5 hasznos fotózási tipp a HONOR-tól a borús évszakra

forrás: Prím Online, 2023. október 12. 14:43

Az ősz beköszöntével egyre rövidebbek a nappalok, ráadásul még napközben sem süt állandóan a nap. A nyári meleget és ragyogást a felhős, borús, esős időjárás követi, a laza ruhákat a melegebb öltözet, a meleget a folyamatos lehűlés. Az új évszak azonban számos új fotózási lehetőséggel kecsegtet, a HONOR pedig hozott pár tippet ehhez!

 

Keressük a növényeket!

 

A város monokróm szürkeségében – vagy épp mellette – számos olyan helyszín van, amely kiváló lehetőségnek bizonyulhat. A narancssárgás-barnás színekbe öltöző parkok, a lehullott levelekkel és termésekkel teli kirándulóhelyek vagy a szabad tájképekkel szolgáló kilátóhelyek mind remek lehetőségek arra, hogy elsüssünk pazar fotókat! Merészkedjünk ki és kutassuk fel a legjobb lehetőségeket!

 

Vár állott, most kőhalom…

 

Az emberi építmények is kiváló alanyként szolgálnak, főleg, ha kirándulunk egyet várak, bástyák, tornyok és egyéb középkori épületek helyszínein. Az ősz színvilága sajátos hangulatot kölcsönöz ezeknek az alkotásoknak, amik nem csak szép fotóalanyok, hanem érdekes elemei a történelemnek is. A HONOR Magic5 Pro széles látószögű, 50MP-es hátlapi kamerája ráadásul tökéletes arra, hogy a teljes látkép belekerüljön fotóidba!

 

 

Vízből sosem elég!

 

Magyarország tele van gyönyörű tavakkal, folyókkal és patakokkal, amik pazar lehetőségeket kínálnak a fotózásra. Az álló- vagy folyóvizek tükröződései mind-mind más eredményt hozhatnak, főleg, ha megtaláljuk a tökéletes szöget és az ideális fényviszonyokat. Egy tükröződés másvilági, mesebeli hangulatot kölcsönözhet képeinknek, és nagy eséllyel nem kell messze mennünk érte, akár városban élünk, akár nem.

 

Keressük a többieket!

 

Az ősszel együtt az emberek ruhatárukat is lecserélik, öltözeteiknek köszönhetően teljesen más életképek születhetnek. A rövidujjúakat pulóverek váltják, szandál és papucs helyett cipők és bakancsok jönnek, továbbá megjelennek a sálak, sapkák és kesztyűk is. Ezek az új anyagok és textúrák fantasztikus fotókkal szolgálhatnak, akár közeli felvételeket készítünk családunkról vagy barátainkról, akár távolabbról szeretnénk belesűríteni az élet morajlását. A HONOR Magic5 Pro kamerarendszere itt is remekel, ugyanis a beépített technológiáknak köszönhetően a mozgásban lévő alanyokat is kiválóan örökíti meg, ráadásul abban a pillanatban, amikor lenyomjuk a gombot a fotókészítéshez.

 

Nézzünk körbe otthon!

 

Akkor se csüggedjünk, ha a borús idő nem igazán vesz rá arra, hogy kimozduljunk otthonról. A házi őszi dekoráció, a közeli utcácskák, parkok vagy ha van, a kert mind szuper opciókkal várnak. Készíthetünk közeli képeket otthonunk melegéről, vagy az erkélyről, udvarról kukkanthatunk ki a nagyvilágba, egy teljesen más perspektívából örökítve meg azt. Otthonunkból is egy nagy világ nyílik, és remek lehet azt is megörökíteni.

Kulcsszavak: HONOR okostelefon

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A TCL az intelligens kijelzőtechnológia teljes spektrumát mutatta be az MWC-n

A TCL – a fogyasztói elektronika egyik vezető márkája és a világ két legnagyobb tévémárkájának egyike – részt vett a 2024-es barcelonai Mobile World Congress eseményen. A kiállításon bemutatta legújabb innovációit és intelligens összekapcsolt okoseszköz-ökoszisztémáját, amely kivételes felhasználói élményt kínál mind otthon, mind az úton lévőknek. Az új okostelefonok, csúcstechnológiás eszközök és okos routerek széles választéka mellett a TCL bemutatta eddigi legimpozánsabb televízióját is, a világ legnagyobb, 115 hüvelykes QD-Mini LED TV-jét.

2024. február 29. 21:34

A TCL két egymást követő évben is a világ 2. legjobb tévémárkája lett

Az Omdia piackutató vállalat ismét a TCL Electronics-ot, a vezető szórakoztatóelektronikai brandet választotta a világ második legjobb tévémárkájának.

2024. február 29. 21:05

Csökkenő profitvárakozások az e-autóiparban

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, változnak a fogyasztói elvárások, a döntéshozók pedig a következő években is nehézségekre számítanak a nyersanyag-ellátásban. Egyebek mellett ezt állapítja meg az autóipari vezetők körében a KPMG által elvégzett felmérés, a 24. Annual Global Automotive Executive Survey. 

2024. február 29. 20:17

Kell-e félteni a munkánkat az AI-tól?

Bár a világban egyre többen használják munkájuk során a mesterséges intelligenciát (AI), Magyarországon a felsővezetők közel fele még nem látja tisztán felhasználásának lehetőségeit, igaz, ugyanennyien nyitottak is az alkalmazására. Egyelőre semmi konkrét jel nem utal arra, hogy elveszi a munkánkat a mesterséges intelligencia – bár a hazai vállalatoknak még nincs egyöntetű válasza arra, hogy milyen hatással lesz az AI a munkaerőpiacra. A Randstad egyik globális kutatása szerint azonban a munkavállalóknak határozottabb véleményük van: több mint felük az AI előnyeit látja, közel felük izgatott a mesterséges intelligenciában rejlő munkahelyi lehetőségeket illetően.

2024. február 29. 18:59

A GreenGo a külső kerületekben és az agglomerációban erősít

Az autómegosztók sikerének és népszerűségének egyik kulcsa, hogy a felhasználók számára elérhető-e a szolgáltatás mindennapi életük fontos helyszínei közelében. A szolgáltatási terület bővíthetőségének korlátait a GreenGo most Külső Zónák megnyitásával bontotta le, megnyitva a bérlés lehetőségét Csepeltől Budafokig, egyben segítve az agglomerációs városok fenntarthatósági törekvéseit is.

2024. február 29. 17:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30