Letölthető a Firefox 1.5 Release Candidate 1

Genda Csongor Zoltán, 2005. november 3. 20:07
A Mozilla elérhetővé tette a Firefox 1.5-ös böngészőjének a "Release Candidate 1" nevet viselő verzióját, melyet az érdeklődők máris letölthetnek az alapítvány honlapjáról.
A Release Candidate esetében is azonban egy a korábbiakhoz hasonló tesztverzióról van szó, amely arra szolgál, hogy a programozócsapat kiszűrje az esetleges hibákat a végleges változat megjelenése előtt.

A fejlesztők a mozgássérültek jobb kiszolgására törekedtek ezen verzió megalkotásakor, és olyan funkciók állnak a felhasználók rendelkezésére, mint az egy ablakon belül megnyitott több böngészőcímke egérrel való grafikus mozgatásának, illetve áthelyezésének a lehetősége, valamint a gyorsaságot illetően is változásokat ígérnek az alapítvány szakemberei.

Egy másik gyakorlatias megoldásnak számít még az a funkció is, hogy a jövőben egyszerűsödnek a frissítési eljárások. Nem kell majd a teljes böngészőszoftvert letölteni, elegendő lesz csak az újabb update-fájlokat "beszerezni".

A Mozilla fejlesztőcsapata azt ígéri, hogy még az idén elkészítik és a felhasználók rendelkezésére bocsátják a végleges Firefox 1.5-öst.
Kulcsszavak: Mozilla Firefox

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás