A Dell Technologies és az Amazon közösen gondoskodik az adatok védelméről

forrás: Prím Online, 2021. december 14. 13:48

A Dell Technologies és az Amazon.com, Inc. vállalata, az Amazon Web Services, Inc. (AWS), bejelentette a Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS megoldást. Az AWS Marketplace-en az ügyfelek megvásárolhatják és könnyedén üzembe helyezhetik a Dell cyber recovery megoldását. Az új megoldással a cégek megvédhetik az adataikat, és elzárhatják őket a zsarolóvírusok jelentette fenyegetéstől. 

A Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS többrétegű védelemmel és modern megközelítéssel teszi lehetővé az AWS-ügyfelek számára, hogy gyorsan és magabiztosan állíthassák helyre az üzleti folyamataikat egy kibertámadást követően. A megoldás izolálja az ügyfelek kritikus adatait a támadásnak kitett felületekről, és egy biztonságos, automatizált üzemeltetési szeparációval (air gappel, „légréssel”) fizikailag és logikailag is elkülöníti őket. A hagyományos biztonsági mentés megoldásoktól eltérően ez az izolációs módszer ellehetetleníti a hozzáférést a mentett adatokhoz.

 

 

 

Mivel a cégek különböző informatikai infrastruktúrákat építenek a nyilvános felhőben és helyszíni környezetekben, fejlett adatvédelmi megoldásokkal javíthatják a biztonságos adattárolást. 2021-es Dell Technologies Global Data Protection Index felmérésben megkérdeztek 1000 informatikai döntéshozót, akik szerint a cégek 67%-a nem bízik abban, hogy egy kibertámadás esetén az összes üzletileg kritikus adat helyreállítható. A Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS segít az ügyfeleknek kezelni a zsarolóvírusok és egyéb kibertámadások egyre növekvő fenyegetését.

 

A Dell Technologies legújabb adatvédelmi megoldása, már megvásárolható az AWS Marketplace-en, ahol könnyedén megtalálhatók, tesztelhetők, megvásárolhatók és üzembe helyezhetők az AWS-en futó szoftverek. Így az ügyfelek gyorsan hozzáférhetnek a Dell AWS-hez készült adatvédelmi megoldásaihoz.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24