A Skype Windows 8.1 frissítésével az üzenetek utólag is szerkeszthetők

Czipperer Dia, 2014. augusztus 14. 16:33

A Skype tegnap kiadott Windows 8.1 frissítésével a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy a már elküldött üzeneteiket utólag szerkeszthessék.

Biztosan sokan küldtek már el úgy egy üzenetet csevegés közben, hogy csak utólag látták, mennyi hiba van benne. A Windows 8.1 userek jól járnak, ugyanis a Skype frissítette a nekik szánt verziót, mellyel már arra is lehetőségük nyílik, hogy elküldött üzeneteiket utólag módosítsák.

 

A megoldás a Facebookhoz hozzászólásokhoz hasonló elven működik. Az adott üzenetre jobb gombbal kattintva nyílik lehetőség szerkeszteni a szöveget, vagy teljesen kitörölni.

 

A frissítés során javítottak a program stabilitását és további javításokat, fejlsztéseket is végrehajtottak. Ezek közé tartozik például a videóüzenetek értesítéseinek javítása, mely ezáltal sokkal megbízhatóbb lett, és könnyebben küldhetnek ilyen típusú üzeneteket a felhasználók.
 


A Skype 3.1 verziója már letölthető a Windows Store-ból.

 

Forrás: Übergizmo.com

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Digitalizáció felsőfokon: itt a Microsoft Dynamics 365 Business Central

Magyar nyelven és magyar törvényi megfeleléssel április közepétől a magyar piacon is elérhető a Microsoft Dynamics 365 Business Central, amely egyedülálló módon, tervezhető költségek mellett, jelentősebb egyszeri beruházás nélkül biztosítja egy integrált ügyviteli rendszer legmodernebb funkcionalitását a hazai kis- és közepes vállalkozásoknak.

2020. április 2. 19:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás