Díjeső a HONOR-nak Kínában

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 28. 12:53

A HONOR innovációs díjat nyert az okoseszközök kategóriájában a Kantar BrandZ China gálaeseményen.

 

A BrandZ rangsorolás a marketinghatékonyság nemzetközileg elismert mérőszáma. A világ vezető pénzügyi intézetei és szervezetei a Kantar BrandZ mérési módszertanát használják indikátorként a márkák teljesítményének összehasonlításában. A Kantar Group felmérései szerint a HONOR élen jár a befolyást és a keresletet vizsgáló kategóriákban, és előkelő helyen végzett az okoseszközök kategóriájában – ezért is nyerte el az „Inspirational Star” innovációs díjat. 

 

Ray Guo, a HONOR marketingigazgatója az innovációs díj átvételekor

 

Ugyancsak nagy elismerés, hogy a Miaozheni Marketingtudományi Akadémia (MAMS) idén is első helyre sorolta a HONOR-t a Kína 100 legjobban fejlődő márkáját rangsoroló listáján. A MAMS mérési módszertana a feltörekvő márkák fejlődési potenciálját vizsgálja. Ez a mérés egyszerre veszi figyelembe a vállalatok jelenlegi értékét és fejlődési lehetőségeit, belső és külső tényezőkre alapozva. Beleszámítja a fogyasztóknál végzett felméréseket, az online elérést, befektetési intézmények becsléseit és a nyilvánosan elérhető pénzügyi adatokat.

 

 

„Hiszünk abban, hogy a prémium termékektől lesz egy márka is prémium, ezért is vagyunk elkötelezettek a HONOR dupla csúcskategóriás stratégiája mellett. Célunk a legjobb hajlítható okostelefonok létrehozása. Függetlenné válásunk óta, az elmúlt három évben bevételünk 10 százalékát a kutatás-fejlesztésbe fektettük. Elégedettek vagyunk az elért eredményeinkkel, és szeretnénk megköszönni a BrandZ-nek ezt az elismerést” – tette hozzá Ray Guo, a HONOR marketingigazgatója.

 

A HONOR Magic V2 eladásai Kínában már felülmúlták a HONOR Magic V-t, az összesen eladott mennyiség pedig 5-10-szerese lehet majd a hajlítható készülékek első két generációjának bevételénél. A cég komoly eredményeket ért el a nemzetközi piacon is, bizonyos szektoroknál három számjegyű növekedéssel büszkélkedhet. Az első öt hónap eladásai pedig felülmúlták a teljes előző évet. Európában, a Közel-Keleten és Afrikában 130 százalékos, Latin-Amerikában pedig 230 százalékos a vállalat növekedése 2023 első félévében.

 

A HONOR a berlini IFA 2023-on

 

A HONOR az IFA 2023-on mutatta be az eddigi legkönnyebb és legvékonyabb, hajlítható HONOR Magic V2-t, valamint HONOR V Purse koncepcióját. Előbbi 21, utóbbi 9 „IFA legjobbja” díjat nyert el a nemzetközi médiától.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HMD számára minden az emberi innovációról szól

A HMD leleplezte, milyen lesz az élet a Human Mobile Devices új dimenziójában. A HMD célja, hogy olyan telefonokat készítsen, amelyek megfizethetőek, gyönyörűek, trendik és otthon javíthatóak. Leegyszerűsítve: abban segítenek, hogy mindez egyszerre elérhetővé váljon, megfizethető áron. Olyan készülékeket gyártunk, amelyek segítenek leküzdeni a globális technológiai kihívásokat, mint az e-hulladék kérdése, és az úgynevezett „digitális kiégés”, ami egy vészesen terjedő jelenség napjainkban. Tehát minden tekintetben jobbá teszik a felhasználói élményt.

2024. február 26. 12:53

A HONOR most már Európa 5 legsikeresebb okostelefon márkáinak egyike!

2023 utolsó negyedévében az európai okostelefon-értékesítés mérsékelten ugyan, de 3%-kal csökkent éves szinten, a HONOR azonban bámulatos, 116%-os növekedéssel zárta az évet. 

2024. február 25. 15:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07