Újrahasznosított műanyagból készültek a Logitech új, Brio 300 sorozat webkamerái

forrás: Prím Online, 2023. február 18. 15:23

A Logitech Brio 300 webkamerák újrahasznosított műanyagból készülnek, az automatikus fénykorrekciónak, a zajcsökkentő mikrofonnak és a Full-HD, 1080p felbontásnak köszönhetően még élvezetesebbé teszik a videóbeszélgetéseket. 

A Logitech többezer távmunkában dolgozót kérdezett meg* azzal kapcsolatban, mi jelenti számukra a legnagyobb kihívást egy videóbeszélgetés során. A válaszadók többsége azért nem használ webkamerát ezeknél a beszélgetéseknél, mert nem előnyösek a kameraszögek, rosszak a fényviszonyok és a laptop hangszórójából érkező hang minősége is rossz. Ezekre a visszajelzésekre adnak választ a Brio 300 sorozat webkamerái, amelyek jelentősen javítanak a videóbeszélgetések élményén. 

 

 

A Full-HD 1080p felbontásnak, a magas dinamikus kontrasztnak, az automatikus fénykorrekciónak, a zajszűrő mikrofonnak köszönhetően a felhasználók akkor is jól láthatóak és hallhatóak lesznek, ha az otthoni körülmények nem a legideálisabbak. A RightLight2 funkció automatikusan állítja be a fényerőt és a kontrasztot, bonyolultabb fényviszonyok esetén korrekciót végez, így lesz a kép természetes. A Brio 300 webkamerákat USB-C porton keresztül nagyon egyszerűen csatlakoztathatjuk a számítógépekhez és ha éppen nem használjuk őket, akkor a rajtuk lévő adatvédelmi zárként funkcionáló fedél elfordításával egy mozdulattal eltakarhatjuk a kamerát. 

 

 

Ezek az elegáns, kis méretű, a legtöbb videokonferencia platformmal kompatibilis webkamerák legalább 48%-ban tartalmaznak újrahasznosított műanyagot és három színben (grafitszürke, rózsaszín, piszkosfehér) kaphatóak. 

 

 

Árak és elérhetőség

 

A Logitech készülék már elérhetőek, az árakról és a részletekről bővebb információ a Logitech oldalán található. 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A kiberbűnözők célpontjainak közel 43 százalékát kkv-k teszik ki

A Statista adatai szerint a vállalkozások több mint 72 százalékát érte zsarolóvírus-támadás 2023-ban, ami messze a legmagasabb szám az elmúlt 5 évben. Azonban az Eurostat statisztikái alapján míg a hazai nagyvállalatok kiemelt figyelmet fordítanak az IT-biztonságra, addig a kkv-szektorról már nem mondható el ugyanez, mivel az erre költött összegek alapján az utolsó harmadban szerepel az európai országok rangsorában.* 

2024. február 20. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07

Felvásárolta a Siemens a Helioxot

2024. január 17. 19:40