Pro/DESKTOP Express 2001 - ingyen, magyar nyelven is

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. november 16. 09:14
A világ első számú gépészeti szoftverfejlesztő cége, a PTC bejelentette, hogy stratégiai döntésének értelmében középkategóriás Pro/DESKTOP Express 2001 szoftverét minden érdeklődő számára díjmentesen biztosítja. Az ingyenes szoftverhez Magyarországon is bárki hozzájuthat, a Unitis Rendszerház Rt.-nél történt regisztrációt követően.
A Pro/DESKTOP Express 2001 az első teljes értékű - nem lebutított - ingyenesen hozzáférhető, 3D-s termékfejlesztő szoftver a piacon. A Pro/DESKTOP Express 2001 megjelenése alapjaiban változtatja meg a gépészeti CAD-piacot. A Pro/DESKTOP Express 2001 a 3D-s termékfejlesztési technológia teljes liberalizálását jelenti. A szakírók évek óta várják, hogy mikor következik be az áttörés a 2D-ről a 3D-re való áttérésben. Most mindez megtörtént. A szoftver segítségével díjmentessé és egyszerűvé válik az áttérés, úgy, hogy a felhasználóknak tulajdonlási költséggel sem kell számolniuk.

Világszerte mindenhol, így Magyarországon is a CAD-felhasználók jelentős része nem jogtiszta szoftverrel dolgozik. Az ingyenes szoftver lehetővé teszi, hogy a felhasználók megszabaduljanak attól a lelki tehertől, amit ez a körülmény okoz. Nem kell többé tartani a "szoftverrendőrség" zaklatásától sem, hiszen a szoftver a munkahelyen és otthon is egyaránt jogtisztán használható ipari termelésre. Természetesen oktatási intézmények számára is díjmentesen elérhető a rendszer.

A szoftverhez egy mindenre kiterjedő szolgáltatáscsomag vásárolható, ami magában foglalja a teljes magyar nyelvű felhasználói felületet, a magyar nyelvű tankönyvet, 5 napos oktatást és telefonos hot-line szolgáltatást is.

EdgeCAM magyar nyelven is

A Unitis Rendszerház Rt. disztribútori szerződest írt alá a Pathtrace Inc. céggel, a közepkategóriás EdgeCAM szoftver magyarországi forgalmazásáról. Az ingyenes Pro/DESKTOP Express megjelenésének hatására számos cégnél merült fel az igény a Pro/DESKTOP Expresshez illeszkedő elérhető árú, középkategóriás CAM megoldás iránt. Az EdgeCAM képes a Pro/ENGINEER modelleket is megmunkálni, azonban a Pro/ENGINEER teljes potenciálja akkor aknázható ki, ha a Pro/ENGINEER tervező moduljai mellett az integrált, magasan automatizált Pro/ENGINEER NC modulokat alkalmazzuk.

A szerződés értelmében a Unitis Rt. kiemelt figyelmet szentel az EdgeCAM GRANITE ONE alapú változatára, ami lehetővé teszi a Pro/DESKTOP modellek asszociatív beolvasását és megmunkálását. Emellett igény szerint más CAD rendszerekhez (Parasolid alapú szoftverek, AutoDESK termékek) is ajánlott a szoftver. A Unitis Rt. az EdgeCAM szoftverhez teljes magyar nyelvű támogatást nyújt, ami magában foglalja a magyar nyelvű felhasználói felületet, tankönyvet is.

A Unitis Rt. december 14-ig speciális bevezető kedvezményeket biztosít a vásárlók számára:

50% árkedvezmény az összes EdgeCAM szoftverre Pro/DESKTOP Express-szel együtt történő vásárlás esetén.

40% árkedvezmény a support csomagra (magyar felület, magyar tankönyv, oktatás, telefon support).

Kulcsszavak: Unitis PTC CAD

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38