Bookline - meghatározó szerep a könyvpiacon

forrás Prim Online, 2003. június 15. 09:19
[smallimage 1 left] A három évvel ezelőtt indult online antikvárium, a Bookline méltán szolgált rá a „legnagyobb antikvár könyváruház" jelzőre, amivel manapság illetik.
A felhasználók érdekében végzett folyamatos fejlesztések, a gazdag kínálat és a modern, de nem hivalkodó arculat folyamatosan vonzza a felhasználókat, akik egyre több könyvet visznek haza, vagy éppen vesznek át otthonukban.

Nem telik el hét anélkül, hogy a tulajdonos Morgan Hill fejlesztői csapata ne változtatna a könyváruház virtuális polcain annak érdekében, hogy a kereséseket, könyvvásárlásokat vagy éppen a kedvenc könyvekre leadott előjegyzéseket még könnyebbé, gyorsabbá vagy éppen hatékonyabbá tegyék.

Mára mégsem csak ez a fejlődés egyetlen iránya. „Legnagyobb antikvár könyváruházból a legkisebb újkönyv áruházzá váltunk" - mondják a booklineosok, ami persze nem azt jelenti, hogy ezentúl elhanyagolnák a használt, de egyre inkább keresett darabokat. (Sőt, egyre több antikvárium csatlakozik kínálatával a rendszerbe.) Mindössze annyiról van szó, hogy az ország amúgy is legnagyobb könyvkínálatát még bővebbé szeretnék tenni azáltal, hogy ezentúl kiadókat is integrálnak a rendszerbe, lehetőséget biztosítva ezzel a könyvbarátoknak arra, hogy új könyvek között is kedvükre böngésszenek, vásároljanak.

Az első kiadó, amelynek árukészlete már elérhető a portálról, a Perfekt Rt., amelynek kínálatában elsősorban gazdasági jellegű szak- és tankönyvek (a Bookline-on a Társadalomtudomány/közgazdaság kategóriában) találhatók. A nyár folyamán további kiadók termékei kerülnek a könyváruház kínálatába, őszre pedig már szinte az összes kategóriában találhatunk új kiadású könyveket is - ígérik a szakemberek.
Kulcsszavak: könyv

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09