Teljesítményjavító frissítést kapott a Galaxy S5

Farkas Norman, 2014. július 25. 17:32

A Samsung egy új szoftverfrissítést adott ki idei zászlóshajójához, melynek terjesztése máris kezdetét vette Angliában és Kelet-Európában. A mintegy 200 megabájt méretű frissítés kizárólag arra született, hogy felturbózza a Galaxy S5 rendszersebességét.

Új szoftverfrissítés vált elérhetővé a Samsung csúcsmoldelljére, a Galaxy S5-re. A viszonylag méretes update nem tartalmaz új funkciókat, csupán annyi szerepel hivatalos leírásában, hogy felgyorsítja a rendszer sebességét, azaz telepítése után gyorsabbá válik a készülék.

 

A XXU1ANG2 jelű frissítésről érdemes tudni, hogy kifejezetten a Galaxy S5 európai kiadásához (SM-G900F típus) készült és egy 194, illetve egy 1 megabájtos részből épül fel, így telepítése is kétlépcsős. Először a nagyobb, majd kisebb szeletet kell felinstallálni. A telepítés után az Android rendszer verziója 4.4.2 KitKat marad.

 

Mivel az update már tegnapelőttől elérhető Angliában és Kelet-Európában, néhány felhasználói visszajelzés is érkezett már róla, melyek szerint érezhetően gyorsult a működési sebesség, reszponzívabb lett a rendszer és pontosabb az ujjlenyomat-olvasó a telepítése után.

 

Elméletileg már Magyarországon is elérhető a frissítés, ezért érdemes ellenőrizned a készüléked szoftverfrissítés menüpontját, ha a Galaxy S5-tulajdonosok táborába tartozol.

 

 


 

[Forrás: GSM Arena]

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38