Európába érkezett az LG G3 Android 5.0 Lollipop frissítése

Farkas Norman, 2014. december 16. 19:11

Európa számos országából – köztük Magyarországról is – jelezték a felhasználók, hogy értesítést kaptak LG G3 készülékükre az új Android 5.0 Lollipop rendszerfrissítés elérhetőségéről. A cirka 550MB méretű pakkot közvetlenül a készülékről fel lehet telepíteni.

A kisebbik dél-koreai gyártó nem a levegőbe beszélt, amikor beharangozta a G3 Android 5.0 Lollipop frissítését, hiszen az update máris elérhető Európában. Első körben Lengyelországban örülhettek a felhasználók, tegnapelőtt pedig Angliában is felbukkant a várva várt frissítés. A terjesztésbe nagyon belehúzott a vállalat, hiszen mostanra az összes alábbi országban (igen, kis hazánk sem hiányzik a listáról) érdemes lecsekkolnia a G3 tulajdonosoknak, frissíthetik-e a készüléküket a nyalókás droidra, mivel az elméletileg már letölthető.

 

 

Az 550MB méretű pakk OTA útján érkezik a készülékekre, így azokat nem kell számítógéphez csatlakoztatni a telepítéshez, viszont a letöltés során érdemes WiFi hálózatot használni, hiszen mobilnetes mércével igen combos csomagról beszélhetünk.

 

A hálózatfüggő modellek várhatóan csak a független testvéreik után kapják meg a frissítést, de az biztos, hogy nem maradnak update nélkül.

 

Az LG Android 5.0 Lollipop szoftvere természetesen tartalmazza az új főverzió újításait (pl. animációk, értesítések a zárolt képernyőn, új értesítési sáv stb.), de nem hoz magával gyökeres változásokat.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24