Gamingben is újat hoz az LG 2020-as OLED CX tévéje

forrás: Prím Online, 2020. május 30. 13:10

Egyedi funkciókat kínál gamereknek az LG elegáns, 2020-as CX OLED tévészériája, amely a vállalat eddigi legfejlettebb, harmadik generációs α (Alpha) 9 mesterségesintelligencia-processzorával már a hazai boltokban is elérhető. Az OLED technológia gyors válaszideje mellett az Nvidia G-SYNC támogatás garantálja, hogy a játék mindig tiszta és elmosódásmentes legyen a CX készülékeken. 

Az LG OLED CX sorozat egyik idei újdonsága a 48 hüvelykes modell, mely új kijelző méretet képvisel a korábban 55 hüvelyktől induló OLED portfólióban. Az OLED technológiának köszönhetően tökéletes fekete, valósághű színek és végtelen kontrasztarány jellemzi ezeket a készülékeket, a 48 hüvelykes méret pedig amellett, hogy bármilyen enteriőrbe jól illeszkedik, tökéletes választás gamereknek is.

 

A gördülékeny játékmenet érdekében az LG OLED CX Nvidia G-SYNC támogatással érkezik. A tökéletes gaming élményt szolgálja továbbá az 1 miliszekundumos válaszidő, a 120 Hz-es képfrisstési ráta, az alacsony bemeneti késleltetés, valamint a négy darab HDMI 2.1 bemenet, amelyek támogatják a VRR, ALLM és eARC-specifikációkat is. Az LG nemrégiben a HDR Gaming Interest Grouphoz (HGiG) is csatlakozott: a társaság célja, hogy a saját fejlesztéseik nyomán irányelveket adnak meg a játékkészítőknek, ezzel hozzájárulva a HDR játékélmény fejlesztéséhez. Az LG OLED CX modellek ezért már HGiG profillal tesznek a magasabb szintű HDR képminőséghez.

 

 

 

Szobára szabott képi és hangzásvilág

Az LG OLED CX szenzorai képesek felmérni a szoba méreteit és akusztikai adottságait, ami alapján a mesterséges intelligencia végzi el az akusztikus hangolást. A beépített Dolby Atmos technológia így a térnek megfelelő hangzást képes megszólaltatni, 40W teljesítménnyel. A készülék továbbá a Dolby Vision IQ technológiával a helyiség fényviszonyaihoz optimalizálja a képernyő beállításait és fényerejét a legjobb élmény érdekében.

 

Az LG OLED CX szériájába épített harmadik generációs α9 AI-processzor mélytanulási algoritmust használ, amely azonosítja a képernyőn megjelenő tartalom típusát, majd annak megfelelően javítja fel a kép- és hangminőséget. A televízió a mesterséges intelligencia segítségével képes az eredetileg 4K-nál alacsonyabb felbontású felvételeket felskálázni valódi 4K minőségűre. 

 

Az LG OLED CX az LG OLED tévékre jellemző kiváló képminőséget kiemelkedő játékfunkciókkal párosítja, így nagyszerű választás a komoly játékosok számára is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59