Letölthető a Firefox 1.5 Release Candidate 1

Genda Csongor Zoltán, 2005. november 3. 20:07
A Mozilla elérhetővé tette a Firefox 1.5-ös böngészőjének a "Release Candidate 1" nevet viselő verzióját, melyet az érdeklődők máris letölthetnek az alapítvány honlapjáról.
A Release Candidate esetében is azonban egy a korábbiakhoz hasonló tesztverzióról van szó, amely arra szolgál, hogy a programozócsapat kiszűrje az esetleges hibákat a végleges változat megjelenése előtt.

A fejlesztők a mozgássérültek jobb kiszolgására törekedtek ezen verzió megalkotásakor, és olyan funkciók állnak a felhasználók rendelkezésére, mint az egy ablakon belül megnyitott több böngészőcímke egérrel való grafikus mozgatásának, illetve áthelyezésének a lehetősége, valamint a gyorsaságot illetően is változásokat ígérnek az alapítvány szakemberei.

Egy másik gyakorlatias megoldásnak számít még az a funkció is, hogy a jövőben egyszerűsödnek a frissítési eljárások. Nem kell majd a teljes böngészőszoftvert letölteni, elegendő lesz csak az újabb update-fájlokat "beszerezni".

A Mozilla fejlesztőcsapata azt ígéri, hogy még az idén elkészítik és a felhasználók rendelkezésére bocsátják a végleges Firefox 1.5-öst.
Kulcsszavak: Mozilla Firefox

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50