A Szallas.hu-val indul a YouTube Magyarországon

Utazási csatorna készül a kikapcsolódni vágyóknak

forrás Prim Online, 2012. március 1. 11:19

A mai napon hivatalosan induló magyar YouTube a Szallas.hu-t választotta a turisztikai szektorban hazai partneréül a márkázott csatorna elindítására. Magyarország piacvezető szállásfoglaló oldalának YouTube csatornáján kezdetben a partnerhotelek bemutatkozó videói érhetők el, a későbbiekben azonban a népszerűbb helyszíneket is bemutató utazási magazinnal bővül a Szallas.hu egyedi videófelülete.

 A hazai internetezők körében a YouTube a legnépszerűbb videómegosztó oldal, így a Google tulajdonában lévő szolgáltatás elérkezettnek látta az időt, hogy Magyarországon is elindítsa a helyi tartalmakra és igényekre koncentráló szolgáltatását. „A turisztikai szektorban olyan, a hazai internetezők körében jól ismert és megbízható márkákat kerestünk, akik saját csatorna indításával támogatják a YouTube magyarországi startját, ezért esett a választásunk a Szallas.hu-ra” – mondta Heal Edina, a Google Magyarország vezetője.

 
A Szallas.hu évek óta együttműködik a Google-lal, Magyarország piacvezető szállásportálja így az elsők közt kapott lehetőséget a magyar YouTube-on saját, márkázott csatorna létrehozására. Ennek egyik legfontosabb előnye, hogy a szállásfoglaló oldal teljesen testreszabott, az utazni vágyók igényeit tükröző oldalt hozhat létre, melyhez egyedi, interaktív funkciók társíthatók.
 
„A YouTube csatorna segítségével új célcsoportokat érhetünk el, így mostantól azok számára is vonzó alternatívát tudunk kínálni, akik korábban nyomtatott katalógusokat böngészve nézték ki vakációjuk célpontját és hagyományos módon intézték foglalásaikat. A most induló és folyamatosan bővülő videócsatornánk teljesen új élményt nyújt majd, bízunk benne, hogy ez inspirációt jelent mindazok számára, akik eddig nem az internetet használták szálláshelyük kiválasztása és lefoglalása során” – mondta Rácz István, a Szallas.hu csoport marketingvezetője.
 
A több mint 6000 szállást kínáló Szallas.hu elsőként a saját rendszerében elérhető szállodák bemutató filmjeit teszi elérhetővé, ugyanakkor a közeli tervek közt szerepel egy utazási csatorna indítása is, melyben a népszerű úti célok látványosságai, nevezetességei lesznek megtekinthetők. A Szallas.hu nemzetközi terjeszkedésével párhuzamosan a videókínálat folyamatosan bővül majd a környező országok szálláshelyeit és látnivalóit bemutató tartalmakkal is.
 
A Szallas.hu magyar YouTube csatornája:
 
Kulcsszavak: turizmus YouTube

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05