Megújult Szerencsejáték-honlap

forrás: Prím Online, 2011. június 8. 18:58

Áprilistól megújult designnal, könnyen elérhető tartalommal és a hazánkban még újdonságnak számító közösségi sajtószobával várja látogatóit a Szerencsejáték Zrt. új honlapja.

Több mint tíz év után kapott „ráncfelvarrást” a Társaság honlapja, amely az áttekinthetőbb struktúra mellett derűsebb színekkel és naponta frissülő főoldali tartalommal várja az oldal látogatóit. Egy térkép segítségével bárki könnyen kiválaszthatja a hozzá közel eső lottózót is.

A Szerencsejáték Zrt. Magyarországon az elsők között olyan sajtószobát hozott létre, ahol a hagyományos sajtóhíreken kívül a céggel kapcsolatos, a közösségi médiában publikált információk is hozzáférhetőek egy helyen. A média képviselőinek szánt menüponttal a Szerencsejáték Zrt. az újságírók munkáját szeretné segíteni és egyben felgyorsítani. Ennek megfelelően a Flickr képmegosztó dobozból egy kattintással megtalálhatóak a társaság hivatalos fotói, ami forrásmegjelöléssel cikkillusztrációként szabadon felhasználhatóak. A folyamatosan frissülő Youtube csatornán megtekinthetőek a társaság reklámfilmjei, a Szerencse Híradó adásai, illetve a külföldi lottótársaságok reklámfilmjeiből merített kedvencek. A közösségi sajtószobában az is látható, hogy mi történik éppen a Szerencsejáték Zrt. hivatalos Facebook oldalán. A hagyományos sajtóanyagok pedig elolvashatóak, letölthetőek és továbbküldhetőek.

Az online arculati megújulást, a honlap fejlesztését és üzemeltetését a Carnation Zrt. biztosítja, míg a közösségi sajtószoba koncepcióját a közösségi média területén nagy tapasztalattal bíró PRSM dolgozta ki.
 

Kulcsszavak: website Carnation

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Gigabit sebességű internetet ad a Vodafone a kisebb díjcsomag áráért

Nagyobb sebességű internetet ad a Vodafone Magyarország a kisebb díjcsomag árért minden új, legalább 1 éves határozott idejű vezetékes internet és TV előfizetésre kötött szerződés esetén 2024. február 15. és április 15. között. Az ajánlat keretében így most TV előfizetéssel együttesen vásárolt Net M csomag áráért Net L csomagot, a Net L csomag áráért pedig Gigabit Net* csomagot ad a szolgáltató. A kedvezmény mindaddig érvényes, amíg az előfizető csomagot nem vált, vagy le nem mondja a szerződését.

2024. február 19. 11:29

Yettel: 89%-kal nőtt az adatforgalom az előző évi ünnepekhez képest

A korlátlan adatcsomagok és az otthoni internetmegoldások térnyerése is hozzájárul, hogy előző évhez képest idén jelentősen, 89%-kal nőtt a mobilinternet-forgalom a Yettel hálózatán a december 24. és január 1. közötti ünnepi időszakot vizsgálva. A szolgáltató ügyfelei szilveszterkor 8%-kal több SMS-t küldtek, mint tavaly ugyanekkor.

2024. január 3. 11:50

Újabb településeken válik elérhetővé a Vodafone gigabites internete

A közelmúltban 8 vármegye 71 településén végzett hálózatfejlesztési munkálatokat a Vodafone Magyarország, melynek köszönhetően november végétől újabb közel 180 ezer háztartásban lesz elérhető a szolgáltató 1 gigabit* sebességű vezetékes internetszolgáltatása. A fejlesztéssel a szolgáltató üzemeltetésében lévő vezetékes hálózatának 81%-án tapasztalhatják meg a Vodafone-ügyfelek az otthoni szórakozás élményét a nagykapacitású, szupergyors internettel és TV élménnyel.

2023. december 1. 09:57

Sikeresen zárult Magyarország szélessávú fejlesztési projektje

Sikeresen zárult Magyarország szélessávú fejlesztési projektje, a fejlesztés eredményeként az ország csaknem teljes területén megvalósult a szupergyors internet kiépítése, így ma már a háztartások közel 97 százaléka hozzáférhet a legmodernebb hálózati kapcsolathoz. A projekt a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) szakmai irányításával több mint 3 milliárd forint vissza nem térítendő uniós forrásból valósult meg – közölte a KIFÜ az MTI-vel csütörtökön.

2023. november 24. 17:31

Az 5G-hálózat jelenleg legfejlettebb változatát indítja ügyfelei számára a Yettel

Magyarországon elsőként – és világviszonylatban is az élmezőnyben – nyilvános ajánlatban tette elérhetővé ügyfelei számára a „standalone” azaz önálló 5G technológiát a Yettel. Az újdonság lényege, hogy míg a jelenleg elterjedt 5G-hálózatok a kapcsolat felépítésében még a 4G-re is támaszkodnak, addig a most bevezetett önálló 5G esetében már a mobil kapcsolat minden eleme 5G-n zajlik és kizárólag az 5G számára kijelölt frekvenciákat használja.

2023. november 20. 19:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07