Támogatási dömping az agráriumnak! Kicsiknek, nagyoknak bőven jut!

forrás: Prím Online, 2024. február 11. 13:42

Februártól már működik az Unióval Közös Agrártámogatási Program (KAP). Az idei első 20 pályázati kiírás a 69-ből már február-márciusban megjelenik. Azután folyamatosan 11 program 69 pályázatára lehet még idén jelentkezni támogatásért az agrárium és élelmiszeripar majd minden területéről. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Támogatási dömping az agráriumnak! Kicsiknek, nagyoknak bőven jut!” című hibrid konferenciájának előadói friss és exkluzív információkkal szolgálnak.

 

Várhatóan 2900 milliárd forint keretösszegű, uniós és hazai pénzből összerakott támogatás áll rendelkezésre a mezőgazdasági és élelmiszerfeldolgozó-ipari szektor fejlődéséhez 2027-ig. 1500 milliárd jut gazdaságfejlesztésre, 1000 milliárd pedig a zöld jövőre.

 

Éppen időben vagyunk! Az elmúlt 2 év piaci zavarai miatt meg kell erősíteni a szektor szereplőink alkalmazkodóképességét, több lábon állását, termelési szerkezetük diverzifikálását.

 

 

A konferencián a már ismert pályázati feltételeket, az egész éves menetrendet és pályázatkiírási címeket is ismertetjük. Rendkívül változatos és nagyon előnyös intenzítású pályázati kiírásokra számítsunk!

 

Előre készüljünk fel! Ha majd megjelenik a kiírás, cégük, gazdaságuk legyen az elsők között! Ebben segítenek előadóink friss, exkluzív információkkal!

 

A „Támogatási dömping az agráriumnak” című hibrid konferenciára várjuk a kis, közepes és nagy agrárvállalkozókat, vállalatokat, valamint az élelmiszeripari tevékenységet folytató cégek vezetőit, pénzügyeseit.

 

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

 

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/tamogatasi-domping-az-agrariumnak/

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az új One UI 6.1 frissítéssel még több Galaxy készüléken válnak elérhetővé a Galaxy AI funkciók

A Samsung Galaxy AI funkciói az új One UI 6.1 frissítéssel a korábbi Samsung Galaxy készülékeken is elérhetővé válnak, hogy még több felhasználó beléphessen az AI mobilok korszakába. A frissítés a Galaxy S23 szériát, az S23 FE, Z Fold5 és Z Flip5 készülékeket, valamint a Tab S9 termékcsaládot is érinti, a frissítés március végén indul. Az eszköz- és felhőalapú AI ötvözésével új lehetőségeket teremt az AI mobilélmények terén, igazodva a nemrégiben bemutatott Galaxy S24 szériához.

2024. február 23. 19:27

Kriptobefektetések: minek nevezzelek?

Nagy hírt kavart az amerikai értékpapírfelügyelet (SEC) január 10-i döntése, amelyben engedélyezte egyes, bitcoinon alapuló termékek tőzsdei bevezetését. Az, hogy ez a fecske mennyiben csinál nyarat (azaz a SEC döntését mennyiben fogják követni hasonló jellegű lépések akár az európai, akár az amerikai értékpapírpiacokon) leginkább a részleteken múlik: többek között azon, hogy milyen nevet is aggatunk a kriptovalutákon alapuló termékekre. A Jalsovszky Ügyvédi Iroda összefoglalta a legfontosabb tudnivalókat.

2024. február 23. 11:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07