Több százezer kötet a Magyar Telekom új e-könyv áruházában

forrás: Prím Online, 2013. október 17. 21:07

E-könyv áruházat indít a ’txtr-rel partnerségben a Magyar Telekom. A http://hu.txtr.com/ címen elérhető e-köny áruház a Magyarországon működő elektronikus-könyv webboltok közül az egyik legszélesebb kínálattal rendelkezik: több mint 700 ezer idegen nyelvű, és több mint 3000 magyar nyelvű könyv közül válogathatnak az oldalra látogatók.

A http://hu.txtr.com/ oldalra ingyenesen lehet regisztrálni, a belépéshez felhasználónév és jelszó vagy Facebook azonosító megadása szükséges.  A felhasználóknak saját digitális könyvespolca jön létre, ahol a megvásárolt e-könyveket tárolhatják és letölthetik mobil eszközeikre – például okostelefonjukra vagy táblagépükre. A regisztrált tagok az itt vásárolt könyvek mellett más forrásból származó e-könyveket is tárolhatnak. A digitális könyvespolcon található könyvek akár meglévő e-könyv olvasó készülékekre is áttölthetőek.

Az áruházban vásárolt és oda feltöltött e-könyvek szabadon elérhetőek a ’txtr alkalmazásokban is. Az alkalmazások segítségével kényelmesen olvashatunk akár mobileszközünkön is. Az alkalmazásba, akárcsak a webáruházba felhasználónév és jelszó létrehozásával vagy Facebook azonosítóval lehet bejelentkezni.  Az alkalmazás Android 2.3 (és felette), iOS 5.0 (és felette) operációs rendszerű okostelefonokon és  Windows 8 operációs rendszerrel működő készülékeken érhető el. Az alkalmazás letöltése és használata adatforgalmat generál, a letöltött könyvek olvasása azonban nem jár további adatforgalommal.

Az alkalmazás  a Google Play áruházból lévő elérhetősége:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.txtr.android

az Apple Store áruházban pedig az alábbi linken található:
https://itunes.apple.com/hu/app/txtr/id564715781?mt=8

A webáruházban jelenleg kártyás fizetéssel lehet vásárolni, a későbbiekben kerül sor a Telekom egyéb fizetési megoldásainak integrációjára.

Az e-könyv webáruház bevezetését 7 hetes nyereményjátékkal teszi vonzóvá a szolgáltató: aki október 17. és december 4. között regisztrál a hu.txtr.com oldalon, azok között hetente egy Samsung Galaxy Tab3 8.0 LTE tabletet sorsolnak ki.  Ezen kívül az év végéig minden héten más kiadó könyveit kínálja kedvezményes áron a Telekom e-könyv áruházában.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai pályaorientációs napon segítik női szakértők az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika Történeti Kiállítása és a Women4Cyber Hungary a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. A Girls in ICT Day rendezvényen gondolatébresztő interjúk és inspiráló előadások segítenek a jövő reménybeli női informatikusainak a tájékozódásban és elhelyezkedésben. Az érdeklődőknek az eseményre nemcsak személyesen, hanem online is lehetőségük van csatlakozni.

2024. április 18. 16:54

Kerti bolt: az eMAG új, online üzlet az üzletben koncepciója több mint 100 ezer termékkel

Kerti bolt néven az eMAG új, bolt a boltban online koncepcióját indította útjára a webáruházában, amely mintegy 100 ezer-féle kertészeti terméket kínál, és kényelmesebb böngészési élményt nyújt e kategória termékei között. Értékesítési statisztikái szerint egy átlagos magyar vásárló átlagosan mintegy 24.000 forintot költ online vásárolt kertészeti termékekre – a legtöbb ilyen terméket május hónapban értékesíti a cég.

2024. április 18. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09