Letölthető a Firefox 1.5 Release Candidate 1

Genda Csongor Zoltán, 2005. november 3. 20:07
A Mozilla elérhetővé tette a Firefox 1.5-ös böngészőjének a "Release Candidate 1" nevet viselő verzióját, melyet az érdeklődők máris letölthetnek az alapítvány honlapjáról.
A Release Candidate esetében is azonban egy a korábbiakhoz hasonló tesztverzióról van szó, amely arra szolgál, hogy a programozócsapat kiszűrje az esetleges hibákat a végleges változat megjelenése előtt.

A fejlesztők a mozgássérültek jobb kiszolgására törekedtek ezen verzió megalkotásakor, és olyan funkciók állnak a felhasználók rendelkezésére, mint az egy ablakon belül megnyitott több böngészőcímke egérrel való grafikus mozgatásának, illetve áthelyezésének a lehetősége, valamint a gyorsaságot illetően is változásokat ígérnek az alapítvány szakemberei.

Egy másik gyakorlatias megoldásnak számít még az a funkció is, hogy a jövőben egyszerűsödnek a frissítési eljárások. Nem kell majd a teljes böngészőszoftvert letölteni, elegendő lesz csak az újabb update-fájlokat "beszerezni".

A Mozilla fejlesztőcsapata azt ígéri, hogy még az idén elkészítik és a felhasználók rendelkezésére bocsátják a végleges Firefox 1.5-öst.
Kulcsszavak: Mozilla Firefox

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás