Európába érkezett az LG G3 Android 5.0 Lollipop frissítése

Farkas Norman, 2014. december 16. 19:11

Európa számos országából – köztük Magyarországról is – jelezték a felhasználók, hogy értesítést kaptak LG G3 készülékükre az új Android 5.0 Lollipop rendszerfrissítés elérhetőségéről. A cirka 550MB méretű pakkot közvetlenül a készülékről fel lehet telepíteni.

A kisebbik dél-koreai gyártó nem a levegőbe beszélt, amikor beharangozta a G3 Android 5.0 Lollipop frissítését, hiszen az update máris elérhető Európában. Első körben Lengyelországban örülhettek a felhasználók, tegnapelőtt pedig Angliában is felbukkant a várva várt frissítés. A terjesztésbe nagyon belehúzott a vállalat, hiszen mostanra az összes alábbi országban (igen, kis hazánk sem hiányzik a listáról) érdemes lecsekkolnia a G3 tulajdonosoknak, frissíthetik-e a készüléküket a nyalókás droidra, mivel az elméletileg már letölthető.

 

 

Az 550MB méretű pakk OTA útján érkezik a készülékekre, így azokat nem kell számítógéphez csatlakoztatni a telepítéshez, viszont a letöltés során érdemes WiFi hálózatot használni, hiszen mobilnetes mércével igen combos csomagról beszélhetünk.

 

A hálózatfüggő modellek várhatóan csak a független testvéreik után kapják meg a frissítést, de az biztos, hogy nem maradnak update nélkül.

 

Az LG Android 5.0 Lollipop szoftvere természetesen tartalmazza az új főverzió újításait (pl. animációk, értesítések a zárolt képernyőn, új értesítési sáv stb.), de nem hoz magával gyökeres változásokat.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35

Digitális műtárgyként árverezi el a Vodafone a világ első SMS-ét

2021. december 14. 15:32