Golden Drum: döntős site a kirowskitól

forrás Prim Online, 2003. október 16. 14:14

A kirowski által készített Zwack Webshop hosszú évek az első magyar site, mely a rangos Golden Drum fesztivál tízéves története során shortlistes pozícióba jutott. A zsűri 83 website közül szavazta be az online áruházat a 21 döntős alkotás közé.
A Zwack Webshop a Zwack Unicum Rt. megbízásából 2002-ben készített, az akkor szintén megújult vállalati portállal integráltan működő, a cég által forgalmazott termékeket kínáló látványos internetes áruház. A Zwack Unicum Rt. előző weboldalát, illetve az online áruház első verzióját ugyancsak a kirowski készítette.

Az átlátható struktúrával és könnyen kezelhető navigációval rendelkező internetes áruházban a cég által forgalmazott összes termék elérhető, és online fizetéssel akár azonnal meg is vásárolható. A site-on a hagyományos funkciók mellett számos különlegesség is található: a termékek egy csoportja az oldalon keresztül is ellátható tetszés szerinti felirattal, a virtuális Bárszekrénybe pedig bármelyik ital eltehető egy későbbi látogatásig.

Az ERBA 96 által képviselt Store Wizard alkalmazás testreszabásával, az ERBA közreműködésével készült shopban a fizetés módjáról a vásárló megrendeléskor dönt: az elektronikus tranzakció a pénzügyi partner szerverén keresztül a bankkártya adatai alapján történik.

A Zwack Webshop a 'virtuális Zwack Ház' szerves része, melynek kialakításakor olyan - egységes online corporate arculat megvalósítását szem előtt tartó - kommunikációs platform létrehozása volt a szándék, amely egy honlap keretein belül a fogyasztók 'márkák feletti', egyedi igények és tulajdonságok alapján történő kiszolgálását célozza.

A Zwack-portálra az aktív orientációs funkciót ellátó felületként működő kapuoldalon keresztül léphet be a látogató. Innen érhető el a Zwack Webshop, valamint az összes italt strukturáltan tartalmazó Bárpult, és a Zwack italszakértőjének jelenlétével hitelesített koktélszekció is. Az alkalmazott navigációs technika lehetővé teszi, hogy a fogyasztó a Bárpultból, illetve a tematikus koktéloldalakról elérhesse a webshop termékoldalát.

"A vásárlási folyamat támogatása mellett ez az oldal a vállalat image-ének erősítését szolgáló eszközként is működik, ebben különbözik a hagyományos online áruházaktól - mondja Kelemen Csaba, a kirowski művészeti igazgatója. - Külső megjelenését tekintve szintén valódi 'unikumnak' nevezhető: az elegáns, szinte magazinként lapozható oldalak prémium környezetet teremtenek a prémium kínálatnak."
Kulcsszavak: Kirowski áruház

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A VOLTra készül Sopron

A hagyományok szerint július 1-től a VOLT színeibe öltözik Sopron elsőszámú jelképe, a Tűztorony. Ez az a nap ugyanis, amikor az eredeti tervek szerint 28. alkalommal indult volna el a város másik jelképének számító esemény, a Telekom VOLT Fesztivál. Az idei VOLT elmarad ugyan, július 4-re azonban egy nagyszabású filmbemutatóval készülnek a szervezők. A “Lesz VOLT” című alkotást szombat este Sopronban és Budapesten szabadtéren vetítik, vasárnbap pedig országos TV-premierként az M2-Petőfi TV tűzi műsorára.

2020. június 29. 15:50

Kutatás: mire vágynak a magyarok az ágyban

Az, hogy mi számít normálisnak a szexuális fétisek közül vagy hogy mennyi az ideális életkor a szüzesség elvesztésére, a szakembereket és a társadalmat is megosztja. Évről-évre születnek a témával foglalkozó felmérések, tudományos kutatások, leggyakrabban azonban kénytelenek vagyunk beérni nemzetközi adatokkal. Ezúttal azonban a legnagyobb hazai szexpartner kereső weboldal, a Szexrandi.hu készített egy nagy országos felmérést, melyen közel 1400-an vettek részt és amin keresztül beláthatunk most a többiek fejébe: azaz ki, mire izgul, ha szexről van szó. Gondolta volna például, hogy a szexpartnert kereső nők egyharmada biszexuális és a férfiaknál is 10% ez az arány? 

2020. június 9. 23:32

Mégis van mozi! Autósmozi nyílik a budapesti Árkád tetején

Jó hírünk van azok számára, akik már a Grease és a Szeretném, ha szeretnél óta tudják, meg akarják tapasztalni az autós mozizás varázsát. Június 13-tól a PANAM autósmoziban forgathatják vissza az idő kerekét. Az autósmozi érintésmentes eszközökkel vár, így a koronavírus ideje alatt sem maradunk biztonságos szórakozás nélkül. A helyszínt a budapesti Árkád bevásárlóközpont tetőtéri parkolója biztosítja, ahol a tervek szerint hosszútávon élvezhetjük majd a szabadtéri filmnézést.

2020. május 26. 10:33

Home office és a mögötte rejlő nehézségek

Manapság egyre több ember végez különféle munkákat otthonról, ami gyökeresen megváltoztatott számos munkamenetet és szokást. Valójában ennyire egyszerű technikailag a home office, és milyen előnyei, illetve hátulütői vannak?

2020. május 20. 13:52

Állati találkozások

Az emberi kíváncsiság az állatvilágra is kiterjed: igyekszünk minél közelebb férkőzni hozzájuk, hogy mindent megtudjunk róluk, és közben olyan felvételeket is készíthessünk, amelyek több száz like-ot érnek majd a közösségi oldalakon. A Viasat Nature természetcsatorna ezúttal vadállatokról elkapott, hihetetlen egyedi képeket mutat be kedden este 8-tól az Elképesztő állati találkozásokban. Soha nem tapasztalt légyottoknak lehetünk szemtanúi ember és állat, állat és állat között, amelyek hol szívszorító, hol győzedelmes véget érnek. És íme néhány dolog, amit jó tudni, ha valaki vadállatok lesére indulna!

2020. május 19. 10:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás