Az AGON by AOC egy új, QHD felbontású taggal bővíti a G4 sorozatot

forrás: Prím Online, 2024. február 10. 12:08

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – kibővíti AOC GAMING termékcsaládját egy QHD modellel a díjnyertes G2 sorozat utódjának számító G4 sorozatban. A 27 hüvelykes (68.6 cm) AOC GAMING Q27G4X Fast IPS panellel, a QHD (2560x1440) felbontásnak köszönhetően a versenyzői szintű játékélmény érdekében kiváló képélességgel, lenyűgöző 180 Hz frissítési rátával, akár 1 ms GtG válaszidővel és Adaptive-Sync támogatással rendelkezik. 

A lopakodó repülőgépek által inspirált dizájn minden korábbinál karcsúbbá teszi a nemrég bemutatott G4 termékcsaládot. A Q27G4X a méret és a felbontás tekintetében a mai kor ideális pontján helyezkedik el, nagyszerű ár-érték aránnyal, és minden bizonnyal számos mainstream és feltörekvő versenyző játékos számára vonzó lesz. A pontos színekkel és széles betekintési szögekkel rendelkező Fast IPS panelnek köszönhetően a Q27G4X a mindennapi feladatok elvégzésében is kiválóan teljesít.

 

AOC GAMING Q27G4X: A stílus és a sebesség fúziója egy 27 hüvelykes QHD gaming kijelzőn 180 Hz képfrissítéssel

 

Kompromisszumok nélkül

 

A monitorok sok más PC komponenst is túlélnek, ezért nem kérdés, hogy egy jövőálló, vonzó, bármilyen munkához, tanuláshoz vagy játékhoz alkalmas monitort érdemes választani. Köszönhetően 27 hüvelykes Fast IPS panelnek, amely a magas színpontosságot és a széles színskála lefedettséget ötvözi a magas, 180 Hz képfrissítési sebességgel és az alacsony, akár 1 ms GtG válaszidővel, az AOC GAMING Q27G4X tökéletes jelölt. A 10 bites panelen a monitor 1,07 milliárd szín reprodukálásával hatalmas színskálát kínál. A VESA DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal rendelkező Q27G4X modell HDR10 jel fogadására és HDR tartalmak visszaadására képes, valamint extra fényerővel és erőteljes színekkel emeli a játékok- és a videók megjelenítését. A 109 ppi pixelsűrűségnek köszönhetően garantált a szövegek nagyobb tisztasága, valamint a játékok éles részletei. A jelenlegi mainstream GPU-k a legtöbb aktuális játék esetében már képesek nagy képfrissítési sebességet elérni QHD felbontáson, így a felhasználók már az első naptól kezdve zökkenőmentesebb játékélményt élvezhetnek. A gazdag és valósághű színek előnye filmnézés vagy játék közben, de tartalomkészítéskor, például egyszerűbb kép-/videoszerkesztés vagy livestreaming közben is megmutatkozik.

 

Friss dizájn az esport dominanciáért

 

Akárcsak a nemrég bejelentett Full HD 24G4X és 27G4X modellek, a QHD Q27G4X modell is a lopakodó repülőgépekre emlékeztető, újratervezett dizájnban érkezik, határozott vonalakkal és háromszög formákkal, amelyek megtörik az egyébként monoton, lapos felületet. A lábazat alapja még kompaktabb az előző inkarnációhoz képest, így kevesebb helyet igényel az asztalon, és a legmagasabb szintű esport versenyzés során a játékosok számára bőséges helyet biztosít az egér gyors, akár kiszámíthatatlan mozgatásához. Mivel nincsenek élénk színű hangsúlyok, a monitor gyönyörűen illeszkedik a legkülönfélébb játékfelszerelések közé.

 

Kívül is jobb, belül is jobb

 

A dizájnváltozások nemcsak a külső burkolatot, hanem a belső komponenseket is érintik. Az AGON by AOC a vásárlók visszajelzéseire hallgatva jobb, intuitívabb OSD menüt épített be, így a felhasználók könnyedén testre szabhatják a képernyőélményt. Természetesen a könnyen kezelhető AOC G-Menu szoftver egy másik alternatívát is kínál a monitor és más AGON by AOC gaming perifériák beállításainak vezérlésére. A játékkal kapcsolatos további funkciók fokozzák a játékélményt. Az új intelligens célkereszt például képes megváltoztatni a célzási pont színét a háttérrel szemben, így a játékosok akkor is láthatják és célozhatnak a középpontra, ha nincs célkereszt a játékban, amely növeli a célzás pontosságát és előnyhöz juttatja a játékosokat a versenyszerű játékokban.

