Milyennek képzelik el az internet arcát, alakját, kukacmentes szimbólumát?

OTS - Cégvonal, 2004. december 6. 12:14
Az Inforum (Informatikai Érdekegyeztető Fórum) és Infomediátor (Informatikai Felhasználóvédelmi Iroda), arra ösztönzi a gyerekeket és a boldog lelkű felnőtteket, a műkedvelő kicsiket és nagyokat a kezdő és profi designereket hogy rajz (festmény) vagy egyéb formájában mutassák meg, milyennek képzelik el az internet arcát, alakját, kukacmentes szimbólumát?
A PÁLYÁZAT TÁRGYA:

"Internet - figura" avagy a bennünk élő internetkép.

FORMAI KÖVETELMÉNYEK:

1. A rajzot/festményt számítógéppel digitális alkotásként (rajzként, fotóként, stb.) vagy hagyományos, tetszés szerinti technikával készült rajz, festmény (stb) műfajban kell elkészíteni és lehetőleg szkennelve, vagy digitális képet készítve róla jpg. Formátumban beküldeni az info@infomediator.hu e-mail címre

2. Az alkotás nem ábrázolhat konkrét személyt, cég vagy márka nevét és semmilyen módon nem utalhat arra.

3. Más pályázatra, versenyre benyújtott alkotások nem fogadhatók el.

A PÁLYÁZAT BEADÁSÁNAK MÓDJA:


Az alkotást kizárólag elektromos úton tudják fogadni a megadott e-mail címen. Az alkotást a http://www.infomediator.hu web oldalról letöltött, kitöltött jelentkezési lappal együtt kell beküldeni. Egy pályázó csak egy alkotással pályázhat.

Három kategóriában lehet indulni:

I. gyermek
II. műkedvelő
III. designer

Mindhárom kategóriában az Inforum és az Infomediátor által felkért zsűri 3-3 győztest nevez meg. A közönségdíjazottakat az interneten keresztül fogják kiválasztani maguk a felhasználók, kategóriánként 1-1 győztest hirdetve.

A PÁLYÁZATI DÍJAK a digitális képalkotáshoz kapcsolódó informatikai eszközök.

A közönségdíjak és az első helyezettek nyereménye meglepetés

A 2005. január 20-ig beérkezett rajzokat/festményeket és egyéb alkotásokat elhelyezzük az Infomediátor honlapján, ahol a honlap minden látogatója szavazhat a legjobb alkotásokra. A februári eredményhirdetés és a díjátadó ünnepség napján kiállítást rendeznek a szervezők a legjobb alkotásokból.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Programdömping a PLÁZSon

Július 19-20-21-én annyi program lesz a PLÁZSon, hogy nem is érdemes elhagyni a siófoki nagystrand homokos partját. Lesz Halott Pénz, Horváth Tamás, Rakonczai Imre koncert, az Arénában hajnalig tartó bulik, míg napközben az Eisberg - Just Clear Fitness Fesztivál vár mindenkit, aki szereti aktívan eltölteni a hétvégéit.

2019. július 18. 13:24

Védekezzünk a szúnyogok ellen

Az idei évben a hatalmas esők után érkező hirtelen erőteljes felmelegedés rendkívül kedvezően hatott a szúnyoglárvák fejlődésére. Esős időben nem lehet alkalmazni a településeken bevett szúnyoggyérítési módszereket. A szúnyoginvázió nem csak a vízparti településeket érinti, és sajnos nem csupán néhány kellemetlenül égő csípés a hozománya a szárnyas rovarnak.

2019. július 15. 13:50

Idén is várja az önkénteseket a Sziget

A Sziget fesztiválra idén is várják a lelkes önkéntesek jelentkezését, akik szeretnének egy világszínvonalú esemény kulisszái mögé látni, megismerni az ott folyó munkát és ezzel tapasztalatot szerezni.

2019. július 15. 12:16

Music FM a Lupán

Újra éled az idén év elején megszűnt Music Fm, ha nem is az éterben, de a rádió egykori DJ-i Budapest tengerpartjának legújabb helyszínén, a Takarék Beachen hétvégente pakolják majd a lemezeket. Július 12-én indul a sorozat.

2019. július 11. 11:40

Rekord látogatószám volt a Soundon

Rekord látogatószámmal zárt Európa legmenőbb vízparti fesztiválja. A Balaton Soundon 172 ezren voltak és a szombati napon ki kellett tenni a „megtelt” táblát is.

2019. július 10. 08:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019. július 18. 17:06

A 4iG megvásárolja a T-Systems Magyarországot

2019. július 9. 11:43

A Bosch repülni tanítja az autókat

2019. június 21. 14:03

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26
online sportfogadás