Támogatási dömping az agráriumnak! Kicsiknek, nagyoknak bőven jut!

forrás: Prím Online, 2024. február 11. 13:42

Februártól már működik az Unióval Közös Agrártámogatási Program (KAP). Az idei első 20 pályázati kiírás a 69-ből már február-márciusban megjelenik. Azután folyamatosan 11 program 69 pályázatára lehet még idén jelentkezni támogatásért az agrárium és élelmiszeripar majd minden területéről. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Támogatási dömping az agráriumnak! Kicsiknek, nagyoknak bőven jut!” című hibrid konferenciájának előadói friss és exkluzív információkkal szolgálnak.

 

Várhatóan 2900 milliárd forint keretösszegű, uniós és hazai pénzből összerakott támogatás áll rendelkezésre a mezőgazdasági és élelmiszerfeldolgozó-ipari szektor fejlődéséhez 2027-ig. 1500 milliárd jut gazdaságfejlesztésre, 1000 milliárd pedig a zöld jövőre.

 

Éppen időben vagyunk! Az elmúlt 2 év piaci zavarai miatt meg kell erősíteni a szektor szereplőink alkalmazkodóképességét, több lábon állását, termelési szerkezetük diverzifikálását.

 

 

A konferencián a már ismert pályázati feltételeket, az egész éves menetrendet és pályázatkiírási címeket is ismertetjük. Rendkívül változatos és nagyon előnyös intenzítású pályázati kiírásokra számítsunk!

 

Előre készüljünk fel! Ha majd megjelenik a kiírás, cégük, gazdaságuk legyen az elsők között! Ebben segítenek előadóink friss, exkluzív információkkal!

 

A „Támogatási dömping az agráriumnak” című hibrid konferenciára várjuk a kis, közepes és nagy agrárvállalkozókat, vállalatokat, valamint az élelmiszeripari tevékenységet folytató cégek vezetőit, pénzügyeseit.

 

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

 

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/tamogatasi-domping-az-agrariumnak/

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új korszak jön az 5.5G, a mesterséges intelligencia és a felhő alapú megoldások integrálásával

A küszöbön álló 5.5G-korszak jegyében mutatta be legújabb innovációit és megoldásait a Huawei Technologies az idei Mobil Világkongresszuson. A vállalat várakozásai szerint az 5.5G technológia kereskedelmi forgalmazása már idén elkezdődik, amely lehetővé teszi új alkalmazási területek kiaknázását. A közelgő új, 10 Gigabites mobilszélessáv korszakában a szolgáltatóknak a kiváló minőségű hálózatépítésre kell törekedniük, hogy ki tudják használni az 5.5G technológia nyújtotta új lehetőségeket. A Huawei partnereivel együtt világszerte már több mint 20 városban működött közre 5.5G hálózatok kereskedelmi telepítésében és tesztelésében.

2024. február 28. 20:26

Helyi rugalmassági piacot tesztelnek Róma villamosenergia-hálózatán

A Róma áramellátását biztosító hálózat csúcsigénye a következő tíz évben várhatóan 2200 MW-ról 3300 MW-ra fog nőni. Ezzel a kihívással nincs egyedül az olasz főváros: a növekvő energiaigények és a megváltozó fogyasztói szokások miatt világszerte és Magyarországon is egyre szükségesebb a villamos hálózatok kapacitásának bővítése.

2024. február 28. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30