Vodafone: új prepaid csomagok - 0 forintos percdíj feltöltőkártyásoknak is

forrás: Prím Online, 2014. június 2. 12:28

Hétfőtől 0 Ft-os percdíjjal hívhatják egymást a Vodafone legújabb Max feltöltőkártyás csomagjainak felhasználói, jelentette be a Vodafone Magyarország.

A Vodafone Max elindításával a feltöltőkártyás ügyfelek olyan teljesen kontrolálható, az előfizetéses szolgáltatások előnyeit kínáló tarifát választhatnak hétfőtől a Vodafone-nál, amellyel mindenki telefonálhat 0 Ft-os percdíjjal, 2 éves elköteleződés nélkül - mondta Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország lakossági szolgáltatások üzletágának vezérigazgató helyettese.  A Vodafone Max ügyfelek bármikor, a nap bármely szakában díjmentesen hívhatják egymást - emelte ki Alexandre Froment-Curtil.

A megújult feltöltőkártyás portfolió a feltöltőkártyás ügyfeleknek is elhozza a 0 Ft-os percdíjat, a feltétel mindössze annyi, hogy mind a hívó, mind a hívott fél aktív Max csomaggal rendelkezzen, azaz a tarifának megfelelő időszaki díj az egyenlegén legyen. Amennyiben ez így van, akkor tárcsázáskor egy különleges dallam jelzi, hogy a hívás díjmentes.

A Max csomagok:


A Vodafone korábbi feltöltőkártyás csomagjainak ügyfelei a 1270-es számra küldött díjmentes SMS-sel válthatnak a MAX csomagokra.

A Max csomagokban a 0 Ft-os percdíj mellett bármely belföldi hálózatba felhasználható percek vagy SMS-ek vannak, illetve bizonyos csomagban adatmennyiség is található. A Max csomagok a feltöltés után 30 napig maradnak aktívak, azaz a csomag tartalmát addig lehet felhasználni. Ebben a periódusban, ha a Max ügyfél nem Max ügyfelet hív, vagy már elfogyott a csomag árába foglalt perc/SMS keret, akkor minden normáldíjas belföldi számra percenként 40 Ft-ért telefonálhat, illetve ennyibe kerül az SMS küldés is. A 30. nap után, amennyiben a felhasználó nem újítja meg a csomagját, akkor a perc és az SMS díj is 49 Ft.
A MAX csomagok számlázása perc alapú és a csomagokhoz lehet további adat opciókat vásárolni.

A Plusz adat opciók:

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38