Már elérhető az Office 2016 tesztváltozata

Vértes Judit, 2015. május 7. 16:38

Az Office 2016 alkalmazáson az utolsó simításokat végzik Redmondban, de a Microsoft már nyilvánossá tette a tesztváltozatot.

Néhány alkalmazást már a Windows 10 technikai tesztváltozatában is kipróbálhattak a fejlesztők és IT szakemberek. Mától a hétköznapi emberek is bepillantást nyerhetnek az Office 2016 tesztváltozatába, és megoszthatják tapasztalataikat.

 

Ez azt jelenti, hogy hozzáférhetünk az Outlook OneDrive csatolmányaihoz, és valós időben követhetjük a fejlesztési munkálatokat. Az Excelben például új adatelemző eszközöket próbálhatunk ki.

 


A Microsoft a Build fejlesztői konferenciáján közölt újabb részleteket a megújult Office-ról, többek között az Office Graph API-t és az Unified API-t ismertették. Az Office Graph API révén az ügyfelek és a fejlesztők hozzáférhetnek az Office Graph-hoz (amely az Office 365 felhasználók adatainak, kapcsolatainak, az általuk igénybe vett szolgáltatásoknak az intelligens tárhelye) kiegészítőket kínálhatnak hozzá és alkalmazásokat fejleszthetnek a használatával.

 


Mint elmondták, a OneNote-ban, Outlookban és OneDrive-ban futó Unified API-k az Office Graphfal kiegészülve olyan eszközt adnak a fejlesztők kezébe, amellyel a felhasználókat és szervezeteket hozzásegíthetik ahhoz, hogy hasznát vegyék a legértékesebb és leghasznosabb adatinformációiknak.

 

Ha szeretnénk kipróbálni az Office 2016-ot az őszi megjelenése előtt, letölthetjük a próbaverziót.

 

Forrás: Engadget.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30