A Microsoft kiadta az Office 2016 for Mac verziót

forrás: Prím Online, 2015. július 13. 10:32

Ingyen elérhető az Office 2016 for Mac az Office 365 személyes és otthoni előfizetők, valamint a vállalati ügyfelek számára, összesen 139 országban – köztük Magyarországon is , 16 nyelven.

Az Office 365 előfizetők ingyenesen juthatnak hozzá az Office 2016 for Mac programcsomaghoz. Az irodai alkalmazások több eszközön is teljes funkcionalitással működnek majd, valamint 1 TB OneDrive tárhely jár az előfizetőknek.

 

A legújabb Office a felhőszolgáltatásokkal is együttműködik, melynek révén a dokumentumok könníyen online tárolhatók és szerkeszthetők. Ha pedig másokkal is szeretnénk megosztani, akkor akár több embernek is jogot adhatunk az adott dokumentum szerkesztésére.

 

Jó hír továbbá, hogy a maces verzió teljesen kompatibilis a PC-ken, táblagépeken, telefonon futó Office verziókkal. 

A Word új Design-funkciójával egyszerűen lehet látványos dokumentumokat létrehozni. Az Excel for Mac előnézetben kínál fel olyan diagramokat, amelyek a legalkalmasabbak az adatok megjelenítésére, az új PivotTable Slicer pedig a nagy adatállományok megszűrését és a jellemző motívumok feltárását segíti elő.

 

A PowerPoint továbbfejlesztett Előadói Nézete (Presenter View) a kijelzőn mutatja az aktuális és a következő diát, a jegyzeteket, valamint, hogy mennyi idő telt el, míg a csatlakoztatott nagy képernyőn a közönség csak magát a prezentációt látja. Az új animációs felület pedig segítséget nyújt az animációk testreszabásában és finomhangolásában is.

 

Az Outlookban a megújított párbeszéd nézet automatikusan témacsoportokba rendezi a leveleket, a OneNote keresője pedig megtalálja még a képeken lévő és kézzel írott szövegeket is.

 
 
Az Office 2016 for Mac „dobozos" változatát szeptembertől lehet majd megvásárolni a boltokban.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Windows 10 Professional olcsón és ingyenes kézbesítéssel

2018. november 8. 16:27

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

2018. október 8. 10:12

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

2018. szeptember 21. 14:07

Mely területeken jelenti a fejlődés motorját a nyílt forráskód

2018. szeptember 19. 14:18
cloudappsportal.com