Elindult a Fox Kids gyermekcsatorna magyarországi honlapja

, 2001. július 23. 10:01
A Fox Kids Europe, Európa vezető gyermekcsatornája elindította magyarországi honlapját. A honlap, amely a tavaly óta üzemelő televíziócsatorna kiegészítése, teljes mértékben a magyar igényeknek megfelően készült, a fő hangsúlyt a gyerekek oktatására és szórakozására helyezve.
A Fox Kids website, amely a nyári vakáció kezdetével indult útjára, egyben az első olyan gyermekorientált honlap is, amely a 4-16 év közötti gyerekeknek, szüleiknek és tanáraiknak készült. A teljesen magyar nyelvű site tervezése, kifejlesztése, karbantartása és üzemeltetése a diNero Internet Stúdió nevéhez fűződik.

A honlap a gyerekeknek szóló témák széles körét foglalja magában, játékokkal, fórumokkal, és tartalmazza a magyar Fox Kids televíziócsatorna műsorfüzetét is. A Fox Kids website interaktív lehetőséget is nyújt a gyerekeknek arra, hogy gondolataikat, ötleteiket megoszthassák a szerkesztőkkel, és tartalmaz egy egyedülálló oktató részt, amely segítségével a gyerekek megismerkedhetnek Magyarország történelmével, földrajzával, irodalmával és művészetével. A Fox Kids mindent megtett annak érdekében, hogy a gyerekek a website használata során semmilyen káros hatásnak ne legyenek kitéve. A website szerkesztésekor a Fox Kids teljes mértékben figyelembe vette a website-üzemeltetéssel kapcsolatos magyar adatvédelmi és jogvédelmi irányelveket, aminek keretében a honlap használatához szülői beleegyezést is megkíván.

Kulcsszavak: website televízió

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közel 50 millió forint EU-s támogatást kapott a MIDI Mobil ID Innovációs KFT.

2019. április 25. 11:05

2040-re már több elektromos autót helyeznek forgalomba, mint hagyományos járművet!

2019. április 17. 11:04

Van kedvenc webáruházad?

2019. április 9. 12:46

Elindult a jelentkezés a Nagy Digitális Kalandra

2019. április 2. 08:54
cloudappsportal.com