 

Kiváló ergonómia és környezetbarát csomagolás

 

Az AOC GAMING Q27G4X monitor a fenntarthatóság és a kényelem tekintetében is jelentős előrelépést hoz. Ez a modell környezetbarát, papírpárnázással ellátott csomagolással rendelkezik, ami jelentősen csökkenti a környezeti lábnyomát.

 

Az ergonomikus állvány átfogó beállításokat kínál – magasság, elforgatás, döntés és billentés –, így optimális kényelmet biztosít a játékhoz, a munkához vagy a tanuláshoz. Flicker-Free technológiája és LowBlue üzemmódja a hosszabb használat során kényelmet biztosít a szemnek. A monitor támogatja a VESA konzolt, és 3 oldalú, keret nélküli kialakításával ideális többmonitoros elrendezésekhez is. Az átfogó játékélményhez a beépített hangszórók és a fejhallgató-kimenet is hozzá tartoznak.

 

Árak és elérhetőség

 

Az AOC GAMING Q27G4X 3 év garanciával 2024 februárjától megvásárolható, 269,00 € ajánlott fogyasztói áron.

 

____________________ 

*A Nemzetközi Adatközpont (IDC) Világszintű negyedéves videojáték-követője (Quarterly Gaming Tracker) – Gaming Monitor 2023 Q1

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sandberg új termékei hatékonyabbá teszik a kommunikációt és a hordozható eszközeid töltését

Az érthető kommunikáció fontos eleme a hatékony munkavégzésnek, legyen szó bármilyen hétköznapi helyzetről vagy irodai környezetről. Utóbbi esetén jelent nagy segítséget a Sandberg USB-C-s irodai headsete, amely tiszta kommunikációt garantál a munkavégzéshez.

2024. július 21. 15:07

A Philips Monitors szívet megdobogtató sebességet kínál az ívelt Evnia modellel

Az MMD, vezető kijelzőspecialista és a Philips Monitors márka licencpartnere büszkén jelenti be, az Evnia gaming monitor család új tagját, az Evnia 27M2C5200W modellt. Ez a funkciókkal telerakott monitor mindent megad a játékosoknak, amire szükségük van ahhoz, hogy bármilyen gaming forgatókönyvből a legtöbbet hozzák ki. A nagyobb immerzióért tágas, ívelt képernyővel, Fast VA panellel, 280 Hz képfrissítési sebességgel és villámgyors, 0,3 ms MPRT válaszidővel ez a kijelző egy nagyteljesítményű új szövetséges a játéktérben.

2024. július 19. 19:52

Az Epson új nyomtatóival növelhető a termelékenység és a képminőség

Az Epson globális technológiai vállalat két új 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóval egészíti ki az Európában is sikeres, legkeresettebb 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóinak sorát. Az innovatív SureColor F9500 és SC-F9500H modellek a SureColor F9400 és SC-F9400H nyomtatókat váltják fel, és jelentős előrelépést kínálnak a termelékenység, a használhatóság és a képminőség terén.

2024. július 19. 11:40

Szigorodhat a piac: Két nyomtatóóriás fogott össze a cégekért és a környezetvédelemért

A legtöbb vállalkozás még ma is a papír alapú iratkezelést preferálja, ami egyrészt hatalmas terhet ró a környezetre, másrészt pedig olyan fejlesztést igényel a közeljövőben, ami fenntarthatóvá és hatékonnyá is teszi egyben az irodai működést. Ennek érdekében fogott össze két nyomtatóóriás, hogy a vállalkozások átállását megkönnyítsék.

2024. július 18. 11:36

A Philips Monitors bemutatja a legújabb Evnia gaming monitort

Új miniLED gaming monitor érkezett a Philips Evnia termékcsaládjába. A Philips Evnia 32M2N6800M számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek minden játékos élményét feldobja. 

 

2024. július 17. 13:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kék halál képernyőn túl: miért ne hagyjuk figyelmen kívül a szoftverfrissítéseket?

2024. július 26. 13:59

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55