Már magánszemélyek is megvásárolhatják a Ricoh termékeit

forrás: Prím Online, 2014. október 15. 14:27

A Ricoh Hungary Kft. és a HRP Europe Kft. között együttműködési megállapodás született, mely által a Ricoh a magyarországi IT-disztribúciós csatorna felé nyit. Az innovatív, magas színvonalú, versenyképes áron kínált Ricoh nyomtatók, kis munkacsoportos multifunkciós eszközök jól illeszkednek a legnagyobb hazai tulajdonban lévő disztribútor minőségi termékskálájába.

A Ricoh vállalat ismert irodai képalkotási eszközök, nyomdai megoldások, dokumentum menedzsment és IT megoldások céges specializációjáról, azonban az 1995 óta tartó magyarországi működése során első alkalommal nyílik lehetőség arra, hogy magánszemélyek is megvásárolhassák a vállalat kis kategóriás eszközeit a HRP partnereinek közreműködésével. A magyarországi leányvállalat ezáltal reméli, hogy a végfelhasználók minél nagyobb száma ismerkedik meg a Ricoh minőséggel, technológiával, és a berendezések által kínált profizmussal.


„A hazai viszonteladói csatornának olyan megkülönböztető, költséghatékony alternatívát kívánunk nyújtani minőségi nyomtatási és vizuál-technikai berendezéseinkkel, melyek segítségével még sikeresebben tudják kiszolgálni a KKV szektor, a speciális megoldásokat igénylő egészségügyi intézmények vagy akár az otthoni végfelhasználók igényeit” – nyilatkozta Bardi Emília, a Ricoh Hungary Kft. ITDC partnermenedzsere.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30