A MeH óvatosságból foglalta le a leszámolás.hu domainnevet

MTI Sajtóadatbank, 2006. február 1. 09:05
A leszamolas2006.hu és a leszamolas.hu domainnevet, valamint ékezetes formáit óvatosságból foglalta le a Miniszterelnöki Hivatal - válaszolta a Magyar Nemzet információja kapcsán feltett újságírói kérdésre a kormányszóvivő a keddi kormányülést követő sajtótájékoztatón.
A Magyar Nemzet kedden címoldalon közölte, hogy a kancellária "leszámolásra készül", mivel ezt a domainnevet regisztrálták a Miniszterelnöki Hivatal kezdeményezésére.

Batiz András elmondta: az elszamolas.hu-t és az elszamolas2006.hu-t, az elszamolunk.hu-t, valamint ezek ékezettel írt verzióit azért foglalta le a MeH, hogy a kormány előtt hétről hétre megjelenő jelentések, amelyek a családtámogatási rendszer átalakításáról, a nyugdíjrendszert érintően, valamint a gazdasági és az adóügyi változásokról születnek, megjelenhessenek az interneten, hozzáférhetővé váljanak az érdeklődők számára.

A leszamolas.hu-t, leszamolas2006.hu-t a szóvivő szavai szerint óvatosságból foglalták le. Ha "valaki véletlenül elütné" a jelentések közzétételét szolgáló internetes címet, akkor így is megtalálja az elszámolás oldal tartalmát.
Kulcsszavak: politika domain MeH

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30