A Philips két új kijelzővel bővíti az M5000 gaming termékcsaládját

forrás: Prím Online, 2022. június 1. 20:46

A Philips monitors Momentum 5000 gaming monitorokat tartalmazó termékcsaládja két új 27 hüvelykes (68,5 cm-es) gaming monitorral bővül: a Momentum 27M1F5500P és a 27M1F5800 modellekkel.

Kialakításuknak köszönhetően a gamereknek az általuk elvárt izgalmas és magával ragadó élményt nyújtanak, valamint valódi versenyelőnyt biztosítanak a többi játékossal szemben, mindezt a csúcstechnológiás funkcióknak köszönhetően, amelyekkel a Momentum termékcsalád garantáltan mindenkit lenyűgöz. Amellett, hogy teljesebb játékélményt nyújtanak és eleget tesznek a gamerek által támasztott igényeknek, ezek a modellek kiváló eszközök arra is, hogy növeljék a felhasználók termelékenységét a hosszú, munkával eltöltött órák során.

 

Főbb jellemzők

• 27 hüvelykes Nano IPS panelek, 1,07 milliárd színnel

• 2 alatti Delta E érték az sRGB színtér esetében

• VESA DisplayHDR 600 és AMD FreeSync Premium Pro támogatás

• UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) felbontás 144 Hz-es frissítési rátával és HDMI 2.1 csatlakozással a 27M1F5800 esetében

• Kristálytiszta QHD (2560 x 1440) felbontás 240 Hz-es frissítési rátával a 27M1F5500P esetében

• MultiView funkció, amely egyidejű duális csatlakozást és megtekintést tesz lehetővé

• Ergonómiai funkciók (például a SmartErgoBase talp) és szemkímélő funkciók (például a LowBlue üzemmód és a FlickerFree technológia)

 

„A Momentum termékcsaládba tartozó új Philips gaming monitoraink kifejezetten olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek képesek mindent megadni a gamereknek, hogy azok a piacon lévő legdinamikusabb és vizuálisan leggazdagabb játékokból is a legtöbbet hozhassák ki. A 27M1F5500P és a 27M1F5800 modellek által a gamerek garantáltan a lehető legintenzívebb játékélményt élhetik át, mindezt annak a számos csúcsteljesítményű funkciónak köszönhetően, amelyek lenyűgöző grafikát, valamint gördülékeny, ultragyors és alacsony késleltetésű játékmenetet biztosítanak. Ez jelenti a valódi gaming-élményt.” – nyilatkozta César Acosta, az MMD Monitors & Displays európai gaming termékmenedzsere.

 

A minimalista, de merész kialakítás számos funkcióval büszkélkedhet, magával ragadó játékélményt eredményezve

 

Csúcstechnológiás funkciók, lenyűgöző játékélmény

A következő generációs játékokban rejlő potenciál teljes kiaknázásához a komoly gamereknek komoly felszerelésre van szükségük. A Philips 27M1F5500P és 27M1F5800 modellek készen állnak a feladatra. Az IPS panelek éles képeket és gazdag színeket jelenítenek meg, mindezt extra széles betekintési szög mellett, akár 90°-ban elforgatva is. Az Ultra Wide-Color technológia széles színskála megjelenítését teszi lehetővé a ragyogóbb, élénk és valósághű színekkel rendelkező képek érdekében. Ezenkívül a Philips sajátos SmartContrast funkciója valós időben elemzi a képernyőn megjelenő tartalmat, és automatikusan beállítja a színeket és a háttérvilágítás intenzitását, ezáltal is növelve a kontrasztot, hogy a gamereknek a lehető legjobb vizuális élményben legyen részük.

