Apple nappal készül a Karácsonyra a Media Markt

forrás: Prím Online, 2015. december 15. 08:38

Nagyobb választékkal és rendkívüli keddi ajánlatokkal keresi a karácsonyi időszakban a vásárlók kedvét a Media Markt. A műszaki áruházlánc a Mammutban, valamint a West Endben lévő üzleteiben új vásárlótereket alakított ki az Apple termékek bemutatására, amelyeket egyszerűen körbejárva, a termékeket kipróbálva választhatnak a vásárlók az egyes modellek között.

Az Apple szigeteken Macbook, Macbook Air, Macbook Pro és iMac, illetve iPhone és iPad modelleket próbálhatnak majd ki a vásárlók december 15-től. A Media Markt célja az új vásárlóterek kialakításával az, hogy a betérő ügyfelek számára a választást leegyszerűsítse, valamint a folyamatot is élményszerűbbé és kényelmesebbé tegye.

 „A szigetekhez mindkét áruházban hozzárendeltünk egy-egy szakértő kollégát, akik az Apple termékek iránt érdeklődő vásárlókat segítik az eligazodásban. A kooperáció a márka jelenlétének erősítésére is szolgál a Media Markt áruházakban.” – mondta el Mihók György, a Media Markt Mammut ügyvezetője.

Az új vásárlóterek kialakítása miatt a Media Markt jelentős forgalomra számít december 15-én, az áruházlánc ugyanis egyes Apple termékeket 20-30.000 forint kedvezménnyel kínál reggel nyolc órától a készlet erejéig. A megnövekedett terhelésre a személyzet létszámának növelésével készülnek.


 

Kulcsszavak: Media Markt Mac Apple

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019. július 18. 17:06

A 4iG megvásárolja a T-Systems Magyarországot

2019. július 9. 11:43

A Bosch repülni tanítja az autókat

2019. június 21. 14:03

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26
online sportfogadás