Új fejlesztések a Fujitsu tárolóportfóliójában az adatrobbanás kezeléséhez

forrás: Prím Online, 2020. július 8. 11:35

Online adattárolásra és adatbiztonságra összpontosító fejlesztéseivel a Fujitsu lehetővé teszi az ügyfelek számára a digitális átalakulásban alapvető szerepet játszó, mind komplexebb adatkezelési igények teljesítését. A NetApp-pal kiépített szoros partnerkapcsolata részeként a Fujitsu kategóriavezető hardverek beillesztésével bővíti tárolótechnológiai megoldásai portfólióját, és kínál egy forrásból lehetőséget a folyamatosan bővülő adattömeg kezelésére és bevételszerzési célú hasznosítására.

A NetApp-pal több mint 20 éve fennálló kapcsolat keretében a Fujitsu olyan bevált megoldásokat integrál portfóliójába, amelyek minden eddiginél jobban reagálnak az ügyfelek IT-infrastruktúrával kapcsolatos, változó igényeire. A fejlesztéseknek köszönhetően jelenleg a Fujitsu rendelkezik az ágazat egyik legkiterjedtebb tárolóportfóliójával, amely az all-flash, a hibrid és a szoftveresen vezérelt tárolók, a hiperkonvergens infrastruktúra, a szalagos tárolók és az adatbiztonsági célgépek szegmenseit egyaránt lefedi.

 

A Fujitsu NetApp technológiára épülő, NVMe*-kész all-flash és hibrid rendszerekkel erősíti ETERNUS tárolóportfólióját. A termékek a bejelentés időpontjától megvásárolhatók. Emellett viszonteladóként értékesít két teljes NetApp termékcsaládot: a NetApp AFF és FAS sorozatot. Az összes rendszer úgy van optimalizálva, hogy integrálható legyen a meglévő üzletileg kritikus megoldásokkal (pl. Microsoft SQL Server, Oracle és SAP-alapú környezetek).

 

  • Új FUJITSU ETERNUS AB tárolórendszerek – Ezeknek a gyors és rugalmas, NVMe-kész all-flash tárolórendszereknek köszönhetően a flash-technológia az „új normális” az 1. szintű alkalmazásoknál a nagyvállalati IT területén, ahol a blokkszintű tárolórendszerekre jellemző teljesítmény és hatékonyság mellett nyújt kiváló IOPS sebességet.
  • Új FUJITSU ETERNUS HB tárolórendszerek – A blokkszintű tárolórendszerekéhez hasonló teljesítményt és hatékonyságot nyújtó NVMe-kész hibrid tárolórendszerek alacsonyabb működési költség mellett segítik az üzleti értékteremtést. 
  • NetApp AFF és NetApp FAS sorozat – Ezek az egységes, horizontálisan bővíthető all-flash és hibrid tárolórendszerek kimagasló rugalmassággal, folyamatos rendelkezésre állással és a hibrid környezetben végzett gördülékeny felhőalapú adatkezeléssel támogatják a digitális átalakulást. Az iparágvezető NVMe technológiákkal dolgozó tárolórendszerek a hálózat peremén, középpontjában és a felhőben található adatok problémamentes kezelésével, védelmével és rendelkezésre állásuk biztosításával hozzájárulnak az alkalmazások gyorsabb működéséhez.

 

________________

* Az NVM Express (NVMe) vagy a Non-Volatile Memory Host Controller Interface Specification (NVMHCIS) nyílt logikai eszközinterfész-specifikáció a PCI Express (PCIe) buszon keresztül csatlakoztatott nemfelejtő adathordozók elérését biztosítja.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Deepfake technikák terjedése: harc az újgenerációs kibercsalások ellen

A mesterséges intelligencia eszközeinek elterjedésével ma már minden eddiginél könnyebb megszemélyesíteni valakit és megtéveszteni másokat, pénzt, adatot kicsalni a célpontoktól. A korábban kifejlesztett módszerek hatékonyságát megsokszorozza az AI, melyet a vezető intézmények irányelvek és technológiák kombinációjával próbálnak kezelni – áll a Deloitte legfrissebb Tech Trends 2024 elemzésében.

2024. február 26. 11:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07