Van programod hétvégére: Charity Fest!

forrás: Prím Online, 2019. május 16. 18:40

Május 18-án, szombaton rendezi meg a Budapest Bike Maffia a legjótékonyabb fesztiválját, a Charity Festet. Az esemény különlegessége, hogy az érdeklődők színes programok közül válogathatnak, szórakozhatnak, miközben egy jó ügyet is támogatnak. Az ingyenes programok 9:30-tól kezdődnek a Dürlin Rendezvényparkban, majd este a Dürer Kertben népszerű hazai előadók koncertjeivel folytatódik az esemény. A rendezvény jegy-, étel- és italeladásaiból származó teljes bevételét jótékony célokra fordítják.

Szombaton a szórakozásé lesz a főszerep a Charity Festen, ahol minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb programot. 

 

A legkisebb fesztiválozókat az Eszter-lánc Mesezenekar, a Rutkai Bori Banda és a Hahó Együttes szórakoztatja, illetve különleges játékokat is kipróbálhatnak a helyszínen. A gasztronómia rajongói szurkolhatnak a főzőverseny szakácsainak, és Rákóczi Ferivel közösen eldönthetik, hogy melyik bográcsétel lett a legfinomabb. Ezenkívül sportprogramokkal, bringaszereldével, színházi előadásokkal, véradással, jógával, pólóbörzével, tetoválóművészekkel is várják a látogatókat, illetve a helyszínre kitelepülő rengeteg civil szervezet tevékenységével is meg lehet ismerkedni, hiszen a fesztivál egyik célja, hogy a civil szféra munkájának fontosságára hívja fel a figyelmet.

 

19 órától a fesztivál a Dürer Kertben folytatódik, ahol többek között fellép Jónás Vera, a Bohemian Betyars, a Csaknekedkislány, a Freakin’ Disco, a hajnalig tartó buliban pedig DJ Titusz és DJ Palotai gondoskodnak a hangulatról.

 

A Charity Fest esti koncertjeire a jegyek a https://tixa.hu/charity-fest2019 oldalon érhetők el. A jegyek eladásából származó teljes bevételt a Budapest Bike Maffia, a BAGázs Közhasznú Egyesület és a Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület kiemelt ügyeire fordítják.

 

Látogass el az esemény honlapjára és Facebook-oldalára, tudj meg többet az idei legjótékonyabb fesztiválról, a Charity Festről!

 

 

RÉSZLETES PROGRAM

Ingyenes programok a Dürlin Rendezvényparkban

9:30-18:00    Gyerekkoncertek, gyerekprogramok, sportprogramok, főzőverseny, tetoválók, színházi programok, civil- és vállalati kitelepülők, véradás

10:00    ESZTER-LÁNC MESEZENEKAR

11:00    RUTKAI BORI BANDA

16:00    HAHÓ EGYÜTTES

 

Esti koncertek a Dürer Kertben

19:00    JÓNÁS VERA SZÓLÓ

19:30    DELEY

20:00    COMMON VIBE ÉS A VÁRKONYI CSIBÉSZEK

21:00    CSAKNEKEDKISLÁNY

22:00    BOHEMIAN BETYARS

23:00    FREAKIN’ DISCO

00:00    KORAI ELECTRIC AMBIENT

00:01-től    DJ Titusz, DJ Palotai

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG 2030-ig megvalósítja a teljes karbonsemlegességet

Az LG Electronics (LG) Zero Carbon 2030 néven intenzív kibocsátáscsökkentő programot indított útjára, mellyel 12 év alatt világszinten nullára kívánja csökkenteni a tevékenységéből adódó nettó széndioxid-kibocsátást.

2019. május 27. 14:46

Az ABB megoldásaival üzemel a világ első, hidrogén meghajtású folyami hajója

Az ABB az Európai Unió által finanszírozott, nulla kibocsátású belvízi és tengerpart-menti kereskedelmi célú hajók fejlesztését célzó FLAGSHIP programban betöltött szerepének, és a fejlett hidrogén üzemanyagcella technológiájának köszönhetően tovább erősíti vezető szerepét a tengerhajózási piacon. 

2019. május 27. 12:09

A Xerox Iridesse nyomdagépet választották a digitális nyomtatás legfontosabb innovációjának

A Xerox Iridesse nyomdagép nyerte a European Digital Press Association Awards versenyében a fődíjat. A Xerox e termékével a legfontosabb digitális nyomdai újításának járó EDP Cut Sheet Printer Award for Innovation in Digital Production díjat vihette haza.

2019. május 27. 11:17

Eltévedt és azonosítatlan repülőgépek a magyar légtérben

A világszerte egyre növekvő légiforgalommal együtt emelkedik a kritikus intézkedést igénylő járatok száma is. A HungaroControl légiforgalmi irányítói közel negyedmillió repülőgép biztonságos közlekedését segítették az első négy hónapban, miközben egyre több váratlan eseménnyel kellett megküzdeniük.

2019. május 27. 10:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Vodafone bemutatta, mire képes Budapest első állandó 5G bázisállomása

2019. május 23. 15:50

Magyarország első állandó, élő 5G bázisállomását indította el a Vodafone Zalaegerszegen

2019. május 20. 11:20

A Cellum által fejlesztett Erste MobilePay applikáció NFC funkcióval gazdagodik

2019. május 6. 15:02

Közel 50 millió forint EU-s támogatást kapott a MIDI Mobil ID Innovációs KFT.

2019. április 25. 11:05
online sportfogadás