Jó gyakornoknak lenni a GEFCO-nál

forrás: Prím Online, 2018. november 1. 08:32

Az ipari ellátási láncokhoz kapcsolódó szolgáltatások globális szállítójaként ismert és az autóipari logisztika területén Európában vezető helyen álló GEFCO Csoport megkapta az Elégedett Gyakornok kinevezést a világ, Európa és Franciaország kategóriákban is. Most először került be a GEFCO a világ legjobb 5 helyezettje közé az elégedett gyakornokok és nemzetközi önkéntesek kategóriában.

50 ezer gyakornok értékelt

2012 óta rangsorolja a ChooseMyCompany.com/HappyIndex Trainees kezdeményezés azokat a cégeket, akik kiválóan teljesítenek a munkaerő bevezetése, diákok támogatása és alkalmazása terén. A rangsornak két fontos célja van: a legjobb helyezettek megnevezésével segítenek a fiataloknak, hogy megfelelő vállalatot válasszanak, másrészt lehetőséget ad mindez a résztvevő cégeknek, hogy reális képet kapva értékelhessék a HR stratégiájukat.

 

A 2019-es rangsor több mint 50 ezer gyakornok által kitöltött online felmérés eredményeként alakult ki. A gyakornokok 0-5-ig terjedő skálán osztályozták és értékelték mindennapjaikat a vállalatuknál, a szakmai előremenetelt, munkakörülményeket, a vezetőséget, a motivációs eszközöket, és azt, hogy mennyire büszkék az adott cégre és elégedettek azzal. Ebben az évben a 3300 résztvevőből 200 cég nyerte el az Elégedett Gyakornok címet. A résztvevők 3 kategóriában indultak az alapján, hogy hány diákot alkalmaznak évente (500 felett, 100-499-ig és 100 alatt).

 

Legjobb 5 között a GEFCO

Az maximális 5-ből 3,87 pontot elérve, a GEFCO most először bekerült a világ legjobb 5 vállalata közé (a vállalat évente több száz diákot alkalmaz), ahol a gyakornokok a legelégedettebbek, legboldogabbak. A kérdőívet kitöltött diákok 77,6%-a ajánlaná a GEFCO-t gyakornoki vagy nemzetközi önkéntes munkahelynek. 

 

A GEFCO elnyerte az Elégedett Gyakornok címet Európa és Franciaország kategóriában is, ahol 3,84 és 3,85 pontot ért el az 5-ből. Ez az eredmény jól mutatja a vállalat következetes munkaerő bevezetési politikáját Franciaországban és világszerte. 

 

„Nagyon örülünk és büszkék vagyunk, hogy elnyertük az Elégedett Gyakornok címet, ami jól mutatja a diákok belénk vetett bizalmát. A gyakornoki képzés, a szakmai előremenetel és a tréningek fontos összetevői a GEFCO csoport teljesítményének és eredményességének. Nagyon számítunk a fiatal tehetségekre és az új ötleteikre, hogy fellendítsék a belső fejlesztéseket és segítsenek építeni a cég jövőjét. Fontos szerepük van a csapatunkban, így az üzenetünk nekik az, hogy: csatlakozzanak!” - mondta Virginie Outerovitch, a GEFCO Tehetség Csoport igazgatója.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új üzletágvezetőkkel erősít az SAP Magyarországon

Új szakmai vezetőket nevezett ki az SAP Hungary Kft. a szolgáltatási, tanácsadási üzleti terület, valamint a pénzügyi-biztosítási szektornak dedikált új üzletág élére.

2020. február 18. 16:27

Munkáltatói tevékenységéért díjazták a Huawei Technologiest

Kiemelkedő munkáltatói tevékenységéért díjazta a Top Employer Institute a Huawei Technologiest. A vállalat Németországban, az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Spanyolországban, valamint Hollandiában folytatott munkáltatói módszereiért ismerte el a nemzetközi intézet, továbbá a Huawei elnyerte az európai régiós Top Employer címet is.

2020. február 18. 11:54

2020 az online számlázás éve lesz

Rendkívüli közgyűlést tartott a Kulcs-Soft. A napirendi pontok megtárgyalását követően adott tájékoztatások szinte mindegyike a digitalizációról, felhő alapú rendszerek térnyeréséről, 5G hálózatok nyújtotta technológia lehetőségekről szólt.

2020. február 18. 09:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01
online sportfogadás