Vállalatirányítási megoldásért pályázhatnak az oktatási intézmények

A Volán Elektronika akár 100 rendszert is ingyen korszerűsítene

forrás Prim Online, 2005. április 20. 09:37
Az SAP és a Volán Elektronika partnerségéből létrejött kis- és középvállalati ERP-megoldás, a LIBRA3S for SAP Business One ingyenes bevezetésére és használatára pályázhatnak a közép-, felső-, és felnőttoktatási szervezetek. A kezdeményezés keretében akár 100 oktatási intézményt is modern üzleti megoldással látnának el.
„A Volán Elektronika immár 12 éve támogat oktatási intézményeket LIBRA megoldásaival. A jelenlegi kezdeményezés célja, hogy a diákok már az iskolában a legmodernebb rendszerekkel ismerkedhessenek meg, és ezáltal előnyhöz jussanak a későbbi elhelyezkedésben”, nyilatkozta Papp Zoltán, vezérigazgató. A Volán Elektronika nem csak oktatási célra, hanem az intézmények saját használatára is felajánlja vállalatirányítási megoldását.

A LIBRA megoldás immár több mint tizenkét éve van jelen felső- és középoktatási intézményekben. Elsőként a budapesti és vidéki közgazdasági szakközépiskolákban alkalmazták a szoftvert a számvitel tantárgy gyakorlati oktatásában. Ezt a gyakorlati tapasztalatot folytatva 1995-ben először a Budapesti Gazdasági Főiskolán, 1997-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, 2000-ben pedig a Budapesti Corvinus Egyetemen kezdték meg a LIBRA oktatását.

Középoktatási intézményekben összesen eddig több mint 9000 fő vett részt LIBRA oktatásokon és tett eredményes vizsgát. Felsőoktatási intézményekben összesen eddig több mint 1000 fő vett részt LIBRA oktatásokon és tett eredményes vizsgát.

Oktatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tíz hónap alatt egymillió forintot kapnak a gólya ösztöndíjasok a Széchenyi István Egyetemen

Egyszeri százezerről havi százezer forintra nő a Gólya ösztöndíj összege a győri Széchenyi István Egyetemen a következő tanévben. A jelentős támogatást tíz hónapra nyerhetik el azok a tehetséges elsőéves hallgatók, akik hazánk 109 kedvezményezettnek minősülő járásának valamelyikéből érkeznek az intézménybe tanulni.

2023. február 3. 17:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46