Nem csak mérnököknek kínál állásokat a Műegyetemi Állásbörzén a MÁV-csoport

forrás: Prím Online, 2017. október 10. 10:49

Ösztöndíjprogrammal, pályakezdő diplomás programmal, szakmai gyakorlati és szakdolgozat-írási lehetőséggel, valamint számos mérnöki, gazdasági, informatikai pozícióval várja a MÁV-csoport a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem állásbörzéjére látogatókat.

Több mint száz munkáltató, több ezer állásajánlat és szakmai gyakorlati lehetőség várja a főiskolásokat, az egyetemistákat, a friss diplomásokat, valamint a felsőfokú végzettséggel rendelkező munkavállalókat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 45. állásbörzéjén. A rangos eseményt október 11. és 12. között, 10-től 17 óráig rendezik meg az intézmény központi épületében (1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3.), ahol a tévhitekkel ellentétben nem csak mérnöki, hanem gazdasági, pénzügyi, informatikai és természettudományi állások közül is válogathatnak az érdeklődök. A vasúttársaság nem először vesz részt a Műegyetemi Állásbörzén: mérnöki, gazdasági és informatikai pozíciókkal, továbbá ösztöndíjprogrammal, pályakezdő diplomás programmal, szakmai gyakorlati, illetve szakdolgozat-írási lehetőséggel várja a jelentkezőket a K épület 47. standján.

 

A MÁV-csoport idén nyáron kötött együttműködési megállapodást a hazai műszaki felsőoktatás és mérnökképzés fellegvárának számító Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel. Az együttműködés az oktatás és a szakember-utánpótlás számos területére, például a közösen meghirdetett hallgatói ösztöndíjrendszerre is kiterjed, de rögzíti azt is, hogy a vasúttársaság leányvállalatai minden évben részt vesznek az egyetemi állásbörzéken.

 

A rendezvényre a belépés ingyenes.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Folytatódhat a nevezés - Hosszabbít ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2017. október 16. 14:34

Teszteltük a WIWE szívdiagnosztikai eszközt

2017. október 3. 13:30

A Kaspersky Lab CTF játékkal keresi az ipari létesítmények sebezhetőségét

2017. szeptember 27. 18:23

Késésben vagy? - Akkor gyorsan regisztrálj!

2017. szeptember 19. 19:45
cloudappsportal.com