Európában barangolva - roaming-felár nélkül

forrás: Prím Online, 2016. március 31. 13:13

Az április 1-én debütáló telekomos Next Business Comfort díjcsomagcsoporttal a Telekom a 2017. júniusától várható törvényi szabályozáshoz képest több, mint 1 évvel korábban, már most lehetővé teszi üzleti ügyfelei számára, hogy  belföldi tarifák szerint telefonálhassanak és netezzenek az EU területén.

„Előfizetőink körében azt tapasztaljuk, hogy a külföldre, akár üzleti útra, akár pihenésre, nyaralásra utazó üzleti ügyfeleink között még mindig magas azoknak az aránya, akik - bár bekapcsolják a telefont külföldön - semmilyen szolgáltatást nem használnak rajta mindaddig, amíg haza nem érnek. Reményeink szerint, ennek mostantól vége!“ – jelentette ki Lakatos Péter a Telekom Kis- és közepes vállalkozások üzletág vezérigazgató-helyettese.
 
A Telekomnál április 1-től elérhető Next Business Comfort M csomag már havi nettó 8 653 Ft ért (bruttó 10 990 Ft) fizethető elő. A havidíjban foglalt lebeszélhető percek száma  korlátlan itthon és EU roaming helyzetben is. (Ez az ár több Next Business Comfort M díjcsomag együttes igénybevétele esetén a 4. és az azt követő SIM kártyákra érvényes előfizetésenként, üzleti e-Pack kedvezmény egyidejű igénybevételével, valamint 500MB mobil internettel.)
 
A Next Business Comfort csomagcsalád további tagjai a Next Business Comfort 150, amely havi nettó 4390 Ft-ért (bruttó 5575 Ft) 150 lebeszélhető percet tartalmaz itthon és EU-n belüli romaing helyzetben. Illetve a Next Business Comfort S, amely havonta nettó 8290 Ft-ért (bruttó 10 528 Ft) a Telekom hálózatán belül és vezetékes irányban kínál korlátlanul lebeszélhető perceket, további 150 percet pedig minden egyéb irányba itthon és EU roaming helyzetben. Az árak mindegyike üzleti e-Pack kedvezménnyel értendő.
 
A fenti csomagok mindegyikéhez 500 MB adatforgalom tartozik, de természetesen igény szerint 2, 7, 12 és 25 GB-os adatmennyiség is választható magasabb havidíjért, amely adat, akárcsak a hang, szintén felhasználható itthon és az EU területén is.
Kulcsszavak: tarifa roaming Telekom

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az MVM NET és a CETIN közösen tesztelte az 5G-t

Az MVM NET Zrt. és a CETIN Hungary Zrt. városi környezetben és agrárgazdaságban tesztelte, hogyan lehet gazdaságosan 5G hálózatot kiépíteni és működtetni olyan helyszíneken, ahol ezt az 5G alapú alkalmazások elterjedése, illetve az adatforgalom növekedése szükségessé teszi. A független, integrált infrastruktúra-szolgáltatók a teszt tapasztalatai alapján megállapították: fenntarthatósági és gazdaságossági szempontok miatt sok esetben a hálózatot célszerű egyetlen szolgáltatónak kiépíteni és üzemeltetni, majd azon több operátor számára szolgáltatást nyújtani.

2023. március 22. 17:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48