Microsoft Gold Certified Partner lett az LLP Csoport

forrás Prim Online, 2006. augusztus 20. 11:25
Az LLP Csoport a Microsoft Partner Program keretén belül elérte a Gold Certified Partner fokozatot.
A Microsoft technológiák és üzleti szoftverek bevezetése terén szerzett tapasztalatot, kompetenciát és szakértelmet felhasználva az LLP teljesítette mindazon kritériumokat, amelyek a fokozat megszerzéséhez szükségesek.

A Microsoft Partner Programért felelős Microsoft képviselője elmondta: „A Microsoft Gold Certified Partnerek azok a kiemelt Microsoft Business Partnerek, akik a legmagasabb szintű ügyfél elégedettséget képesek elérni. Megfelelő tudással, szakértelemmel rendelkeznek és elkötelezettek aziránt, hogy segítséget nyújtsanak az ügyfelek üzleti igényeit kielégítő megoldások bevezetésében. A Gold Certified Partnerek eleget tettek a Microsoft által támasztott legmagasabb szintű követelményeknek, és bebizonyították, hogy képesek nagy bonyolultságú, robusztus, és a leghatékonyabb Microsoft technológiákon alapuló rendszerek bevezetésére."
Kulcsszavak: LLP

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A magyar fejlesztésű Chameleon Smart Home segít a hotelek okosításában is

A Smart Hotel Solution Zrt., a rendszerfüggetlen okosotthon-szakértő Chameleon Smart Home stratégiai partnere bemutatta a kifejezetten szállodák számára fejlesztett, okosotthonnal kombinált komplex szállodaüzemeltető rendszert. A Hotelify okoshotel-applikáció, amely az App Store és a Google Play felületein is elérhető, lefedi a szállodai tartózkodás teljes folyamatát a foglalástól a távozásig. A Hotelify segíti a vendégeket, hogy mobiltelefonjukon keresztül elérjék a szállodák szolgáltatását, az üzemeltetőket pedig abban támogatja, hogy komoly digitalizációt és hatékonyságnövelést hajthassanak végre a költséghatékonyabb és professzionálisabb hotelüzemeltetés érdekében.

2024. február 22. 16:04

AI innovációs kézikönyvet állított össze vállalati döntéshozók számára a Bobcats Coding

A Bobcats Coding AI innovációs útmutatót készített vállalati döntéshozóknak, amely áttekintést nyújt a mesterséges intelligencia gyors felíveléséről a befektetési piacon, egyúttal kézzelfogható tanácsokkal is szolgál az AI iránt érdeklődő vállalkozások stratégiai tervezéséhez és kockázatértékeléséhez.

2024. február 22. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07