Az LG cipőtárolási és cipőápolási megoldásokat mutat be az IFA kiállításon

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 4. 17:59

Az LG Electronics (LG) az otthoni cipőápolás élményét forradalmasító termékeket mutat be a 2022-es IFA kiállításon. Az LG Styler ShoeCase és ShoeCare a vállalat higiénikus TrueSteam technológiájával felszerelve innovatív, személyre szabott cipőtárolást és ápolást tesz lehetővé.  

A millenniumi és a Z generáció körében egyre nő a drága designer, luxus és limitált kiadású tornacipők iránti kereslet. Az LG belső kutatása megállapította, hogy az ezek iránt érdeklődők nagy hasznát vennék egy olyan megoldásnak, amelynek segítségével nagyobb törődést kaphat lábbelijük.

 

Az LG Styler ShoeCase egy átlátszó panelekből álló cipőtároló, amelyben kényelmesen és mutatósan elhelyezhetők a lábbelik. Amellett, hogy a szerkezet ideális környezetet teremt a nedvesség és a szövetet elszínező UV-fény elleni védelem révén*, a 360 fokban elforduló forgótányér és a moduláris kialakítás – amellyel akár négy szint, vagyis négy pár cipő egymásra helyezése is megoldható – lehetőséget biztosít a cipőrajongók számára kedvenc darabjaik bemutatására.

 

 

A szintén az IFA kiállításon debütáló LG Styler ShoeCare a vállalat számos korszerű háztartási készülékéhez hasonlóan – beleértve a mosogatógépeket és a gőztechnológiával működő Styler ruhaápolási megoldást – a bevált TrueSteam technológiát alkalmazza a cipők felfrissítésére. A készülék emellett a zeolit ásvány kedvező tulajdonságait felhasználó ún. Zeo-Dry szűrőt kapott, amely felszívja a nedvességet és eltávolítja a szagokat a lábbelikből.** 

 

Az új LG Styler ShoeCare megoldás 10 különböző cipőtípus ápolására alkalmas, így többek közt bőr, velúr és sportcipők kezelését is rábízhatjuk. A készülék a lábbeli típusától és anyagától függően szabályozza a TrueSteam használatát a cipő felfrissítéséhez. Mindemellett csendes és hatékony működés jellemzi: a 37 perces standard ciklus alatt egyszerre akár négy pár cipő is felfrissíthető, amit mindössze 35 decibeles hangerő mellett teljesít az eszköz.

 

 

Az LG Styler ShoeCare megkapta a vállalat saját Moving Nozzle elnevezésű fúvótechnológiáját is, ami kiszárítja a felfrissítendő cipők belsejét, és könnyedén beállítható abba a magasságba, amelyik részen elhelyezett lábbelit épp kezelni szeretnénk. A Dual Care System funkció segítségével ráadásul egyszerre két különböző anyagból készült lábbeli is megtisztítható.

 

A még kényelmesebb cipőápolás érdekében a felhasználók a ThinQ alkalmazáson keresztül számos szolgáltatást igénybe vehetnek az LG Styler ShoeCase és ShoeCare készülékeken. Az LG intuitív applikácója segítségével mindkét készülék távolról vezérelhető és felügyelhető, de a vállalat különböző életmódmárkák bevonásával olyan új funkciókon is dolgozik, amelyek a ThinQ alkalmazás frissítési központjában lesznek elérhetők a későbbiekben.

 

 

„Az új LG Styler ShoeCase és ShoeCare teljes körű cipőápolási megoldást jelent a lábbelik higiénikus tisztítására, tárolására és bemutatására" – mondta Lyu Jae-cheol, az LG Electronics háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „A legújabb általunk fejlesztett technológiákat, valamint a kényelmes vezérlést és kialakítást ötvözve olyan úttörő termékeket mutathatunk most be, amelyek ideálisak a cipőgyűjteményük kezelésére, és a megfelelő és élvezetes megoldást kereső felhasználók számára. Továbbra is a jobb otthoni életet szolgáló innovatív megoldások bemutatása a célunk.”

 

Az 2022-es IFA kiállítás látogatói a Messe Berlin 18. csarnokában található LG standon felfedezhetik a vállalat legújabb innovációit, köztük a Styler ShoeCase és a ShoeCare termékeket.  

 

A termékek elérhetősége régiónként változhat.

 

_______________

* Az LG Styler ShoeCase paneljei az ultraibolya fényt elnyelni képes bevonattal vannak ellátva, ami segít megelőzni a napfény vagy a fluoreszkáló világítás okozta elszíneződést.

** A Styler ShoeCare Zeo-Dry szűrője zeolitból készül, amely egy általában párátlanításra és szagtalanításra használt nagyteljesítményű szárítóanyag. Az abszorpciós funkció regenerálódik, amikor a nedvességet vagy szagrészecskéket tartalmazó ZeoDry szűrőre hő és nyomás hat.

Kulcsszavak: IFA 2022 LG Electronics LG

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HR-ben is jönnek a robotok

Az elmúlt időszak – főként a koronavírus-járvány hatásai miatt – évekkel gyorsította fel a digitalizációt. A HR terület is érintett, ahol a digitális asszisztensek, az automatizált erőforrás-kezelő programok, az algoritmuson alapuló projektmenedzsment eszközök használata már nem csak a jövő megoldásait jelentik. Az egyik legnagyobb magyar tulajdonú HR-szolgáltató vállalat, a WHC Csoport is újabb lépést tett a digitalizáció útján: a vállalat mesterséges intelligencián alapuló chatbotja a külföldről érkező munkavállalók koordinálását és a velük való mindennapi kommunikációt könnyíti meg.

2022. november 27. 12:03

Friss kutatással jelentkezik a Dell

A Dell Technologies új felmérése szerint, két évnyi gyors digitális átalakulás tapasztalatai alapján, az informatikai vezetők fele úgy gondolja, a cége tisztában van azzal, hogy mire van szükség a munkaerő digitális átalakításához. Azonban sok alkalmazottnak nehezére esik lépést tartani a gyors változással. A kutatás több mint 40 országban zajlott 10 500 válaszadó bevonásával. A megkérdezettek több mint kétharmada úgy gondolja, hogy a cégek az átalakulásra irányuló projektek megtervezésekor nem vonják be kellően az alkalmazottakat. 

2022. november 26. 15:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56

A Green Fox Academy a Sandberg Capitallal folytatja nemzetközi expanzióját

2022. október 26. 11:20