Dokumentum-kezelési roadshow 17 városban

Kovács Attila, 2006. június 14. 14:56
„Dokumentum-kezelés testközelben” mottóval tartanak a Hírközlési és Informatikai Egyesület (HTE) Dokumentum-technológiai Szakosztályának szakmai irányítása mellett 2006. június 19-étől négy héten át, 17 várost érintő rendezvény-sorozatot.
A DMS Roadshow elnevezésű utazó konferencia sorozat fő célja a dokumentumkezelés népszerűsítése olyan módon, hogy „kéz közelbe” kerüljön a DMS (Document Management System) piac megfogható, bemutatható része, hogy az iratkezelés, dokumentumkezelés terén előtérbe kerüljenek a hatékony elektronikus megoldások.

Az egyes rendezvényeken a témával foglalkozó oktatási intézmények, társadalmi szervezetek, és a szabályozó hatóságok szakmai előadásait termékbemutatók színesítik, ahol a leendő felhasználók áttekinthetik a korszerű lehetőségeket, ötleteket meríthetnek a már meglévő eszközeik hatékonyabb kihasználására, kérdezhetnek a témakörben legjártasabb szakemberektől, és akár ki is próbálhatják a különböző eszközöket.

A HTE illetékes szakosztálya állítólag úgy állította össze a programot, hogy a dokumentumkezelés, iratkezelés tudományos, technikai, technológiai, és gazdasági megközelítése is helyet kapjon benne, azért, hogy a döntéshozó felsővezetőtől a végfelhasználóig mindenki egyaránt hasznos, új ismeretekkel gazdagodjon.

A rendezvény helyszínei: Győr, Szombathely, Zalaegerszeg, Tatabánya, Veszprém, Eger, Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen, Pécs, Szekszárd, Kaposvár, Székesfehérvár, Békéscsaba, Szolnok, Szeged és Kecskemét.

Kulcsszavak: dokumentumkezelés HTE

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elindult az azonnali fizetés az egyik hazai élelmiszerláncnál

Az azonnali fizetési rendszer 2020-as bevezetése óta minden adott, hogy a korszerű, a gazdaság egésze számára előnyös módszer a boltok kasszazónáiban is elterjedjen, ez a folyamat azonban eddig meglehetősen lassan haladt. A kereskedelmi informatika vezető hazai vállalatának, a Laurelnek most friss fejlesztéseivel sikerült lebontania több, a technológia népszerűségének útjában álló akadályt. A május 31-i szakmai, innovációs konferenciájára készülő cég QR-kódon alapuló megoldása a nagy itthoni retailláncok közül elsőként a CBA Príma egyik budapesti üzletében debütált a napokban.

2022. május 25. 18:14

A Lumenet együttműködési megállapodást kötött a Webshippy-vel

Az e-kereskedelemi szektor az elmúlt két év egyik legdinamikusabban növekvő ágazata, csak hazánkban 30%-os bővülés tapasztalható. A magyar piac mára eljutott abba a fázisba, amikor a vásárlók egyre kevésbé árérzékenyek, inkább a minőséget részesítik előnyben. A kereskedők csak abban az esetben lehetnek sikeresek, ha folyamatosan fejlesztenek a versenyképesség érdekében, és az árak alacsonyan tartása helyett a szolgálatás minőségén javítanak. A kihívásokra és a lehetséges megoldásokra Zabari István, a Lumenet alapító-tulajdonosa és az Ecommerce Hungary alelnöke, illetve Perényi András, a Webshippy kiszervezett logisztikai cég ügyvezetője hívta fel a figyelmet.

2022. május 25. 17:08

Európában is kiemelkedő a hazai e-kereskedelem bővülése 2021-ben

Magyarország e-kereskedelmi piacának forgalma bővült a legnagyobb mértékben Észtország után Európában. A növekedés mintegy 29%-ot tett ki és ezzel a hazai piac meghaladta a 1200 milliárd forintos szintet. – derült ki a Future Trade Budapest konferencián.

2022. május 25. 09:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét a „Megbízható Munkaadók” között az SAP Hungary

2022. május 25. 12:15

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35