Vine: privát üzenet- és videóküldés

Czipperer Dia, 2014. április 4. 14:31

A Twitter új funkcióval bővítette népszerű szolgáltatását, a Vine-t. A felhasználók ezentúl privátban üzenhetnek egymásnak, és videót is küldhetnek úgy, hogy azt más ne lássa.

Legutóbb az Instagram háza táján lehetett hasonlót hallani. Tavaly év végén vezették be a privát üzenet- és képküldést, az Instagram Directet. Most a Vine is rájött, hogy van létjogosultsága egy ilyen lehetőségnek. Ahogy blogposztjukban kifejtették, már az első napokban felismerték, hogy egyre növekvő igény mutatkozik a privát üzenetváltások iránt – bár kicsit sokáig tartott, mire megszületett a döntés.

 

Kezdésként a navigációs menünél választhatjuk ki az üzenetek funkciót, és rögzíthetjük a videót, megírhatjuk az adott üzenetet, és elküldjük, akinek szeretnénk. Jó hír, hogy több címzettet is megadhatunk. Az egészben az a legjobb, hogy nem egy nyilvános chatről van szó ebben az esetben sem, hanem, ha nyolc embernek küldünk el egy adott tartalmat, akkor nyolc különböző beszélgetésre oszlik.

 

 

Fontos, hogy akinek privátban szeretnénk valamilyen módon üzenni, azt kövessük, mert azt is beállíthatjuk, hogy olyan embertől ne érkezzen üzenet, akit nem ismerünk. Alapértelmezetten ugyanis inboxunk két részre oszlik: barátok (emberek, akket ismersz), illetve mások (vagyis, akiket nem követünk). Ezen kívül arra is van lehetőség, hogy SMS-ben vagy e-mailben üzenjünk az alkalmazáson keresztül olyanoknak is, akik nincsenek jelen a Vine-on.

 

A frissítés továbbá azt is lehetővé teszi, hogy különféle színekkel szabjuk testre profilunkat, amelyet a többi Vine felhasználó is lát majd.

 

Forrás: Techspot.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Viszonteladói Apple-partner programot indít az Apcom

Apple termékek értékesítését támogató partnerprogramot indít az Apcom. Az Apple támogatásával a hivatalos magyarországi forgalmazó által indított Distribution Partner Program (DPP) keretében a csatlakozó magyarországi, IT és telekommunikációs szektorban érdekelt viszonteladók kedvező feltételekkel szerezhetnek be Apple termékeket a disztribútortól. Emellett a program nélkül eddig számukra nem elérhető, a márka értékesítését segítő marketing és training forrásanyagokhoz is hozzáférést kaphatnak. 

2020. április 1. 19:13

Tömegével váltanak e-aláírásra a vállalatok a járványhelyzet miatt

Megrohamozták a hazai vállalatok az e-aláírással foglalkozó NETLOCK-ot az elmúlt napokban: a járványhelyzet miatt tömegével váltanak ki olyan e-aláíró tanúsítványt, amellyel a dolgozók otthonról is egyszerűen hitelesíthetnek bármilyen dokumentumot elektronikusan egy biztonságos weboldalon keresztül.

2020. április 1. 16:34

Már applikációval is vehetünk 30 napos bérletet a Volánbusz járataira

2020. április 1-től már a 30 napos, teljes árú és kiemelten kedvezményes helyközi bérletek, valamint az országos besorolású távolsági járatok igénybe vételéhez szükséges kiegészítő jegyek is megvásárolhatók a nemrég bevezetett applikáción keresztül.

2020. április 1. 15:17

1GB helyett 1+99GB Hipernetet ad a Telenor egy ezresért

A koronavírus okozta rendkívüli helyzetben felértékelődött a gondtalan nethozzáférés, legyen szó kapcsolattartástól, tanulásról vagy szórakozásról. A Telenor a kritikus helyzetben kedvezményesen szeretné biztosítani ügyfelei számára ehhez a feltételeket, így a márciusi ajándék 100GB adat után, április 1-től 1+99GB-ot nyújt kedvezményes áron, 1000 forintért. Az új Hipernet adatjegy további előnye, hogy akinek 100GB-nál is több adatra van szüksége, egy telefonszámhoz többször is megrendelheti az 1+99GB opciót ugyanezen az áron.

2020. április 1. 13:52

A távoli menedzsment fontosabb, mint eddig valaha

A koronavírus globális elterjedése rendkívül komoly kihívást jelent minden ország, szervezet és egyén számára. A vis maior helyzet az informatikai vállalkozásokra is nagy hatással volt, a tömeges távmunka ráirányította a figyelmet az iparágra, és a távoli menedzsment megoldására. A Zyxel portfóliójából különösen a Nebula iránt nőtt meg az érdeklődés, mivel az adatbiztonsági és egyszerű csatlakozási funkciók egyszerre teljesülnek benne.

2020. április 1. 12:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás