Van programod hétvégére: Charity Fest!

forrás: Prím Online, 2019. május 16. 18:40

Május 18-án, szombaton rendezi meg a Budapest Bike Maffia a legjótékonyabb fesztiválját, a Charity Festet. Az esemény különlegessége, hogy az érdeklődők színes programok közül válogathatnak, szórakozhatnak, miközben egy jó ügyet is támogatnak. Az ingyenes programok 9:30-tól kezdődnek a Dürlin Rendezvényparkban, majd este a Dürer Kertben népszerű hazai előadók koncertjeivel folytatódik az esemény. A rendezvény jegy-, étel- és italeladásaiból származó teljes bevételét jótékony célokra fordítják.

Szombaton a szórakozásé lesz a főszerep a Charity Festen, ahol minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb programot. 

 

A legkisebb fesztiválozókat az Eszter-lánc Mesezenekar, a Rutkai Bori Banda és a Hahó Együttes szórakoztatja, illetve különleges játékokat is kipróbálhatnak a helyszínen. A gasztronómia rajongói szurkolhatnak a főzőverseny szakácsainak, és Rákóczi Ferivel közösen eldönthetik, hogy melyik bográcsétel lett a legfinomabb. Ezenkívül sportprogramokkal, bringaszereldével, színházi előadásokkal, véradással, jógával, pólóbörzével, tetoválóművészekkel is várják a látogatókat, illetve a helyszínre kitelepülő rengeteg civil szervezet tevékenységével is meg lehet ismerkedni, hiszen a fesztivál egyik célja, hogy a civil szféra munkájának fontosságára hívja fel a figyelmet.

 

19 órától a fesztivál a Dürer Kertben folytatódik, ahol többek között fellép Jónás Vera, a Bohemian Betyars, a Csaknekedkislány, a Freakin’ Disco, a hajnalig tartó buliban pedig DJ Titusz és DJ Palotai gondoskodnak a hangulatról.

 

A Charity Fest esti koncertjeire a jegyek a https://tixa.hu/charity-fest2019 oldalon érhetők el. A jegyek eladásából származó teljes bevételt a Budapest Bike Maffia, a BAGázs Közhasznú Egyesület és a Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület kiemelt ügyeire fordítják.

 

Látogass el az esemény honlapjára és Facebook-oldalára, tudj meg többet az idei legjótékonyabb fesztiválról, a Charity Festről!

 

 

RÉSZLETES PROGRAM

Ingyenes programok a Dürlin Rendezvényparkban

9:30-18:00    Gyerekkoncertek, gyerekprogramok, sportprogramok, főzőverseny, tetoválók, színházi programok, civil- és vállalati kitelepülők, véradás

10:00    ESZTER-LÁNC MESEZENEKAR

11:00    RUTKAI BORI BANDA

16:00    HAHÓ EGYÜTTES

 

Esti koncertek a Dürer Kertben

19:00    JÓNÁS VERA SZÓLÓ

19:30    DELEY

20:00    COMMON VIBE ÉS A VÁRKONYI CSIBÉSZEK

21:00    CSAKNEKEDKISLÁNY

22:00    BOHEMIAN BETYARS

23:00    FREAKIN’ DISCO

00:00    KORAI ELECTRIC AMBIENT

00:01-től    DJ Titusz, DJ Palotai

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent a Körkörös gazdaság szakmai tanulmány

A Nemzeti Smart City Technológiai Platform (NSCP) projekttel kapcsolatos szakmai munka részeként, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. publikálta a „Körkörös gazdaság” című szakmai tanulmányát.

2019. július 15. 18:16

Bemutatta éves fenntarthatósági jelentését a Huawei

Nyilvánosságra hozta 2018-as fenntarthatósági riportját a Huawei Technologies. A vállalat több mint egy évtizede készít kimutatást arról, milyen lépéseket tett a környezet védelme, valamint a digitális technológiák energiafelhasználásának csökkentése és a felhasználók technológiai bevonása érdekében. 

2019. július 15. 16:42

Az IT menedzserek nehezen birkóznak meg a digitális támadásokkal

A hálózati és endpoint védelem ágazatában globális vezető szerepet betöltő Sophos ismertette a The Impossible Puzzle of Cybersecurity felmérésének eredményeit. A felmérés arra mutat rá, hogy az IT menedzsereket elárasztják a minden irányból érkező digitális támadások és nehezen birkóznak meg a helyzettel a biztonsági szakértelem, a költségvetés és a korszerű technológia hiánya miatt. A felmérésben 3100 középvállalkozásokban dolgozó IT döntéshozó vett rész.

2019. július 15. 15:17

A Novathon konferenciára jön az Apple társalapítója

A CIB Bank és anyavállalata, az Intesa Sanpaolo meghívására október 30-án Magyarországra érkezik az Apple társalapítója, Steve Wozniak. A Szilícium-völgy legendás alakja a pénzügyi innováció meghatározó nemzetközi szereplőit felvonultató Novathon 2019 konferencián lesz látható, melyre szeptembertől regisztrálhatnak az érdeklődők.

2019. július 15. 13:50

A L’Oréal Magyarországra is elhozza a jövő szépségét

A hazai szépségápolásban is bevezette a mesterséges intelligenciával (AI) és kiterjesztett valósággal (AR) működő technológiai fejlesztéseket a L’Oréal.  Több olyan szolgáltatás is elérhetővé válik idén, amely alapjaiban változtathatja meg a fogyasztói szokásokat. Magyarországra érkezett a nyakláncként is hordható szenzor és a virtuális hajszín kipróbáló alkalmazás, és hamarosan jön a problémás bőrt elemző applikáció is.

2019. július 15. 11:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A 4iG megvásárolja a T-Systems Magyarországot

2019. július 9. 11:43

A Bosch repülni tanítja az autókat

2019. június 21. 14:03

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26

GKI e-TOPLISTA: Magyarország legnagyobb forgalmú webáruházai

2019. május 28. 12:05
online sportfogadás