Van programod hétvégére: Charity Fest!

forrás: Prím Online, 2019. május 16. 18:40

Május 18-án, szombaton rendezi meg a Budapest Bike Maffia a legjótékonyabb fesztiválját, a Charity Festet. Az esemény különlegessége, hogy az érdeklődők színes programok közül válogathatnak, szórakozhatnak, miközben egy jó ügyet is támogatnak. Az ingyenes programok 9:30-tól kezdődnek a Dürlin Rendezvényparkban, majd este a Dürer Kertben népszerű hazai előadók koncertjeivel folytatódik az esemény. A rendezvény jegy-, étel- és italeladásaiból származó teljes bevételét jótékony célokra fordítják.

Szombaton a szórakozásé lesz a főszerep a Charity Festen, ahol minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb programot. 

 

A legkisebb fesztiválozókat az Eszter-lánc Mesezenekar, a Rutkai Bori Banda és a Hahó Együttes szórakoztatja, illetve különleges játékokat is kipróbálhatnak a helyszínen. A gasztronómia rajongói szurkolhatnak a főzőverseny szakácsainak, és Rákóczi Ferivel közösen eldönthetik, hogy melyik bográcsétel lett a legfinomabb. Ezenkívül sportprogramokkal, bringaszereldével, színházi előadásokkal, véradással, jógával, pólóbörzével, tetoválóművészekkel is várják a látogatókat, illetve a helyszínre kitelepülő rengeteg civil szervezet tevékenységével is meg lehet ismerkedni, hiszen a fesztivál egyik célja, hogy a civil szféra munkájának fontosságára hívja fel a figyelmet.

 

19 órától a fesztivál a Dürer Kertben folytatódik, ahol többek között fellép Jónás Vera, a Bohemian Betyars, a Csaknekedkislány, a Freakin’ Disco, a hajnalig tartó buliban pedig DJ Titusz és DJ Palotai gondoskodnak a hangulatról.

 

A Charity Fest esti koncertjeire a jegyek a https://tixa.hu/charity-fest2019 oldalon érhetők el. A jegyek eladásából származó teljes bevételt a Budapest Bike Maffia, a BAGázs Közhasznú Egyesület és a Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület kiemelt ügyeire fordítják.

 

Látogass el az esemény honlapjára és Facebook-oldalára, tudj meg többet az idei legjótékonyabb fesztiválról, a Charity Festről!

 

 

RÉSZLETES PROGRAM

Ingyenes programok a Dürlin Rendezvényparkban

9:30-18:00    Gyerekkoncertek, gyerekprogramok, sportprogramok, főzőverseny, tetoválók, színházi programok, civil- és vállalati kitelepülők, véradás

10:00    ESZTER-LÁNC MESEZENEKAR

11:00    RUTKAI BORI BANDA

16:00    HAHÓ EGYÜTTES

 

Esti koncertek a Dürer Kertben

19:00    JÓNÁS VERA SZÓLÓ

19:30    DELEY

20:00    COMMON VIBE ÉS A VÁRKONYI CSIBÉSZEK

21:00    CSAKNEKEDKISLÁNY

22:00    BOHEMIAN BETYARS

23:00    FREAKIN’ DISCO

00:00    KORAI ELECTRIC AMBIENT

00:01-től    DJ Titusz, DJ Palotai

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új készségfejlesztési programot tesztel az IBS

A jövő munkapiaci kihívásaira adott válaszként az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola új készségfejlesztési programot dolgozott ki UpSkill néven. Az idei tanév során kettő, a következő tanévben már hat kompetenciát fejlesztenek. Az intézmény a program idei, első évében szerzett tapasztalatai alapján alakítja ki a végleges keretrendszert, amely a várakozások szerint nagyban javítani fogja a hallgatók elhelyezkedési esélyeit.

2019. május 24. 15:56

Kódolatlan ismeretterjesztő csatorna gyerekeknek

Május 23-tól június 3-ig kódolatlanul érhető el a Da Vinci ismeretterjesztő csatorna a PR-Telecom és a MinDig TV Extra nézői számára. Gyermeknapra készülve a kódolatlan időszak mellett nyereményjátékokkal, ajándék Da Vinci Kids app előfizetéssel és egy új bemutatkozó videoval is jelentkezik a csatorna. Da Vinci TV – ahol a kíváncsiság lakik.

2019. május 24. 14:15

Közös kollekcióval fogtak össze a kortárs magyar művészek

A MOJO Art Space keretein belül 8 kiváló hazai művész tehette le kézjegyét a márka prémium audió eszközein, hogy új szintre emeljék a zenehallgatás élményét, és a hazai művészeti szcénával való együttműködésünket. A kollekció Bálint Bianka, Birinyi Tamás, Borsi Flóra, Kiss Miklós, Oláh Anna, Pápay Fanny, Szalay Zoltán és Varga Zsolt közreműködésével készült el.

2019. május 24. 11:20

Több tízmillió stream után kapnak pénzt a magyar előadók

Megegyezéssel zárul az EJI (Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület) és a Deezer internetes streaming zeneszolgáltató több mint félévtizede indított próbapere. Az egyezséget a Fővárosi Törvényszék jogerős végzésével jóváhagyta. Ezzel lehetővé válik, hogy az érintett előadók még az idén hozzájussanak elmaradt jogdíjaikhoz. A Deezer egy összegben fizeti meg a 2012 októbere és 2018 áprilisa között Magyarországon letöltött több tízmillió stream után járó jogdíjat és a megállapodás kiterjed a 2019. december 31-ig tartó időszakra is. Az egyezség szerint a Deezer garanciát vállal az előadói díjak kifizetése tekintetében többek között a nem magyar székhelyű kiadókkal kötött szerződései alapján is.

2019. május 24. 08:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Vodafone bemutatta, mire képes Budapest első állandó 5G bázisállomása

2019. május 23. 15:50

Magyarország első állandó, élő 5G bázisállomását indította el a Vodafone Zalaegerszegen

2019. május 20. 11:20

A Cellum által fejlesztett Erste MobilePay applikáció NFC funkcióval gazdagodik

2019. május 6. 15:02

Közel 50 millió forint EU-s támogatást kapott a MIDI Mobil ID Innovációs KFT.

2019. április 25. 11:05
online sportfogadás