Az Unilever meghosszabbítja a BT outsourcing szerződését

forrás Prim Online, 2006. május 21. 12:45
Az Unilever meghosszabbította az eredetileg hét évre szóló outsourcing szerződését a BT-vel. A további 270 millió font értékű szerződés szerint a BT további három évig nyújt hang- adat és mobil szolgáltatást az Unilevernek.
A 2002 novemberében bejelentett, 670 millió font értékű szerződés volt a BT első átfogó telekommunikációs outsourcing szerződése, és egyike a BT legnagyobb és legjelentősebb nemzetközi üzleteinek. A BT és az Unilever partneri együttműködésük során az Unilever infrastruktúráját a világ egyik legmodernebb hálózatává alakítják át.

Andy Green, a BT Global Services ügyvezető igazgatója mondta: „Az Unilever döntése a szerződésünk meghosszabbításáról 2012-ig megmutatja bizalmukat, hogy továbbra is képesek leszünk emelni üzleteik értékét, növelni hatékonyságukat, és megerősíteni versenyképességüket a kihívásokkal teli környezetben. Örömmel nyújtunk további előnyöket együttműködve az Unilever-rel a következő hat évben.”

Neil Cameron, az Unilever informatikai vezetője mondta: „Nagyon örülök, hogy ismét aláírtuk a szerződést a BT-vel. A megállapodás első három éve, mind a költségek, mind a nyújtott szolgáltatás, világosan megmutatta, hogy a vállalatok 2002-ben meghozott bátor döntése igazolódott. Bízom abban, hogy a szerződés 2012-ig történt meghosszabbításával képesek leszünk közösen növelni vállalataink értékét a technológia területén, ami láthatóan radikális változáson megy át.”

A magas minőségű nemzetközi kommunikációs hálózat mellett a BT egy sor új szolgáltatást is elindít, többek között IP megoldásokat és műhold technológiát. A BT-hez kiszervezést megelőzően az Unilever számos telekommunikációs szolgáltatóval dolgozott együtt nemzetközi szinten. Az Unilever 400 márkát gyárt világszerte, többek között: Lipton, Dove, Sunsilk, Walls, Knorr és Persil.

Kulcsszavak: outsourcing +céginfo BT

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Irodát nyit Budapesten az Amazon Web Services

Az Amazon Web Services 2023. június 5-én nyitja meg az első budapesti irodáját, ami része az AWS folyamatos közép-kelet-európai bővülésének a növekvő számú régiós ügyfelek, partnerek kiszolgálásához. Az új magyarországi központ révén a munkatársak még több támogatást adhatnak az AWS felhőszolgáltatásaira való átálláshoz a különböző méretű magyarországi szervezetek, köztük induló vállalkozások, startup-ok, vállalatok, valamint a közszféra szervezetei számára.

2023. június 5. 14:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39