Gördülékeny játékmenet az LG OLED CX tévéin

Kütyü Magazin, 2020. május 30. 09:14

Egyedi funkciókat kínál gamereknek az LG elegáns, 2020-as CX OLED tévészériája, amely a vállalat eddigi legfejlettebb, harmadik generációs α (Alpha) 9 mesterségesintelligencia-processzorával már a hazai boltokban is elérhető. Az OLED technológia gyors válaszideje mellett az Nvidia G-SYNC támogatás garantálja, hogy a játék mindig tiszta és elmosódásmentes legyen a CX készülékeken. 

Az LG OLED CX sorozat egyik idei újdonsága a 48 hüvelykes modell, mely új kijelző méretet képvisel a korábban 55 hüvelyktől induló OLED portfólióban. Az OLED technológiának köszönhetően tökéletes fekete, valósághű színek és végtelen kontrasztarány jellemzi ezeket a készülékeket, a 48 hüvelykes méret pedig amellett, hogy bármilyen enteriőrbe jól illeszkedik, tökéletes választás gamereknek is.

A gördülékeny játékmenet érdekében az LG OLED CX Nvidia G-SYNC támogatással érkezik. A tökéletes gaming élményt szolgálja továbbá az 1 miliszekundumos válaszidő, a 120 Hz-es képfrisstési ráta, az alacsony bemeneti késleltetés, valamint a négy darab HDMI 2.1 bemenet, amelyek támogatják a VRR, ALLM és eARC-specifikációkat is. Az LG nemrégiben a HDR Gaming Interest Grouphoz (HGiG) is csatlakozott: a társaság célja, hogy a saját fejlesztéseik nyomán irányelveket adnak meg a játékkészítőknek, ezzel hozzájárulva a HDR játékélmény fejlesztéséhez. Az LG OLED CX modellek ezért már HGiG profillal tesznek a magasabb szintű HDR képminőséghez.

 

Szobára szabott képi és hangzásvilág

Az LG OLED CX szenzorai képesek felmérni a szoba méreteit és akusztikai adottságait, ami alapján a mesterséges intelligencia végzi el az akusztikus hangolást. A beépített Dolby Atmos technológia így a térnek megfelelő hangzást képes megszólaltatni, 40W teljesítménnyel. A készülék továbbá a Dolby Vision IQ technológiával a helyiség fényviszonyaihoz optimalizálja a képernyő beállításait és fényerejét a legjobb élmény érdekében.

Az LG OLED CX szériájába épített harmadik generációs α9 AI-processzor mélytanulási algoritmust használ, amely azonosítja a képernyőn megjelenő tartalom típusát, majd annak megfelelően javítja fel a kép- és hangminőséget. A televízió a mesterséges intelligencia segítségével képes az eredetileg 4K-nál alacsonyabb felbontású felvételeket felskálázni valódi 4K minőségűre. 

Az LG OLED CX az LG OLED tévékre jellemző kiváló képminőséget kiemelkedő játékfunkciókkal párosítja, így nagyszerű választás a komoly játékosok számára is.

Készülékek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Airpods-tisztítókészlet és új Sandberg headset

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 09:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50