Azonnali üzenetküldés a Tumblrön

Czipperer Dia, 2015. november 24. 10:20

A Yahoo frissítette a Tumblrt. A szolgáltatással immáron azonnali üzeneteket is küldhetnek majd a felhasználók.

Már a Tumblrön is cseveghetnek egymással a felhasználók. A népszerű blogszolgáltatónál az azonnali üzenetküldés funkciót vezette be a Yahoo. Azonban egyelőre ez csak korlátozott számban, csupán 1500 felhasználó számára lesz elérhető.

 

Vagyis még egy rövid ideig csak próbaverzióról van szó, melyet csak limitált számban lehet kipróbálni. A többi Tumblr felhasználó pedig nem is olyan sokára, decemberben csatlakozik majd a sorba.

 

Az új funkció igencsak szembetűnő lesz, ugyanis egy mosolygós arc ikon fogadja majd a felhasználókat a felső menüben, amikor bejelentkeznek. A userek pedig eldönthetik majd, hogy mindenkivel akarnak-e csevegni, vagy csupán azokkal, akiket követnek a Tumblrön.Az újdonság a webes felületen, iOS-en és Androidon egyaránt elérhető, azonban egyelőre csak 1500 ember számára. Ők tudnak csak meghívni másokat chatelni. Azt visznot még nem tudni, miért pont ennyi embert szemelt ki magának a Yahoo, mindenestre heteken belül minden regisztrált tag számára elérhető lesz.

 

Afelől nincs kétség, hogy a lépés mögött az a szándék húzódik meg, hogy nem szeretnének lemaradni a többi közösségi oldaltól, hiszen a legtöbb hasonló szolgáltatás kínál csevegő- vagy üzenetküldési funkciót. Igaz, maga a funkció még nagyon kezdetleges, hiszen csoportos csevegésre és animációk küldésére még nincsen lehetőség.

 

Az újdonság révén egy korábbi funkciótól elbúcsúzhatnak majd a felhasználók. Megszűnik a Fan Mail opció, amely korábban a privát kommunikáció funkcióját töltötte be a Tumblrön.

 

Forrás: Mashable.com; nyitókép: pcmag.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58
online sportfogadás