Digitalizáció felsőfokon: itt a Microsoft Dynamics 365 Business Central

forrás: Prím Online, 2020. április 2. 19:28

Magyar nyelven és magyar törvényi megfeleléssel április közepétől a magyar piacon is elérhető a Microsoft Dynamics 365 Business Central, amely egyedülálló módon, tervezhető költségek mellett, jelentősebb egyszeri beruházás nélkül biztosítja egy integrált ügyviteli rendszer legmodernebb funkcionalitását a hazai kis- és közepes vállalkozásoknak.

A felhőszolgáltatásként is igénybe vehető komplex ügyviteli rendszer a legmodernebb funkciókat biztosítja a közepes méretű vállalatoknak, akár mesterséges intelligencia, gépi tanulás és Power BI technológiákkal támogatva a valós idejű adatokra épülő ügyvitelt és üzleti döntéshozatalt. A felhő alapú komplett ügyviteli rendszer abban is egyedi, hogy mobil- PC- vagy tablet felületről is egységes felületen elérhető.

 

A magyar jogszabályi környezetnek való teljeskörű megfelelés azt biztosítja, hogy az ügyviteli folyamatok minden hazai előírásnak megfelelnek. A Dynamics 365 Business Central leköveti a jogszabályok változásait és minden változás, új tudás, képesség azonnal a vállalkozások rendelkezésrére áll, telepítés vagy más technikai felkészülés nélkül.

 

 

 

A Microsoft Dynamics, mint ügyviteli rendszer 19 éve van a piacon és a Microsoft egyik legdinamikusabban fejlődő terméke. Az elmúlt három évben ötszörösére növekedett azoknak a száma, akik ennek a megoldásnak a fejlesztésén dolgoznak. Világszerte több millió Dynamics felhasználó használja az üzleti életben nap, mint nap.

 

„Köszönhetően annak, hogy a Microsoft az elmúlt években dollár milliárdokat költött a felhőszolgáltatásainak fejlesztésére, ma már nemcsak telepített szoftverként, hanem felhő alapú szolgáltatásként is igénybe vehető. Ráadásul nemcsak PC-n, de más mobil eszközökön, tableten és okostelefonon is egységes külső megjelenés mellett használható” – mondta Blahut Boglárka, a Microsoft üzleti alkalmazásokért felelős kelet-közép európai vezetője.

 

A rendszer teljesen testre szabható és a Power Apps piactéren keresztül iparág-specifikus egyedi alkalmazásokkal egyedi tudással is felruházható. Az üzleti felhasználók informatikai fejlesztői tudás hiányában is egyszerűen, pár kattintással építhetnek fel benne egyedi elemzéseket, melyeket látványos és érthető grafikonokkal mutat meg a rendszer, mintha egy valós idejű irányítópultja lenne a vállalkozásnak.

 

A világban a Microsoft Dynamics 365 Business Centralt használó felhasználók száma 2019-ben 41%-al növekedett. A Power Apps alkalmazásközpont iparág-specifikus, vagy más alkalmazásait a Fortune500 vállalatok 84%-a használja. A rendszer főbb komponensei közé tartozik az ügyvitel, a könyvelés, a projekt-menedzsment, a marketing, az ügyfélkapcsolat-menedzsment és a HR-megoldások. A Dynamics 365 Business Central ugyanazokat a biztonsági követelményeket teljesíti, mint ami az összes Microsoft felhő alapú szolgáltatásra jellemző.

 

A szolgáltatásról további információ elérhető angol nyelven.

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Fujitsu európai partnerkapcsolatra lép a Nuixszal

A Fujitsu kibővítette partnerkapcsolatát a nyomozati analitikai és hírszerzési szoftvereket szállító Nuixszal az adatvédelmi, valamint a bűnözés és csalás elleni megoldások piacán. A Fujitsu európai portfóliójába felvett Nuix termékekkel az ügyfelek megbízhatóan értelmezni tudják működési területük bármilyen adatát.

2023. március 29. 14:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08