Nem csak mérnököknek kínál állásokat a Műegyetemi Állásbörzén a MÁV-csoport

forrás: Prím Online, 2017. október 10. 10:49

Ösztöndíjprogrammal, pályakezdő diplomás programmal, szakmai gyakorlati és szakdolgozat-írási lehetőséggel, valamint számos mérnöki, gazdasági, informatikai pozícióval várja a MÁV-csoport a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem állásbörzéjére látogatókat.

Több mint száz munkáltató, több ezer állásajánlat és szakmai gyakorlati lehetőség várja a főiskolásokat, az egyetemistákat, a friss diplomásokat, valamint a felsőfokú végzettséggel rendelkező munkavállalókat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 45. állásbörzéjén. A rangos eseményt október 11. és 12. között, 10-től 17 óráig rendezik meg az intézmény központi épületében (1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3.), ahol a tévhitekkel ellentétben nem csak mérnöki, hanem gazdasági, pénzügyi, informatikai és természettudományi állások közül is válogathatnak az érdeklődök. A vasúttársaság nem először vesz részt a Műegyetemi Állásbörzén: mérnöki, gazdasági és informatikai pozíciókkal, továbbá ösztöndíjprogrammal, pályakezdő diplomás programmal, szakmai gyakorlati, illetve szakdolgozat-írási lehetőséggel várja a jelentkezőket a K épület 47. standján.

 

A MÁV-csoport idén nyáron kötött együttműködési megállapodást a hazai műszaki felsőoktatás és mérnökképzés fellegvárának számító Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel. Az együttműködés az oktatás és a szakember-utánpótlás számos területére, például a közösen meghirdetett hallgatói ösztöndíjrendszerre is kiterjed, de rögzíti azt is, hogy a vasúttársaság leányvállalatai minden évben részt vesznek az egyetemi állásbörzéken.

 

A rendezvényre a belépés ingyenes.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Régiós webinar sorozat segíti a hazai Imagine Cup jelentkezőket

Február 23-ig várja a jelentkezőket az Imagine Cup. A középiskolai és egyetemista diákokból álló csapatok felkészülését idén először nem csupán a hazai, de a régiós szakértők is támogatják.

2018. február 18. 09:54

Vodafone Díjat kapott Enyedi Ildikó

Enyedi Ildikó, a Testről és lélekről című Oscar-díj várományos film rendezőnője kapta a Vodafone Magyarország Egyenlőség Díját a nők társadalmi elismerése érdekében végzett tevékenységéért.

2018. február 18. 08:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Gyorsuló vágykeltők – Minden út a fogyasztáshoz vezet!

2018. február 8. 10:28

Stratégiai program indul a blokklánc és fintech fejlesztések ösztönzésére

2018. január 26. 15:12

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48

Fogyasztóvédelmi díjat kapott a UPC

2017. december 20. 09:27
cloudappsportal.com