Vine: privát üzenet- és videóküldés

Czipperer Dia, 2014. április 4. 14:31

A Twitter új funkcióval bővítette népszerű szolgáltatását, a Vine-t. A felhasználók ezentúl privátban üzenhetnek egymásnak, és videót is küldhetnek úgy, hogy azt más ne lássa.

Legutóbb az Instagram háza táján lehetett hasonlót hallani. Tavaly év végén vezették be a privát üzenet- és képküldést, az Instagram Directet. Most a Vine is rájött, hogy van létjogosultsága egy ilyen lehetőségnek. Ahogy blogposztjukban kifejtették, már az első napokban felismerték, hogy egyre növekvő igény mutatkozik a privát üzenetváltások iránt – bár kicsit sokáig tartott, mire megszületett a döntés.

 

Kezdésként a navigációs menünél választhatjuk ki az üzenetek funkciót, és rögzíthetjük a videót, megírhatjuk az adott üzenetet, és elküldjük, akinek szeretnénk. Jó hír, hogy több címzettet is megadhatunk. Az egészben az a legjobb, hogy nem egy nyilvános chatről van szó ebben az esetben sem, hanem, ha nyolc embernek küldünk el egy adott tartalmat, akkor nyolc különböző beszélgetésre oszlik.

 

 

Fontos, hogy akinek privátban szeretnénk valamilyen módon üzenni, azt kövessük, mert azt is beállíthatjuk, hogy olyan embertől ne érkezzen üzenet, akit nem ismerünk. Alapértelmezetten ugyanis inboxunk két részre oszlik: barátok (emberek, akket ismersz), illetve mások (vagyis, akiket nem követünk). Ezen kívül arra is van lehetőség, hogy SMS-ben vagy e-mailben üzenjünk az alkalmazáson keresztül olyanoknak is, akik nincsenek jelen a Vine-on.

 

A frissítés továbbá azt is lehetővé teszi, hogy különféle színekkel szabjuk testre profilunkat, amelyet a többi Vine felhasználó is lát majd.

 

Forrás: Techspot.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkeztek a HMD legújabb nyomógombos telefonjai

Ínycsiklandó tech csemegével készült a Human Mobile Devices (HMD), a ​ vállalat ugyanis épp most mutatta be legújabb kreációját, egy különleges klasszikus telefonokból álló válogatást a Nokia 215 4G, a Nokia 225 4G és a Nokia 235 4G készülékekből. A három kis nyomógombos csoda a szivárvány színeiben érkezik, 23 990 Ft fogyasztó árról indulva.

2024. május 1. 16:10

Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

A koronavírus-járvány okozta elszigetelődés adta az inspirációt egy kis baráti társaság számára, hogy olyan közösségi applikációt fejlesszen, ami megkönnyíti az információszerzést, a tájékozódást, miközben a vendéglátóhelyek kiszolgáltatott helyzetét is orvosolni tudja.  A kis közösségi alkalmazás bár népszerűvé vált, de a várt áttörést nem érte el, ezért a csapat egy inkubációs programban kapott segítséget felhasználva fejlesztette ki a jelenlegi formában elérhető rendszert.

2024. május 1. 13:48

Nagy hatótáv, nagy lehetőségek

A GreenGo, Budapest máig egyetlen teljesen elektromos autómegosztója olyan, nagy hatótávú autókkal bővítette flottáját, amik még egy lépéssel közelebb visznek ahhoz, hogy búcsút mondhassunk a saját autónak.

2024. május 1. 12:03

Stratégiai partnerséget kötött a Continental a DeepDrive-val

A Continental technológiai vállalat stratégiai partnerséget kötött a müncheni székhelyű DeepDrive-val az elektromos járművekhez szükséges alapvető technológiák továbbfejlesztése érdekében. 

2024. május 1. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14