Apple nappal készül a Karácsonyra a Media Markt

forrás: Prím Online, 2015. december 15. 08:38

Nagyobb választékkal és rendkívüli keddi ajánlatokkal keresi a karácsonyi időszakban a vásárlók kedvét a Media Markt. A műszaki áruházlánc a Mammutban, valamint a West Endben lévő üzleteiben új vásárlótereket alakított ki az Apple termékek bemutatására, amelyeket egyszerűen körbejárva, a termékeket kipróbálva választhatnak a vásárlók az egyes modellek között.

Az Apple szigeteken Macbook, Macbook Air, Macbook Pro és iMac, illetve iPhone és iPad modelleket próbálhatnak majd ki a vásárlók december 15-től. A Media Markt célja az új vásárlóterek kialakításával az, hogy a betérő ügyfelek számára a választást leegyszerűsítse, valamint a folyamatot is élményszerűbbé és kényelmesebbé tegye.

 „A szigetekhez mindkét áruházban hozzárendeltünk egy-egy szakértő kollégát, akik az Apple termékek iránt érdeklődő vásárlókat segítik az eligazodásban. A kooperáció a márka jelenlétének erősítésére is szolgál a Media Markt áruházakban.” – mondta el Mihók György, a Media Markt Mammut ügyvezetője.

Az új vásárlóterek kialakítása miatt a Media Markt jelentős forgalomra számít december 15-én, az áruházlánc ugyanis egyes Apple termékeket 20-30.000 forint kedvezménnyel kínál reggel nyolc órától a készlet erejéig. A megnövekedett terhelésre a személyzet létszámának növelésével készülnek.


 

Kulcsszavak: Media Markt Mac Apple

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30