Alkalmazottból exkluzív lakástextil-tervező, majd az Év Marketingese

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 23. 13:40

Ambrus Barbara enteriőrtervező, lakástextil-specialista lett az Év Marketingese, amit exkluzív ügyfélkiszolgálási megoldásaival érdemelt ki. Többek között a nevéhez fűződik a Gresham palota berendezési és textilmunkája.

„Leírhatatlanul boldog vagyok! Az első ilyen konferencián még alkalmazottként vettem részt. Csodálattal néztem mindenkit, aki megfordult a színpadon. Lenyűgözött és magával ragadott a légkör. Aztán eljött a nap, amikor elhittem, hogy én is képes vagyok létrehozni és irányítani egy vállalkozást, elhittem, hogy fel tudom építeni az ügyfeleimben a bizalmat” – mondta Ambrus Barbara.

 

 Ambrus Barbara átveszi a díjat Wolf Gábortól a díj alapítójától

 

A budapesti szakember a lehető legexkluzívabb ügyfélkörnek dolgozik, olyan megrendelőket tudhat magáénak, mint például a Four Seasons Hotel Gresham Palace, melynek berendezési és textilmunkáiért felelt. Ő az, aki megálmodja a házak, villák, szállodák ruháját, majd drapériákba, függönyökbe, párnákba, kárpitokba, szőnyegekbe, tapétába öltöztetve életre kelti a tereket, utánozhatatlan miliőt teremtve.

 

Ambrus Barbara és Wolf Gábor a Gresham palota elnöki lakosztályában 

 

Egy ilyen klientúra kiépítése rendkívül nehéz, óriási elhivatottságot igénylő feladat. Ennél a vevőkörnél a megszokott marketingeszközök nem működnek, nem lógnak a Facebookon, nem iratkoznak fel hírlevelekre, nem használnak kuponokat, és egyáltalán nem reagálnak a hirdetésekre.

 

Ambrus Barbara kompromisszummentes szolgáltatással és exkluzív ügyfélkiszolgálással építette ki exkluzív ügyfélkörét. Elmondta, hogy a teljes körű diszkréció magától értetődő alapfeltétel, ahogyan az is, hogy bármikor elérhetőnek kell lennie. A bármikor valóban azt jelenti, hogy bármikor és bármeddig, azonban ezzel soha nem élt vissza senki.

 

Ambrus Barbara munka közben

 

Kívülről úgy tűnhet, hogy ezek a vevők szórják a pénzt, ám ez a feltételezés nem is állhat messzebb a valóságtól. 

 

Ambrus Barbara szerint nagyon is tudatos, megfontolt, értékteremtő befektetésekben gondolkodnak egy-egy beruházáskor. Fontos számukra az időtállóság, az egyediség, ezért Barbara kizárólagosságot biztosít az általa tervezett dizájnra, termékekre. Ugyanilyen fontos a tételes, precíz ajánlat és a fillérre pontos elszámolás. Ha kávézóban találkoznak, még a kapucsínót is ő fizeti magának és az ügyfeleinek is, ez elvi kérdés.

 

Ambrus Barbaráról

Bölcsész és közgazdász szakon szerzett diplomái mellett tanult lakberendezőnek a KREA Design Iskolában. Néhány év multis ügyfélszolgálati tapasztalat után egy hazai vezető belsőépítészeti cég külföldi értékesítési feladataiért felelt. 2004-től öt éven át az ÉS Galéria – függöny- és lakástextilszalon szakmai és marketingvezetője volt. Vállalkozását, a Design Commando Kft.-t 2009-ben alapította.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Profi szakembert találni még nem volt ilyen egyszerű!

Szerződést kötött a Qjob.hu szakemberkereső és a DEKRA Akademie Felnőttképző Központ. A partnerség létrejötte által a DEKRA nemzetközileg elismert tanúsítvánnyal rendelkező szakembereket biztosít majd a Qjob.hu felületén, ezzel nagyobb biztonságot adva az oldalon regisztrált megrendelők számára. De nem csak a szakik kiválasztása kap könnyítést, hanem a Qjob.hu segítené szeretné a DEKRA diákjait azzal, hogy tanulmányaik befejeztével gyakorlatot szerezhetnek az oldalra felkerülő alkalmi munkákkal. 

2020. október 29. 19:35

Innovatív technológiák az autózásban: hálózatba kapcsolt autók

Az autóipar technológiai fejlődésével egyre többen használnak internetre kapcsolt autókat: becslések szerint 2019-ben már 28,5 millió hálózatba kapcsolt autó volt forgalomban világszerte. Az intelligens közlekedési rendszerek segítségével ezek a járművek képesek egymással és a körülöttük lévő infrastruktúrával is valós időben kommunikálni, az így rendelkezésre álló adatok alapján pedig hatékonyan fejleszthető a közlekedési rendszer, illetve a közlekedésbiztonság. A flottakezelésben piacvezető LeasePlan most bemutatja, hogyan működnek azok a fejlett információs és kommunikációs technológiák, amelyek mindezt lehetővé teszik.

2020. október 29. 17:53

Rangos nemzetközi termékdesign díjat nyert a magyar ultrahangos kullancsriasztó

A ProtectOne kutyákat és macskákat védő Tickless Mini terméke nyerte az idei BigSEE Awards Product Design kategóriáját. A parazitaellenes termékek a környezeti és egészségügyi válságok kulcsszereplőivé váltak.

2020. október 29. 16:18

Közös képzéseket indít a Széchenyi István Egyetem és a Huawei

A győri Széchenyi István Egyetem és a Huawei Technologies akkreditált, infokommunikációs és távközlési kurzusok közös indításáról írt alá megállapodást. Az együttműködés része az egyetem és a világ egyik legnagyobb technológiai cége között 2016 óta fennálló stratégiai megállapodásnak. 

2020. október 29. 14:46

Két új taggal bővül a OnePlus Nord termékcsalád

A OnePlus nemzetközi technológiai márka bejelentette a OnePlus Nord termékcsalád két új tagját, a OnePlus Nord N10 5G-t és a OnePlus Nord N100-at. A OnePlus Nord N széria magával ragadó felhasználói élményt nyújt megfizethető áron, ezeket a jellemzőket hordozza magán a most bejelentett két új okostelefon is. A OnePlus Nord N10 5G és a OnePlus Nord N100 hosszú üzemidőt, fejlett többkamerás rendszert és a csúcskategóriás telefonokra jellemző kezelőfelületet biztosít az OxygenOS-en keresztül.

2020. október 29. 13:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás