Epson: új munkatársak a magyarországi csapatnál

forrás Prim Online, 2003. augusztus 1. 14:56
Két új taggal bővült az EPSON alakuló magyarországi csapata. A két új tag egyben két új pozíciót is jelent: Fábián Miklós a terjesztésért és a kereskedelmi partnerekért, Draskóczy Árpád pedig a kiskereskedelmi piacokért felelős.
Fábián felel az EPSON helyi értékesítési és marketing-tevékenységéért, de az ő feladata az is, hogy kapcsolatokat építsen ki és tartson fenn az EPSON helyi forgalmazói hálózatával. Draskóczy Árpád felelőssége a kiskereskedelmi tevékenységek és értékesítés koordinálása. Új beosztásukat 2003. június 1-jével foglalták el.

[normalimage 1 center Fábián Miklós]

A 41 éves Fábián Miklós már bizonyította képességeit új terjesztői és kereskedelmi hálózatok kiépítésében és a marketing terén, hiszen 15 év tapasztalattal rendelkezik ezeken a területeken. Korábban a Xeroxnál töltött be különböző értékesítési és marketing munkaköröket, azt megelőzően pedig az Interconcepts Inc. és a magyar légitársaság, a MALÉV munkatársa volt. Fábián a Budapesti Műszaki egyetemen szerzett gépészmérnöki diplomát.

[normalimage 2 center Draskóczy Árpád]

Draskóczy Árpád kiterjedt gyakorlattal rendelkezik a marketing-tanácsadásban és a projektvezetésben, de igen sok tapasztalatot szerzett a kiskereskedelemben is. A Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett diplomát mint informatikus.
Kulcsszavak: +céginfo Epson Epson-hu

2030-ra hazánk az EU tíz digitálisan legfejlettebb országa közé tartozna

A digitális gazdaság már ma is a teljes GDP legalább 25 százalékát adja, a fejlett technológiák – úgy mint az 5G, a mesterséges intelligencia, vagy a Big Data – használata pedig a gazdaságok legfontosabb kitörési pontjává vált. 

2023. június 3. 16:00

így adóznak a kriptovaluták Európában és a FÁK országaiban

A kriptovaluták iránti fokozódó érdeklődés nyomán a Binance egy új, Binance Tax Watch elnevezésű blogsorozatban foglalja össze a digitális pénzügyi eszközök adózásával kapcsolatos tudnivalókat. Ennek első része az Európában és a Független Államok Szövetségében 2023 első negyedévében foganatosított adózási szabályokat mutatja be. A Binance szerint a jogkövető adózás révén az egész Web3 iparág megítélése javulhat, ami a szektor további bővülését eredményezheti.

2023. június 3. 14:05

A digitalizáció a magyar gazdaság kitörési pontja

A digitális gazdaság már ma is a teljes GDP legalább 25 százalékát adja, a fejlett technológiák – úgy mint az 5G, a mesterséges intelligencia, vagy a Big Data – használata pedig a gazdaságok legfontosabb kitörési pontjává vált. 

2023. június 3. 11:36

Együtt alkot különleges digitális világot az Emirates és az AWS

Az Emirates légitársaság az Amazon Web Services-zel (AWS) együtt indul el egy jövőbemutató, magával ragadó digitális utazásra, hogy az iparágban elsők között teljesen átalakítsa a munkavállalói élményt. 

2023. június 3. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39