Digitalizáció felsőfokon: itt a Microsoft Dynamics 365 Business Central

forrás: Prím Online, 2020. április 2. 19:28

Magyar nyelven és magyar törvényi megfeleléssel április közepétől a magyar piacon is elérhető a Microsoft Dynamics 365 Business Central, amely egyedülálló módon, tervezhető költségek mellett, jelentősebb egyszeri beruházás nélkül biztosítja egy integrált ügyviteli rendszer legmodernebb funkcionalitását a hazai kis- és közepes vállalkozásoknak.

A felhőszolgáltatásként is igénybe vehető komplex ügyviteli rendszer a legmodernebb funkciókat biztosítja a közepes méretű vállalatoknak, akár mesterséges intelligencia, gépi tanulás és Power BI technológiákkal támogatva a valós idejű adatokra épülő ügyvitelt és üzleti döntéshozatalt. A felhő alapú komplett ügyviteli rendszer abban is egyedi, hogy mobil- PC- vagy tablet felületről is egységes felületen elérhető.

 

A magyar jogszabályi környezetnek való teljeskörű megfelelés azt biztosítja, hogy az ügyviteli folyamatok minden hazai előírásnak megfelelnek. A Dynamics 365 Business Central leköveti a jogszabályok változásait és minden változás, új tudás, képesség azonnal a vállalkozások rendelkezésrére áll, telepítés vagy más technikai felkészülés nélkül.

 

 

 

A Microsoft Dynamics, mint ügyviteli rendszer 19 éve van a piacon és a Microsoft egyik legdinamikusabban fejlődő terméke. Az elmúlt három évben ötszörösére növekedett azoknak a száma, akik ennek a megoldásnak a fejlesztésén dolgoznak. Világszerte több millió Dynamics felhasználó használja az üzleti életben nap, mint nap.

 

„Köszönhetően annak, hogy a Microsoft az elmúlt években dollár milliárdokat költött a felhőszolgáltatásainak fejlesztésére, ma már nemcsak telepített szoftverként, hanem felhő alapú szolgáltatásként is igénybe vehető. Ráadásul nemcsak PC-n, de más mobil eszközökön, tableten és okostelefonon is egységes külső megjelenés mellett használható” – mondta Blahut Boglárka, a Microsoft üzleti alkalmazásokért felelős kelet-közép európai vezetője.

 

A rendszer teljesen testre szabható és a Power Apps piactéren keresztül iparág-specifikus egyedi alkalmazásokkal egyedi tudással is felruházható. Az üzleti felhasználók informatikai fejlesztői tudás hiányában is egyszerűen, pár kattintással építhetnek fel benne egyedi elemzéseket, melyeket látványos és érthető grafikonokkal mutat meg a rendszer, mintha egy valós idejű irányítópultja lenne a vállalkozásnak.

 

A világban a Microsoft Dynamics 365 Business Centralt használó felhasználók száma 2019-ben 41%-al növekedett. A Power Apps alkalmazásközpont iparág-specifikus, vagy más alkalmazásait a Fortune500 vállalatok 84%-a használja. A rendszer főbb komponensei közé tartozik az ügyvitel, a könyvelés, a projekt-menedzsment, a marketing, az ügyfélkapcsolat-menedzsment és a HR-megoldások. A Dynamics 365 Business Central ugyanazokat a biztonsági követelményeket teljesíti, mint ami az összes Microsoft felhő alapú szolgáltatásra jellemző.

 

A szolgáltatásról további információ elérhető angol nyelven.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás