Mirai: szerverhotel.hu website az Interware-nek

forrás Prim Online, 2004. február 5. 11:49
Az internetpiacon egyedülálló honlappal jelentkezett az Interware Rt., melyet a Mirai Interactive készített.
A portál széles körű tájékoztatást nyújt a Szerverhotel üzemeléséről és üzemeltetéséről, információt ad a Szerverhotel eredményeiről és a folyamatban lévő projektek alakulásáról, valamint az Interware egyéb szolgáltatásairól. Az oldalak bemutatják a cég referenciáit, tájékoztatják a látogatókat az aktuális árakról, az érvényben lévő akciókról. A napról napra frissülő tartalom kezelésének könnyítésére szerkesztőségi rendszert készített az oldalhoz a Mirai.

Az érdeklődők előzetesen bejelentkezhetnek Szerverhotel látogatásra, illetve a beköltözés előtt tájékozódhatnak egy online ajánlatkérő formula segítségével; az interaktív megnyilvánulás másik formájaként lehetőség nyílik a vendégkönyvben felhasználói észrevételek, tapasztalatok közzétételére is. A felhasználót tovább kalauzolja a Szerverhotel mélyére a "séta" menüpont, amely egy tematikusan rendezett fotógyűjtemény, melynek segítségével nem csak területileg, hanem időrendben is végig lehet követni a Szerverhotel életútját a kezdeti lépésektől napjainkig.

Az aktuális piaci helyzet és annak elérése is lehetővé válik az oldal látogatói számára, rendszeresen frissített adatbázis segítségével átfogó kép kerül megformálásra a Szerverhotel kapacitásának alakulása mellett a forgalmazott adatmennyiség nagyságáról is. A séta okozta esetleges fáradtságot levezetendő a Szerverhotel kaszinója nyújt kellemes kikapcsolódást a felhasználók számára, ahol mindig megújuló játék választékkal találkozhatnak az odalátogató vendégek.

Jövőbeli tervek között szerepel az online ügyfélszolgálat bevezetése, ezzel is egyszerűbbé téve a szerződési, ügyintézési folyamatot.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mobil robotok támogatják az okostévék összeszerelését is

A Mirgor gyárában televíziók, okostévék és monitorok készülnek, 24-től 85 colos méretben, okos 4k és 8k technológiával. A TV-gyár ellátási folyamatának technológiai továbbfejlesztése érdekében a vállalat lecserélte korábbi félautomata, sofőrök által vezetett szállítójárművekre támaszkodó, szinte manuálisan működtetett rendszerét öt MiR AMR-re, amelyeket a MiR Fleet rendszerén keresztül irányít. Az újítás nagymértékű javulást eredményezett a biztonság, a helykihasználás és az anyagok gyártósorra való érkezése tekintetében.

2022. január 17. 19:50

Blockchain: átalakulás vár a legtöbb iparágra

A megosztott főkönyvi megoldások jelenlegi helyzetét leginkább az internet '90-es években betöltött szerepéhez lehetne hasonlítani: a Deloitte szakértői szerint a blokklánc technológia alapvetően változtatja meg a telekommunikáció, média és szórakoztatás, termelés, egészségügy és kereskedelem területeit, ahol alkalmazásában jelentős növekedés tapasztalható. Mostanra azonban a blockchaint övező hurráoptimizmust felváltotta a stratégiai gondolkodás.

2022. január 17. 18:01

Hogyan hasznosíthatók az NFT-k a pénzügyi szolgáltatói szektorban?

Az NFT-k egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, a jelenségre már a pénzügyi szolgáltató szektor képviselői is felfigyeltek. De pontosan hogyan alkalmazhatók a tokenek a pénzügyi szektorban? Mik a legjellemzőbb kritikák, milyen kockázattal járhat a befektetés? Vajon lesz hosszútávú jövője a pénzügyi szektorban? Orbók Ilona, a BDO Magyarország ügyvezetője összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat.

2022. január 17. 14:59

Klímaberendezéseket adományozott a Panasonic a Semmelweis Egyetem gyermek-tüdőgyógyászatának

A Panasonic Heating and Cooling Solutions üzletágának hazai képviselete Etherea nanoe X technológiával felszerelt levegő-levegő hőszivattyú rendszerek adományozásával és telepítésével támogatja a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának pulmonológiai-allergológiai szakrendelését, ahol légúti betegségben szenvedő gyermekeket kezelnek.

2022. január 17. 12:29

Virtuális látogatás az ABB Distribution Solutions brnói gyárában

A virtuális gyárlátogatás betekintést enged a világ legnagyobb, IEC szabvány szerinti középfeszültségű mérőváltóit és szenzorait előállító gyárába, és azokba a gyártócsarnokokba, ahol a középfeszültségű lég- és gázszigetelt, valamint kisfeszültségű kapcsolóberendezések készülnek. 

2022. január 17. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35

Digitális műtárgyként árverezi el a Vodafone a világ első SMS-ét

2021. december 14. 15:32