 

Azonban nem csupán szemkápráztató látványra van szükség az igazán magával ragadó játékélményhez. A jelenlegi, pörgős játékoknak olyan technológiára van szükségük, amely tartani tudja a lépést. Köszönhetően annak, hogy gyors, 144 Hz-es és 240 Hz-es frissítési rátával, 1 ms válaszidővel és AMD FreeSync Premium technológiával rendelkeznek, a Philips 27M1F5800 és 27M1F5500P modelljeinek célja, hogy rendkívül gördülékeny, szakadozásmentes, akadásmentes és alacsony késleltetésű játékélményt biztosítsanak. A monitorok számos olyan funkcióval is rendelkeznek, amelyeket kifejezetten a gamerek igényeinek kielégítésére terveztek: ilyen például az EasySelect billentyű, amelynek segítségével a képernyő beállításai gyorsan és könnyen állíthatók az OSD-menüben; ezenkívül ott van a MultiView technológia, amely egyidejű duális csatlakozást és megtekintést tesz lehetővé; és végül, de nem utolsó sorban az elöl található sztereó hangszórók, amelyek gazdag hangminőséget és magával ragadó játékélményt biztosítanak.

 

Mivel az igazán szenvedélyes gamerek gyakran több órát is eltöltenek a képernyők előtt a Philips 27M1F5500P és 27M1F5800 modellek egyaránt olyan hatékony, kényelmet növelő funkciókkal lettek ellátva, mint például a LowBlue üzemmód és a Flicker-Free technológia, amelyek megvédik a felhasználók szemét a kék fény jelentette káros hatásoktól, valamint nem szabad megfeledkeznünk a SmartErgoBase talpról sem, amely ergonomikus beállításokat tesz lehetővé a maximális kényelem érdekében.

 

Árak és elérhetőség

A Philips 27M1F5500P és 27M1F5800 modellek várható megjelenése: 2022 június, ajánlott fogyasztói áruk pedig rendre 769 és 819 EUR lesz.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan találjuk meg a tökéletes monitort karácsonyra

Az ünnepi szezon már a küszöbön áll, ezért az MMD, vezető kijelzőspecialista és a Philips Monitors márka licencpartnere elkészített egy útmutatót, amely garantáltan segít a tökéletes ajándék megtalálásában. 

2023. december 8. 19:10

Az AGON by AOC összállította ünnepi ajándékkalauzát

Legyen szó ambiciózus vagy alkalmi játékosokról, felfedezőkről, stratégiai lángelmékről, kalandorokról vagy profi e-sportolókról: Az AOC monitorai fokozzák a játékkalandot, így ideális társat jelentenek az ünnepi időszakban. Íme az AOC ajándékkalauza.

2023. december 6. 17:41

A Thermaltake bemutatja a Matcha Green termékcsaládot

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyházat és az ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer széket. 

2023. december 2. 17:50

Az AGON by AOC két új 34 hüvelykes ultraszéles gaming modellt mutat be

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT tartozék márkája – büszkén mutatja be két új 34 hüvelykes (86 cm) gaming monitorát az ultraszéles monitorok rajongóinak: az AOC GAMING CU34G2XE/BK-t és a gyorsabb, nagyteljesítményű testvérét, a CU34G2XP/BK-t. Ezeket a monitorokat úgy tervezték, hogy kiszélesítsék a magával ragadó játék eddigi határait és kiemelkedő értéket is nyújtsanak. Mind a CU34G2XE/BK, mind a CU34G2XP/BK megfizethető műszaki mérnöki látvány, amely a játékosoknak panorámikus játékteret és magas teljesítmény-paramétereket kínál.

2023. december 2. 14:31

Az AOC és a Philips Monitors rangos EPEAT Climate+ bajnokok lettek

Az elektronikai iparban a környezeti felelősségvállalás és az innováció felé tett jelentős lépésként az MMD, vezető technológiai vállalat és a Philips Monitors márka licencpartnere, valamint az AOC, egyike a vezető kijelzőgyártóknak büszkén jelenti be, hogy a közelmúltban elnyerték az EPEAT Climate+ tanúsítványt. Logójuk mostantól jól láthatóan szerepel az EPEAT weboldalán, jelezve fontos szerepüket és elismerésüket a környezettudatos technológia területén. Ez a minősítés aláhúzza a szigorú környezetvédelmi előírásoknak megfelelő, nagy teljesítményű termékek kifejlesztése iránti elkötelezettségüket.

2023. november 28. 12:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27