Elindult a Fox Kids gyermekcsatorna magyarországi honlapja

, 2001. július 23. 10:01
A Fox Kids Europe, Európa vezető gyermekcsatornája elindította magyarországi honlapját. A honlap, amely a tavaly óta üzemelő televíziócsatorna kiegészítése, teljes mértékben a magyar igényeknek megfelően készült, a fő hangsúlyt a gyerekek oktatására és szórakozására helyezve.
A Fox Kids website, amely a nyári vakáció kezdetével indult útjára, egyben az első olyan gyermekorientált honlap is, amely a 4-16 év közötti gyerekeknek, szüleiknek és tanáraiknak készült. A teljesen magyar nyelvű site tervezése, kifejlesztése, karbantartása és üzemeltetése a diNero Internet Stúdió nevéhez fűződik.

A honlap a gyerekeknek szóló témák széles körét foglalja magában, játékokkal, fórumokkal, és tartalmazza a magyar Fox Kids televíziócsatorna műsorfüzetét is. A Fox Kids website interaktív lehetőséget is nyújt a gyerekeknek arra, hogy gondolataikat, ötleteiket megoszthassák a szerkesztőkkel, és tartalmaz egy egyedülálló oktató részt, amely segítségével a gyerekek megismerkedhetnek Magyarország történelmével, földrajzával, irodalmával és művészetével. A Fox Kids mindent megtett annak érdekében, hogy a gyerekek a website használata során semmilyen káros hatásnak ne legyenek kitéve. A website szerkesztésekor a Fox Kids teljes mértékben figyelembe vette a website-üzemeltetéssel kapcsolatos magyar adatvédelmi és jogvédelmi irányelveket, aminek keretében a honlap használatához szülői beleegyezést is megkíván.

Kulcsszavak: website televízió

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás