Mirai: szerverhotel.hu website az Interware-nek

forrás Prim Online, 2004. február 5. 11:49
Az internetpiacon egyedülálló honlappal jelentkezett az Interware Rt., melyet a Mirai Interactive készített.
A portál széles körű tájékoztatást nyújt a Szerverhotel üzemeléséről és üzemeltetéséről, információt ad a Szerverhotel eredményeiről és a folyamatban lévő projektek alakulásáról, valamint az Interware egyéb szolgáltatásairól. Az oldalak bemutatják a cég referenciáit, tájékoztatják a látogatókat az aktuális árakról, az érvényben lévő akciókról. A napról napra frissülő tartalom kezelésének könnyítésére szerkesztőségi rendszert készített az oldalhoz a Mirai.

Az érdeklődők előzetesen bejelentkezhetnek Szerverhotel látogatásra, illetve a beköltözés előtt tájékozódhatnak egy online ajánlatkérő formula segítségével; az interaktív megnyilvánulás másik formájaként lehetőség nyílik a vendégkönyvben felhasználói észrevételek, tapasztalatok közzétételére is. A felhasználót tovább kalauzolja a Szerverhotel mélyére a "séta" menüpont, amely egy tematikusan rendezett fotógyűjtemény, melynek segítségével nem csak területileg, hanem időrendben is végig lehet követni a Szerverhotel életútját a kezdeti lépésektől napjainkig.

Az aktuális piaci helyzet és annak elérése is lehetővé válik az oldal látogatói számára, rendszeresen frissített adatbázis segítségével átfogó kép kerül megformálásra a Szerverhotel kapacitásának alakulása mellett a forgalmazott adatmennyiség nagyságáról is. A séta okozta esetleges fáradtságot levezetendő a Szerverhotel kaszinója nyújt kellemes kikapcsolódást a felhasználók számára, ahol mindig megújuló játék választékkal találkozhatnak az odalátogató vendégek.

Jövőbeli tervek között szerepel az online ügyfélszolgálat bevezetése, ezzel is egyszerűbbé téve a szerződési, ügyintézési folyamatot.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12