CAD kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: CAD

Az Accenture CAD képességekkel bővíti budapesti irodáját

Az Accenture CAD (computer-aided design) képességekkel bővíti budapesti Industrial Automation Center of Excellence központját. A bővítés lehetővé teszi a munkatársak számára, hogy a legújabb technológiai megoldásokkal is dolgozhassanak innovatív, nemzetközi ügyfél projekteken.

Kulcsszavak: Industry X.0 CAD Accenture
2018. május 17. 12:27

Reverse engineering megoldás SOLIDWORKS felhasználóknak

Az Artec 3D, professzionális 3D szkennergyártó vállalat összefogott a világ vezető CAD szoftverfejlesztőjével, hogy a mérnökök és terméktervezők számára a lehető legjobb 3D tervezési élményt teremtsék meg.

2016. július 30. 10:03

Naprakész CAD/CAM megoldások

A labdarúgó-Európa-bajnokság jegyében és nagy érdeklődéssel zajlottak az EPLM Nyílt Napok. A két, júniusi nap során számos újdonsággal és érdekességgel ismerkedhettek meg a résztvevők CAD és CAM megoldásokkal kapcsolatosan. 

2016. június 29. 10:13

A Fujitsu intelligens gyártástervezési modellje gyors, hatékony és szinte nem is hibázik

A Fujitsu Laboratories of Europe a 3D-modellek hasonlóságának vizsgálatán alapuló, új technológiát mutatott be az intelligens tervezéshez és gyártáshoz. 

2016. június 27. 16:01

A Siemens bejelentette népszerű tervezőszoftverének új verzióját

A Siemens PLM Software bejelentette a méltán népszerű 2D/3D CAD tervezőrendszer, a Solid Edge következő, ST9-es verzióját a Siemens PLM Connection Americas 2016 rendezvényen. Az utóbbi évek legerősebb, új Solid Edge verziója által nyújtott előnyökhöz a közeljövőben minden követéssel rendelkező felhasználó hozzájut.

2016. május 27. 14:31

Duplázás 3 év alatt az S&T PLM üzletágánál

Az S&T PLM üzletágának árbevétele több mint kétszeresére nőtt három év alatt. 2015-ben még a megdönthetetlen rekordnak tűnő 2014-es eredményeket is sikerült 16%-kal felülmúlni. Az S&T növekedési stratégiájában a minőség játssza a kulcs szerepet, és a piac visszaigazolja a stratégia helyességét.

Kulcsszavak: szoftver CAD
2016. március 3. 07:18

Új Solid Edge: tervezés határok nélkül

Az Enterprise Grouppal együttműködő Siemens PLM Software bemutatta a széles körben ismert gépészeti tervezőrendszer, a Solid Edge új verzióját. A Solid Edge ST8 több száz új fejlesztésével még intuitívabb és hatékonyabb tervezést biztosít – akár mobil eszközök igénybevételével is.

2015. május 20. 11:30

A Schneider Electric az Eplannel közösen vezeti be E-CAD megoldásait

A Schneider Electric és a mérnöki szoftvermegoldásokkal foglalkozó Eplan tanácsadó vállalat bejelentették együttműködési megállapodásukat. A partnerség keretében a Schneider Electric az Eplant nevezte ki E-CAD (elektronikus tervezőprogram) megoldásai elsődleges szolgáltatójává, melynek értelmében az Eplan feladata a Schneider Electric Energia üzletágához tartozó termékek globális tervezése.

2015. május 9. 16:53

Magyar szoftverek segítenek a nepáli újjáépítésben

Korszerű tervezőszoftverre is szükség van a földrengés utáni újjáépítésnél.

2015. május 5. 15:27

Nyílt vizsganap CAD-felhasználók számára

A Connect oktatási központ bejelentette, hogy a professzionális CAD-felhasználók egy napig kedvezményes, 30 eurós áron szerezhetnek minősítést 2014. november 14-én az Autodesk, a 2D és 3D tervezőszoftver megoldások vezető szállítója vizsgaközpontjainak éves nyílt vizsganapján. A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő program a kezdetektől óriási sikernek örvend, és a szervezők idén is a korábbi évekhez hasonló nagy érdeklődésre számítanak.

