Akciós Pannon MobiCard minden új HP notebookhoz, hat hónapon át

forrás Prim Online, 2005. július 27. 13:19
A Pannon GSM és a Hewlett-Packard Magyarország Kft. közös akciójában jelentős kedvezménnyel juthatnak az előfizetők a hordozható számítógépek mobil internet elérésére alkalmas PCMCIA kártyához. Az ajánlat 2006. január végéig, új Pannon GSM szerződés kötése esetén érvényes.
A 2005. augusztus 1-től jövő év január 31-ig tartó, a Pannon GSM és a Hewlett-Packard Magyarország Kft által közösen szervezett akció időtartama alatt minden, a HP viszonteladóinál vásárolt hordozható személyi számítógép mellé egy, a Pannon GSM által kibocsátott kupon is jár. A bruttó 10.000 forint értékű utalvány a Pannon GSM értékesítési pontjain – a Pannon Shopokban, illetve a Pannon Partnereknél – váltható be előfizetés és GSM kártyatelefon (Pannon MobiCard vagy MobiCard Plusz) együttes vásárlása esetén.

A Pannon MobiCard Plusz a Pannon GSM Mobil Iroda portfoliójának egyik sarokköve. Az idén tavasszal piacra bocsátott terméket elsősorban a hordozható számítógéppel rendelkező ügyfelekre gondolva fejlesztette ki a Pannon GSM, még gyorsabbá és egyszerűbbé téve számukra a vezeték nélküli adatkommunikációt. A MobiCard, illetve az EDGE-kompatibilitással is felvértezett MobiCard Plusz teljes körű adatátviteli kiszolgálást biztosít, a hálózati hozzáféréstől kezdve a fax és SMS küldésén át az e-mailezésig. A Pannon GSM folyamatosan bővülő mobil szélessávú hálózata által biztosított nagy adatátviteli sebesség az ország sűrűbben lakott területein, így Budapesten, a Balaton környékén és a nagyobb vidéki városokban is igénybe vehető. A HP hordozható számítógépei és a Pannon GSM MobiCard szolgáltatásai együttesen tökéletesen működő, rugalmas és kényelmes mobil irodát teremtenek – most fél évig különösen kedvező áron.

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

45 díjat kapott a HONOR az idei MWC-n

A HONOR az idei MWC-n mutatta be új, mesterséges intelligencia-alapú stratégiáját, és bejelentette többek között a HONOR Magic6 Pro-t és a HONOR MagicBook Pro 16 AI PC-t érkezését is. Új készülékeit és technológiáit a nemzetközi sajtó is elismerte: 45 díjjal jutalmazta a céget.

2024. március 1. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30