A Liferay-t választotta partnerének a horvát nemzeti biztosító

forrás: Prím Online, 2022. február 14. 17:33

Az Adris csoporton belül működő, piacvezető horvát nemzeti biztosítótársaság, a Croatia osiguranje, a digitális élményplatformok területén vezető Liferay-t választotta partnerül digitális megoldásai továbbfejlesztéséhez. 

A Liferay a biztosító társaság értékesítési képviselői számára fejleszt innovatív digitális platformot.  A portál javítani fogja az általános felhasználói élményt és növeli az ügyfélszolgálat minőségét.  A következő években az ügynöki portál az összes értékesítési folyamat központi platformjává válik, beleértve a kötvénygenerálást, az ügyféllel való kommunikációt és a valós idejű kárigény-feldolgozás folyamatát. A portált több mint 7000 képviselő fogja használni a Croatia osiguranje értékesítési hálózatán belül.

 

A Croatia osiguranje és a Liferay csapatai három különböző időzónában dolgozó digitális szakértőkből állnak, akik Horvátországban, Brazíliában, Írországban és az Egyesült Államokban tevékenykednek. Szakértelmükkel egyedülálló digitális terméket hoznak majd létre, mindezt azzal a céllal, hogy kiváló felhasználói élményt nyújtsanak a Croatia osiguranje ügyfelei és a megadott portálon dolgozó alkalmazottak számára.

 

"Továbbra is nagy összegeket fektetünk be a biztosítás digitalizációjába, ezúttal a Liferay-jel, a világ egyik vezető informatikai vállalatával együttműködve. Tapasztalt biztosítási és digitális szakértőkből álló csapataink összefognak, hogy egy olyan fejlett egyablakos ügyintézést hozzanak létre értékesítési hálózatunk számára, amely új, kivételes felhasználói élményt nyújt a biztosítottjainknak. Büszkék vagyunk a nemzetközi együttműködésre a szakértőkkel, akik részt vesznek ebben a projektben, amelybe hosszú távon több mint 10 millió kunát fogunk befektetni" – mondta Davor Tomašković, a Croatia osiguranje igazgatótanácsának elnöke.

 

A Liferay egy globális partneri és ügyfélhálózattal rendelkező vállalat, amely 11 éve tölt be vezető szerepet a digitális élményplatformok területén. Globálisan több mint 40 biztosítótársasággal dolgoznak együtt, köztük a világ tíz legnagyobb biztosítási csoportja közül hárommal.

 

"Hálásak vagyunk, hogy a Croatia osiguranjéval együttműködve egy intuitív és felhasználóbarát ügynöki portált építhetünk. A rugalmas technológia, az üzleti lehetőségek és a Liferay analitika segít Horvátországnak abban, hogy már ma is olyan fejlett technológiákat alkalmazzon, amelyek célja az ügyfelek segítése a különböző esetekben. Az ilyen projektekkel a biztosítási ágazat új területekre lép, hogy nyomon kövesse az ügyfelek és a munkavállalók igényeinek és elvárásainak folyamatos változásait. A Liferay segítségével a Croatia osiguranje olyan hatékony megoldást készít, amely erősíti piaci pozícióját" – mondta Bryan Cheung, a Liferay vezérigazgatója.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Különleges motort fejlesztett az ABB

Az ABB egy újabb világelsőséget ért el az IE5-ös hatékonyságú szinkron reluktanciamotorok (SynRM) fejlesztésében egy olyan új változat piaci bevezetésével, amely egyesíti az ultraprémium energiahatékonyságot a rendkívül jó tényleges teljesítményt nyújtó folyadékhűtés előnyeivel. Az új kialakítás kompakt helyigény mellett új mércét állít fel a nagy kimenti teljesítmény és a megbízhatóság tekintetében. 

2024. február 26. 17:30

A GreenGo hatalmas rakterű autókkal erősíti flottáját

A GreenGo egyre azon dolgozik, hogy környezetbarát és praktikus közlekedési megoldásokat kínáljon ügyfeleinek. A flottához újonnan csatlakozó, Cargo L névre hallgató Opel Vivaro-e típusú tehergépjárművek egyedülállóak a magyar carsharing-piacon, hiszen 100 %-ban elektromosak, méretüket tekintve az eddigi legnagyobbak, így ideálisak a legkülönlegesebb kihívások esetére is.

2024. február 26. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07