Kulcsszavak: Autodesk CAD oktatás
2014. szeptember 16. 15:58

Bemutatkozott a HP Z1 G2 AiO munkaállomása

A HP a CES 2014 kiállításon mutatta be a 27 hüvelykes képernyőt tartalmazó AiO Z1 munkaállomás második generációs változatát a Z1 G2 modellt, amely Windows 8 Touch operációs rendszerrel és Intel Thunderbolt 2 határfelülettel lesz kapható. 

2014. január 9. 12:49

Régi név, új tartalom a Cadvilag.hu weboldalon

Új, műszaki szakembereknek szóló 3d vizualizáció és látványtervező tanfolyamokat kínáló weboldal indult a www.cadvilag.hu címen.

Kulcsszavak: CAD építészet
2011. június 21. 18:09

Jubilál a microCAD a Miskolci Egyetemen

Huszonötödször rendezik meg a microCad elnevezésű nemzetközi tudományos konferenciát Miskolcon. A ma kezdődő eseményre tizenhárom országból érkeznek előadók.

2011. április 1. 09:10

Autodesk-díj a pesti Duna-parti közraktárfejlesztés tervének

A ma Budapesten tartott Autodesk sajtótájékoztatón Christian Rusk, a cég régiós eladási menedzsere az  Autodesk világszintű Revit BIM Experience Award díját nyújtotta át az ONL [Oosterhuis_Lénárd] Mérnökirodának, illetve díjazták annak a pesti Duna-oldalon lévő közraktárakhoz építendő ”üvegbálna” épületkomplexum építészeti terveit.

Kulcsszavak: építészet CAD díj Autodesk
2008. október 28. 14:57

Elindult az AutoCAD LT magyar nyelvű honlapja

Az Autodesk, a 2D és 3D tervezői szoftvermegoldások vezető szállítója bejelentette az AutoCAD LT új webes felületének elérhetőségét, amely kifejezetten, a világ legnagyobb példányszámban értékesített 2D rajzoló alkalmazása iránt érdeklődő, magyar ügyfelek számára készült.

2008. október 23. 09:02

Autodesk: 370 milliós szoftveradomány a BME-nek

Az Autodesk, a 2D-s és 3D-s tervezői szoftvermegoldások vezető szállítója, 20 darab, több mint 370 millió forint értékű „Autodesk AliasStudio” szoftver magyar nyelvű oktatási licencét adományozta a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gép- és Terméktervezés Tanszékének.

Kulcsszavak: BME CAD Autodesk oktatás
2008. július 24. 10:14

Autodesk: Könnyedén pótolhatók az elveszett tervrajzok

Az Autodesk bejelentette, hogy a Revit Architecture épületinformáció-modellezési szoftverét használják a Kelet-Jeruzsálem szívében található római katolikus Szent István Bazilika épületterveinek utólagos elkészítéséhez.

Kulcsszavak: Autodesk CAD
2008. július 4. 09:36

Továbbfejlesztett Autodesk alkalmazás ipari formatervezőknek

Már a magyar piacon is hozzáférhető az Autodesk AliasStudio termékcsalád legújabb verziója, az ipari formatervezési AliasStudio 2009 szoftver, valamint az Autodesk Showcase 2009 alkalmazás, amely segíti a felhasználókat a háromdimenziós CAD-adatok pontos, valósághű megjelenítésében.

Kulcsszavak: Autodesk autószolg CAD
2008. május 13. 08:40

Gyors és költségkímélő digitális prototípus-készítés

Az Autodesk bemutatta a gépipari vállalatok számára készített iparági vezető tervezőszoftverének legújabb verzióit. Az új termékekkel a gyártók könnyebben valósíthatják meg a digitális prototípus-készítést, mivel a teljes terméket virtuálisan tervezhetik meg, és még a megépítés előtt szimulálhatják a terv valós működését.

Kulcsszavak: AutoCAD Autodesk CAD
2008. április 7. 11:01

microCAD'2008 a Miskolci Egyetemen

Huszonkettedik alkalommal rendezi meg a Miskolci Egyetem a microCAD Nemzetközi Tudományos Konferenciát, a rendezvényt idén március 20-án és 21-én tartják.

Kulcsszavak: konferencia tudomány CAD
2008. március 19. 10:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás