Van programod hétvégére: Charity Fest!

forrás: Prím Online, 2019. május 16. 18:40

Május 18-án, szombaton rendezi meg a Budapest Bike Maffia a legjótékonyabb fesztiválját, a Charity Festet. Az esemény különlegessége, hogy az érdeklődők színes programok közül válogathatnak, szórakozhatnak, miközben egy jó ügyet is támogatnak. Az ingyenes programok 9:30-tól kezdődnek a Dürlin Rendezvényparkban, majd este a Dürer Kertben népszerű hazai előadók koncertjeivel folytatódik az esemény. A rendezvény jegy-, étel- és italeladásaiból származó teljes bevételét jótékony célokra fordítják.

Szombaton a szórakozásé lesz a főszerep a Charity Festen, ahol minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb programot. 

 

A legkisebb fesztiválozókat az Eszter-lánc Mesezenekar, a Rutkai Bori Banda és a Hahó Együttes szórakoztatja, illetve különleges játékokat is kipróbálhatnak a helyszínen. A gasztronómia rajongói szurkolhatnak a főzőverseny szakácsainak, és Rákóczi Ferivel közösen eldönthetik, hogy melyik bográcsétel lett a legfinomabb. Ezenkívül sportprogramokkal, bringaszereldével, színházi előadásokkal, véradással, jógával, pólóbörzével, tetoválóművészekkel is várják a látogatókat, illetve a helyszínre kitelepülő rengeteg civil szervezet tevékenységével is meg lehet ismerkedni, hiszen a fesztivál egyik célja, hogy a civil szféra munkájának fontosságára hívja fel a figyelmet.

 

19 órától a fesztivál a Dürer Kertben folytatódik, ahol többek között fellép Jónás Vera, a Bohemian Betyars, a Csaknekedkislány, a Freakin’ Disco, a hajnalig tartó buliban pedig DJ Titusz és DJ Palotai gondoskodnak a hangulatról.

 

A Charity Fest esti koncertjeire a jegyek a https://tixa.hu/charity-fest2019 oldalon érhetők el. A jegyek eladásából származó teljes bevételt a Budapest Bike Maffia, a BAGázs Közhasznú Egyesület és a Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület kiemelt ügyeire fordítják.

 

Látogass el az esemény honlapjára és Facebook-oldalára, tudj meg többet az idei legjótékonyabb fesztiválról, a Charity Festről!

 

 

RÉSZLETES PROGRAM

Ingyenes programok a Dürlin Rendezvényparkban

9:30-18:00    Gyerekkoncertek, gyerekprogramok, sportprogramok, főzőverseny, tetoválók, színházi programok, civil- és vállalati kitelepülők, véradás

10:00    ESZTER-LÁNC MESEZENEKAR

11:00    RUTKAI BORI BANDA

16:00    HAHÓ EGYÜTTES

 

Esti koncertek a Dürer Kertben

19:00    JÓNÁS VERA SZÓLÓ

19:30    DELEY

20:00    COMMON VIBE ÉS A VÁRKONYI CSIBÉSZEK

21:00    CSAKNEKEDKISLÁNY

22:00    BOHEMIAN BETYARS

23:00    FREAKIN’ DISCO

00:00    KORAI ELECTRIC AMBIENT

00:01-től    DJ Titusz, DJ Palotai

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Még biztonságosabbá vált a bankolás a Budapest Banknál

A 2019. szeptember 14-én hatályba lépő új, európai uniós pénzforgalmi irányelv két fő újdonságot hoz a mindennapi bankolásban: egyfelől az eddiginél is biztonságosabbá válnak a banki tranzakciók, másfelől megnyílik az út az új, innovatív szolgáltatások bevezetése előtt. Az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése Budapest Bank ügyfelei esetében már idén január óta működik. 

2019. szeptember 15. 09:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás