Milyennek képzelik el az internet arcát, alakját, kukacmentes szimbólumát?

OTS - Cégvonal, 2004. december 6. 12:14
Az Inforum (Informatikai Érdekegyeztető Fórum) és Infomediátor (Informatikai Felhasználóvédelmi Iroda), arra ösztönzi a gyerekeket és a boldog lelkű felnőtteket, a műkedvelő kicsiket és nagyokat a kezdő és profi designereket hogy rajz (festmény) vagy egyéb formájában mutassák meg, milyennek képzelik el az internet arcát, alakját, kukacmentes szimbólumát?
A PÁLYÁZAT TÁRGYA:

"Internet - figura" avagy a bennünk élő internetkép.

FORMAI KÖVETELMÉNYEK:

1. A rajzot/festményt számítógéppel digitális alkotásként (rajzként, fotóként, stb.) vagy hagyományos, tetszés szerinti technikával készült rajz, festmény (stb) műfajban kell elkészíteni és lehetőleg szkennelve, vagy digitális képet készítve róla jpg. Formátumban beküldeni az info@infomediator.hu e-mail címre

2. Az alkotás nem ábrázolhat konkrét személyt, cég vagy márka nevét és semmilyen módon nem utalhat arra.

3. Más pályázatra, versenyre benyújtott alkotások nem fogadhatók el.

A PÁLYÁZAT BEADÁSÁNAK MÓDJA:


Az alkotást kizárólag elektromos úton tudják fogadni a megadott e-mail címen. Az alkotást a http://www.infomediator.hu web oldalról letöltött, kitöltött jelentkezési lappal együtt kell beküldeni. Egy pályázó csak egy alkotással pályázhat.

Három kategóriában lehet indulni:

I. gyermek
II. műkedvelő
III. designer

Mindhárom kategóriában az Inforum és az Infomediátor által felkért zsűri 3-3 győztest nevez meg. A közönségdíjazottakat az interneten keresztül fogják kiválasztani maguk a felhasználók, kategóriánként 1-1 győztest hirdetve.

A PÁLYÁZATI DÍJAK a digitális képalkotáshoz kapcsolódó informatikai eszközök.

A közönségdíjak és az első helyezettek nyereménye meglepetés

A 2005. január 20-ig beérkezett rajzokat/festményeket és egyéb alkotásokat elhelyezzük az Infomediátor honlapján, ahol a honlap minden látogatója szavazhat a legjobb alkotásokra. A februári eredményhirdetés és a díjátadó ünnepség napján kiállítást rendeznek a szervezők a legjobb alkotásokból.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

CHARITY FEST – Az adományfesztivál

A CHARITY FEST minden bizonnyal az év legjótékonyabb fesztiválja. A rendezvény jegy-, étel- és ital eladásaiból származó bevételeit ugyanis jótékony célokra fordítják. Az egy napos eseményre napközben elsősorban a családokat, az estétől másnap hajnalig tartó koncertekre főként a fiatalokat várják. A CHARITY FEST 2019. május 18-án reggel 9.30 órakor nyitja meg kapuit a Dürlin Rendezvényparkban.

2019. április 15. 18:22

Szavazzon az irodalomra!

A Libri április és május között arra buzdítja az olvasóközönséget, hogy szavazzanak a kortárs magyar irodalomra. A 2016-ban alapított Libri irodalmi díjak kampánya a döntőbe került tíz kortárs magyar irodalmi alkotásra és szerzőikre hívja fel a figyelmet. Március végétől már a közönség is szavazhat, és kiválaszthatja kedvencét a tíz döntős közül. A díjak ünnepélyes átadógálája május 15-én lesz.

2019. április 10. 08:59

Gyerekek mesélték el a Telekom Erdei házikójának történetét

Lezárult a Magyar Telekom meseíró pályázata, amelyre három korcsoportban nevezhettek a gyerekek. A győztes pályaművek e-könyv formában májustól lesznek elérhetők a tvgo.hu oldalon, valamint valamennyi okoseszközön.

2019. április 1. 12:33

Virtuális sétával gyűjtenek a fogyatékkal élők számára

Már alig hétezer kilométer hiányzik ahhoz, hogy a Liferay Hungary csapata Föld-kerülő virtuális sétája végéhez érjen és ezzel támogassa a Kézenfogva Alapítványt. A tavaly tavasszal indult mozgalomban négymillió forintot gyűjtenek össze a fogyatékos emberek munkavállalásának támogatására. 

2019. március 28. 08:53

Hazai sztárok véreztek a Vastrónért

Ünnepeljük együtt a Trónok harca új évadának április 15-i érkezését, és add Te is véred a trónért. Az HBO a Magyar Vöröskereszttel együttműködésben véradást szervez a Trónok harca új évadának érkezése alkalmából. Így Magyarország is csatlakozik ahhoz a világméretű kezdeményezéshez, mely során a Trónok harca rajongói egy nemes cél érdekében a vérüket adják. Akik elég bátrak ahhoz, hogy vérüket adják a trónért, azokat egyedi ajándékkal jutalmazzuk. A részvétel természetesen ingyenes, de a helyek limitáltak, a vérvétel érkezési sorrendben történik.

2019. március 26. 16:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

2040-re már több elektromos autót helyeznek forgalomba, mint hagyományos járművet!

2019. április 17. 11:04

Van kedvenc webáruházad?

2019. április 9. 12:46

Elindult a jelentkezés a Nagy Digitális Kalandra

2019. április 2. 08:54

MagyarBrands díjas a Cellum

2019. március 21. 11:06
cloudappsportal.com