Júniusban lesz a XII. Elektronikus Kereskedelem Konferencia

Már lehet kedvezményesen jegyet vásárolni

forrás: Prím Online, 2015. április 20. 19:09

Már lehet early bird kedvezménnyel regisztrálni a tavaszi kétnapos SzEK.org konferenciára. A XII. Elektronikus Kereskedelem Konferencia június 4. és 5. között lesz Gárdonyban.

Egészpályás letámadás: minden, ami e-kereskedelem avagy minden e-kereskedelem

 

Már lehet kedvezményesen jelentkezni az idei tavaszi SzEK.org rendezvényére, a XII. Elektronikus Kereskedelem Konferenciára.
 

 

A konferencián többek között az alábbi kérdések kerülnek terítékre:

 

- Gyártókból e-kereskedők, e-kereskedőkből gyártók? - esettanulmányok

- Google Shopping tündöklése vagy bukása?

- Mire figyeljünk a logisztikában? Raktározás, kiszállítás, kapcsolatfelvétel a vevővel

- Mobil e-ker forradalom az USA-ban

 

Gondolatébresztő előadások, esettanulmányok, kísérleti projektbemutatók és vitafórumok segítségével járják körbe a területünket üzleti, pénzügyi, logisztikai, fejlesztői és marketing szempontból. A plenáris ülés mellett két workshopot is rendeznek: az egyiken online marketing kérdésekről lesz szó, a másikon pedig szervezetfejlesztési tréning lesz. A konferencia második napján az immár hagyományos villásreggeli keretében ahhoz kaphatunk tanácsokat, hogy hogyan tartsunk nyilvános beszédet, előadást, illetve egy kerekasztal beszélgetésben néhány jól ismert vendégünkkel keresik majd az embert és az emberi tényezőt a sikerek mögött.

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Átadták az Országos Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny díjait

A 31. alkalommal meghirdetett, 2021-22. évi Országos Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, a díjakkal járó több mint 2,5 forint ösztöndíjat osztott ki a június 13-ai eredményhirdetésen a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség, továbbá 8 kiemelkedő innovatív középiskolai tanár 500-800 E Ft-os, 8 legeredményesebb innovatív középiskola 800-1000 E Ft-os díjban részesült. A díjazottakról és a további 27, dicséretben részesített pályázatról szóló kiadvány a következő linken nyitható meg.

2022. június 13. 17:27

A háborúhoz köthető kibertámadásokat elemzi az ESET

Az ESET közzétette az idei év első harmadára vonatkozó vírusriportját, amely bemutatja az Ukrajnában zajló, az ESET kutatói által kielemzett és elhárított, a háborúhoz köthető kibertámadásokat. Ezek közé tartozik a hírhedt Industroyer malware feltámadása, ami nagyfeszültségű elektromos állomásokat vesz célba.

2022. június 2. 20:15

Ismét a „Megbízható Munkaadók” között az SAP Hungary

Büszkén viselheti az SAP Hungary ezentúl a “Megbízható Munkaadó 2022/23” címet. A cég 21 másik vállalattal együtt a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara pályázatán nyerte el a lehetőséget. A díjat olyan vállalatok kaphatják meg, amelyek példaértékűen gondoskodnak dolgozóik munka- és életkörülményeiről.

2022. május 25. 12:15

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Csapatmunkában is megállják a helyüket a magyar IT-diákolimpikonok – derült ki a hétvégén véget ért Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpia (IIOT) eredményeiből. A Nemzeti Tehetség Program támogatásával, a Neumann Társaság tehetséggondozási programja keretében kiválasztott két csapat tagjai (a Budapesti Fazekas Gimnázium és a miskolci Földes Ferenc Gimnázium diákjai) vettek részt a nemzetközi versenyen Bolognában, amelyen mindkét csapat bronzérmet szerzett.  

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

Amikor Steve Jobs és Steve Wozniak Kaliforniában építette a legelső Apple számítógépeket, Simonyi Endre Magyarországon épített mikroszámítógépet, a hetvenes években pedig az amerikai Homebrew Computer Clubbal (HCC) együttműködve egyengette a számítástechnika útját a vasfüggöny mögött. Érdekességekben bővelkedő életútjáról és az úttörő magyar számítógépépítőkről emlékeznek meg 2022. május 28-án, délelőtt 11 órától 15 óráig a Neumann Társaság szegedi Informatika Történeti Kiállításán, amely Simonyi hagyatékából származó informatikatörténeti műtárgyakkal egészül ki.

2022. május 16. 11:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24