Project Management Institute minősítést szerzett a Corvinus

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 15. 15:52

A Budapesti Corvinus Egyetem az első hazai felsőoktatási intézmény, amely bekerült a Project Management Institute minősített oktatói intézményeinek sorába.

A PMI a világ legnagyobb, projektmenedzsereket tömörítő, szakmai nonprofit szervezete, amely olyan stabil működésű, megfelelő minőségbiztosítási rendszerrel rendelkező szervezeti partnerekkel dolgozik együtt, akik több éve, magas színvonalon teljesítenek a projektmenedzsment képzésben.

 

Az idén nyáron megszerzett minősítés egyrészt tovább fogja erősíteni a Budapesti Corvinus Egyetem projektmenedzsment képzéseink pozícióját a piacon, másrészt megnyitja a lehetőséget olyan nagy érdeklődésre számot tartó, PDU-pontot adó rövidebb, tematikus képzések megszervezésére előtt, amely ötvözi az egyetemi hagyományokat a modern, üzleti és projektmenedzseri szemlélettel. Ezáltal a résztvevők nem csupán képesek lesznek teljesíteni a hároméves követelményt, hanem mély, átfogó tudásra is szert tehetnek majd már a Budapesti Corvinus Egyetemen falain vagy virtuális oktatótermein belül.  

 

A sikeres PMI ATP akkreditációt komoly, közel egyéves előkészítő munka előzte meg, amelyben az Egyetem több szervezeti egysége (Vállalkozásfejlesztési Intézet, Programmenedzsment, Akkreditációs Iroda, Jogi Iroda, valamint két hallgató) is részt vett.  A minősítés megszerzésében a Corvinus stratégiai partnere, a PMI magyar tagozata is szakmai támogatást nyújtott.  

 

A Budapesti Corvinus Egyetem a PMI Budapest magyar tagozatával közösen 2021. szeptemberétől indította el nemzetközi, angol nyelvű, posztgraduális oklevelet adó, projektmenedzser szakirányú továbbképzési szakját. A szakon olyan projektmenedzsereket képeznek majd, akik közepes komplexitású hazai és nemzetközi projektekben egyaránt megállják a helyüket.  

 

A Budapesti Corvinus Egyetem Magyarországon a negyedik olyan szervezet, amely elnyerte a PMI Authorized Training Partneri minősítést, a felsőoktatási intézmények közül pedig az első.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30