Már nyáron elérhető lesz az új Dell Precision torony

forrás: Prím Online, 2022. július 14. 18:29

A Dell Technologies bemutatta az új Precision 7000 mobil munkaállomásokat. A modell a technológiai fejlesztések mellett új kialakítású DDR5 memóriával rendelkezik, amely a Dell várakozásai szerint iparági szabvány lesz. A Precision 7865 Tower az AMD Ryzen Threadripper PRO 5000 WX processzorcsaláddal érkezik, amely hozzájárul, hogy a termék rendkívüli teljesítményt, rugalmasságot és megbízhatóságot kínáljon, és könnyedén megbirkózzon a legkomolyabb teljesítményt igénylő feladatokkal is.

 

Az új Precision 7865 Tower munkaállomás

A Precision 7865 Towert a nagyobb terhelést igénylő munkafolyamatokat használó mérnököknek, építészeknek és tartalomkészítőknek tervezték, többalkalmazásos folyamatokhoz optimalizálták. Az interaktív CAD munkafolyamatoknál rendkívül értékes órajelsebesség és a renderelésnél valamint a szimulációs feladatoknál fontos számítási képességek maximális kiaknázásával a Precision 7865 Tower hatékonyan támogatja az adattudományokat, a grafikai tervezést, a mérnöki tervezést, a képalkotást, valamint a VR- és az AR-fejlesztéseket.

 

A modell elérhető akár 64 processzormaggal, 56 TB tárhellyel, Thunderbolt 3-mal, 1 TB-os DDR4 ECC memóriával, RMT Pro technológiával és a professzionális videókártyák teljes készletével (akár 32 GB-os AMD Radeon PRO W6800 vagy 48 GB-os NVIDIA RTX A6000 videokártyával). A Precision 7865 Tower munkaállomással egyszerre alkothat és renderelhet, teljesítményromlás nélkül.

 

A nagyobb teljesítménynek nem kell nagyobb hőkibocsátással járnia. Az újonnan tervezett gépház, amely 14 százalékkal kisebb, mint a Precision 7820 Tower munkaállomásé, hatszögletű szellőzővel rendelkezik, amely külön levegőáramlást biztosít a kritikus alkatrészek számára is. Ez a melegedést és a kibocsátott zajt is csökkenti, így a rendszer zavartalanul és halkan fog működni. 

 

A termékhez elől és oldalt is könnyebben hozzá lehet férni, így most még egyszerűbbé vált a szervizelés és a bővítés. Az alkatrészek szerszámok nélkül is könnyedén hozzáférhetők, színkód alapján beazonosíthatók, így a memória, a tárhely és a videokártya bővítése egyszerű, ha nagyobb teljesítményre van a felhasználónak szüksége. 

 

A megbízhatóság és az élmény találkozása

Az alkalmazások megbízhatóságáról és működőképességéről biztosítanak a professzionális szoftvertanúsítványok, melyek igazolják, hogy a modellt szigorú teszteknek vetették alá.

 

A Dell Optimizer for Precision szoftver a mesterséges intelligencia segítségével megismeri a felhasználó munkastílusát, reagál az igényeire, automatikusan javítva az alkalmazásteljesítményt, a speciális igények szerinti monitorozást és a használati adatok elemzését.  

 

A Precision 7865 Tower gépháza zárható, nyitásérzékelő rendszerrel gondoskodik a termék biztonságáról. A TPM 2.0 (trusted platform module) és az öntitkosító (SED) meghajtók együtt átfogó biztonsági megoldást képeznek, ami segít a felhasználóknak megvédeni a bizalmas adatokat és a szellemi tulajdont. Az USB Type-C- és A-portok praktikus módon a modell elején is megtalálhatók, a fogantyúk pedig biztosítják az eszköz biztonságos mozgathatóságát.

 

A Precision 7865 Tower nagy (1 Gb-os és 10 Gb-os natív) hálózati sebességet kínál, amellyel támogatja a távmunkát, és lehetővé teszi, hogy több felhasználó különböző helyszínen, virtuálisan dolgozzon egy munkaállomáson. Az AMD PRO Manageability segítségével a Precision 7865 Tower biztonságos távoli menedzsmentet tesz lehetővé, így a rendszergazdák a tartózkodási helyüktől függetlenül bármikor támogatást tudnak nyújtani az alkalmazottaknak.

 

A Dell Precision 7865 idén nyártól lesz világszerte elérhető.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új SuperWide monitor átfogó USB-C dokkolóállomással

A Philips 45B1U6900C modell egyetlen képernyőben egyesíti a dupla monitoros elrendezést. A Philips 45B1U6900C nagy, 44,5 hüvelykes (113 cm képátlójú), dupla QHD (5120 x 1440) felbontású képernyővel és számos egyéb, a professzionális multitaskingot segítő funkcióval rendelkezik, mint például: USB-C dokkoló RJ45 (Gigabit Ethernet) bemenettel, 32:9 SuperWide képaránnyal, 1500R görbülettel és 178/178 fokos betekintési szögekkel.

2023. március 30. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08